- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #1.501
Sağol canım teşekkür ederim ama gunler geçmeyecek gibi daha 10 saat olmadi zaman gecmiyor bide sağa dönme sola dönme ayagi cok kalkma ondanda zor olacak sanirim allahım isteyen herkezin kucagini doldursun canim
Hangi şehirdesin? İstanbul'daysan yerini öğrenir tarif ederim sana simit için. Ben de kolonyalı pamuk koyuyorum. Bugün hastaneyi aradım, Lasonil pomat kullanabilirsiniz dediler. İsterseniz tablete geçelim dediler ama tablet daha geç karışıyor vücuda diye istemedim. Ananasın ortasındaki kısım yapıştırıcı görevi görüyormuş, yabancı bir sitede okudum. Ceviz yiyorum da badem içini atladım bak. Dur mutfağa gideyim:)) Sen de dikkat et. Nasıl dikkat edilir daha fazla bilmiyorum. Belki de rahat olmakta fayda var. Ben çok olamıyorum ama azimliyim, olacağım.
Selam, bugün transferimin 4. Günü. Transfer öncesi vajinal jel di progesteronum, salından yani transfer gününden beri akşam 6 da 2 tüp birden iğne oluyorum ve popom mosmor oldu 4 günde:) sancım çok sanki adet olacakmışım gibi ve fakat göğüslerde tık yok. Şişkinlik gaz filan da yok, tek olan sancıbu da korkutuyor, umutsuzlaştırıyor insanı...
Selam, bugün transferimin 4. Günü. Transfer öncesi vajinal jel di progesteronum, salından yani transfer gününden beri akşam 6 da 2 tüp birden iğne oluyorum ve popom mosmor oldu 4 günde:) sancım çok sanki adet olacakmışım gibi ve fakat göğüslerde tık yok. Şişkinlik gaz filan da yok, tek olan sancıbu da korkutuyor, umutsuzlaştırıyor insanı...
Daha 1 kez oldum ama popomun o kısmı boydan boya agriyo yarinda bu tarafima yaptırayim diyorum yoksa iki taraf cok zor olurbide ayaklarim yaniyor ekd sende boyle bisey oldu mu canim
Allah emeklerini boşa çıkarmasın. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Belirtilere takılmaman gerektiğini hatırlatayım. Kiminde oluyor, kiminde olmuyor ve kimseninki kimseye uymuyor. Henüz 4. günündesin ve adet olmak için çoook erken. Boş yere kendini ve bebeğini üzme. Yalnızca şimdiki tedavine konsantre ol. Olur olmazı düşünme zamanı değil. Allahtan
Yanıtına ve samimiyetine çok teşekkürler. Bu sefer kimseye söylemeyelim diye karar almıştık eşimle. annelere arkadaşlara filan günlerdir bahaneler bulmaktan ve yalan söylemekden sıkıldım vallahi... Bir de çatladım kimseyle paylaşamayınca. Eşimde gece geç gelir işten, şimdi senin yanıtın bile beni ağlatmaya yetti düşün artık nasıl dolmuşum... İnşallah herkes gibi bana da hayırlı bir bebek verir Allahım. Artık bu benim son şansım diye belkiide, iyice panik oldum işte...
Ananasın ortasındaki sert kısmı yemek zor olacak. Bir de şu ortopedik simit ilgimi çekti. Daha önce duymamıştım. Yararı oluyor mu?
İlk denememde cahillik diyorum, 10-11 gün sürekli yatmıştım, sağa sola dönmeye bile çekiniyordum, belim ağrıyordu artık, 2-3 defa dışarı çıkmıştım, bu defa öyle olmayacak inşallah :)
tarcinli karim tam.olrak ne konuluyo nasil yapmam gerekiyo canim sende bbis varmi simdi-cnm öncelikle geçmiş olsun, fsh denen şeyi düşürmek için ilk yapman gereken moralini yüksek tutman..İnan bu bende kanıtlanmış bi gerçek bu, ikincisi sigara içmek yükseltiyor, içiyorsan bırak. İncir, ceviz, bal-çörekotu-tarçın karışımı ve arı sütü-bal-polen karışımı da fsh yi düşürüyor. Ben denedim normal seviyelere döndü. Hep enerjini yüksek tut, sinirlenmemeye çalış, inan bana düşecek ve güzel kaliteli yumurtaların olacak bak göreceksin:)
Su gibi çok oluyor bende de doktora sormadım hala gıcığım doktoraa sen sorsana benim içinde :26:
Konserve yeme bence içinde bi sürü katkı maddesi var taze iyidirhamsi tava istiodum canımda kim yapacakki onu önümüz hafta belki
Ya arkadaşlar siz birine yanıt verirken nasıl veriyorsunuz? Hani şu sarı kutucukta cümleyi alıp altına yazıyorsunuz ya, nasıl yapıyorsunuz onu??
İlkinde değil de ikincisinde deliler gibi yatmıştım. Bir umut diyorsun işte. Simit inşallah işe yarayacak. Şu an iyi de ben asıl gece yatarken rahat ettirecek mi, onu düşünüyorum. Hafif yan yatıp acıyan yeri simitin ortasına getirince süper oluyor :) Denemeye değer.
Yanıtına ve samimiyetine çok teşekkürler. Bu sefer kimseye söylemeyelim diye karar almıştık eşimle. annelere arkadaşlara filan günlerdir bahaneler bulmaktan ve yalan söylemekden sıkıldım vallahi... Bir de çatladım kimseyle paylaşamayınca. Eşimde gece geç gelir işten, şimdi senin yanıtın bile beni ağlatmaya yetti düşün artık nasıl dolmuşum... İnşallah herkes gibi bana da hayırlı bir bebek verir Allahım. Artık bu benim son şansım diye belkiide, iyice panik oldum işte...
"Alıntı ile cevapla" diye bir yazı var ya, oraya tıklayıp yanıtlıyorsun.
Çok haklısın vallahi, bana da soruyorlar da donduruldu, bekliyoruz doğru zamanı diyorum artık. İşe de gitmiyorum salından beri, ev de bir başıma patladım resmen. Olumsuz düşünmese insan beklemek sorun değil. Ben sadece transfer aşamasını bile 1,5 yıldır bekliyorum aslında ama sancı olması ve başka belirti olmaması korkutuyor insanı. İstanbuldayım arkadaşım. Bahçeci fulya da tedavim. Doktorum Mustafa bahçeci... Ve inanıyorum ki olabilecek en doğru yerdeyim, o konuda için çok rahat.
slm canım inş bu sefer rabbim emeğinin sabırnın karşılığını verir sanaMerhabalar, aranıza yeni katıldım.
40 yaşındayım. 3 yıldır 9 kere tüp denedim. İlk 2 denemede transfer aşamasına gidebildim. Arada ki 6 denemede doktorum yumurta alıp dondurdu ve en son çözdürdüğünde hiç biri döllenmedi rn başa döndük.
Sorun yumurta olmaması. Ya 1 oluyor ya 2, bazen de hiç olmuyor tabi.
En son 2 yumurtadan 1 i döllendi ve mucize bir şekilde 5. Güne gitti. Sonra doktorum cgh genetik testi sonucu için dondurdu ve yine mucize bir şekilde amerikadan test sonucu iyi geldi. Doktorum bile inanamadı, hemşirem hastalarına beni örnek gösterdiğini söyledi.cinsiyeti bile belliydi...
neyse, önce gebelik aşısı ve ardından Salı günü transferim oldu ve doktorum başlarda %8 dediği ihtimali bu embriyoda %75 e çıkardı. Bugün transferimin 4. Günü. İlk 2 gün kasık ağrılarım, şişkinlik ve gaz vardı ve ben mutlu oluyordum, 3. Gün hiçbirşeyi olmadı ve bugün ciddi ciddi sancım var, sanki reglim geliyor gibi.
5. Gün 1. Kalite cgh testinden geçmiş ve birde gebelik aşısıyla bu da olmazsa artık bir daha denemem zannediyorum. Sizleri günlerdir takip ediyorum, inşallah Bebeklerinize kavuşursunuz, ben sadece sizinle yorgunluğumu ve umutsuzluğumu paylaşmak istedim işte...
Sağol canım teşekkür ederim ama gunler geçmeyecek gibi daha 10 saat olmadi zaman gecmiyor bide sağa dönme sola dönme ayagi cok kalkma ondanda zor olacak sanirim allahım isteyen herkezin kucagini doldursun canim
ilk denemem olduğu için çok heyecanlıyım canımhasretim
slm canım inş bu sefer rabbim emeğinin sabırnın karşılığını verir sanane kadar zorlu yıpratıcı bi süreç olduğunu çok iyi biliyorum rabbim inş hepimize evlatlarını bağışlar snede fazla belirtilere takılma hem daha çok erken canım kendini ve bebğini üzme tatlım rabbim nasip ettiyse olur
Çooook teşekkürler hasretim. İnşallah yanılıyorumdur, inşallah bebeğim tutunmuştur bana. Yumurta takibi, toplama ve transfer öncesi en kolay süreç bence. Sen bu günlerin keyfini çıkar:)) transfer aşaması çok daha sormuş...
9 ekimde tek embryo transferim oldu bahçeci kliniği mustafa bahçeci doktorum rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?