2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Sağol canım teşekkür ederim ama gunler geçmeyecek gibi daha 10 saat olmadi zaman gecmiyor bide sağa dönme sola dönme ayagi cok kalkma ondanda zor olacak sanirim allahım isteyen herkezin kucagini doldursun canim

Haklısın, çok zor geçiyor gerçekten de... Ben sadece ilk gün sağa sola dönmeden yatabildim:) 2. Günden itibaren uykuda gerilmeye başlamıştım bile, bir de kanepede yatıyorum üstelik, koca yatağı eşime bırakıyorum. Hem eşim kolunu bacağını atıvermesin diye, hem da rahat olmasın da sağa sola kolayca dönüvermeyeyim uyurken diye ama ne fayda:) aynı malak moduna kanepede devam:)

Yatma konusunda ise ben sürekli yatmamak gerektiğini düşünüyorum. Vücudun esnememesine ve ağır kaldıramaya dikkat etmek yeterli sanki. Hem bana doktorum rahime kan gitmesi önemli demişti, hareketsiz olursak kan pompalanmaz. Ben evde ayaktayım ve işlerimi yapıyorum 3 gündür... Ama herkes kendini nasıl güvende hissederse öyle tabii... Hayırlısı olsun İnşallah

Ananasın ortasındaki sert kısmı yemek zor olacak. Bir de şu ortopedik simit ilgimi çekti. Daha önce duymamıştım. Yararı oluyor mu?
İlk denememde cahillik diyorum, 10-11 gün sürekli yatmıştım, sağa sola dönmeye bile çekiniyordum, belim ağrıyordu artık, 2-3 defa dışarı çıkmıştım, bu defa öyle olmayacak inşallah :)

Daha 1 kez oldum ama popomun o kısmı boydan boya agriyo yarinda bu tarafima yaptırayim diyorum yoksa iki taraf cok zor olur bide ayaklarim yaniyor ekd sende boyle bisey oldu mu canim

Benim de beldeki ağrım adet ağrısı gibi. Ayrıca adet döneminde çok alakasız bir bölgede ağrım olur benim, o da var. Ama yumurta toplama ve transfer öncesi de vardı. Hemşire hanım ilaçlara cevap veriyor vücudun demişti. İnsan bilemiyor işte. İnşallah bütün bu ağrılar, sancılar evlat sahibi olmamıza vesile olur.

İlkinde değil de ikincisinde deliler gibi yatmıştım. Bir umut diyorsun işte. Simit inşallah işe yarayacak. Şu an iyi de ben asıl gece yatarken rahat ettirecek mi, onu düşünüyorum. Hafif yan yatıp acıyan yeri simitin ortasına getirince süper oluyor :) Denemeye değer.

tarcinli karim tam.olrak ne konuluyo nasil yapmam gerekiyo canim sende bbis varmi simdi

Küsük mü oldun doktoruna?:))))) Hemşire hanımın telefonu var, doktorun değil ama yarın arayıp en azından mesaj atıp sorarım. Bugün konuştum üstelik ama unuttum bunu. Bu tedaviler bizi balık hafızalı yapıyor olabilir mi?:))

O halde yarın tekrar değerlendirmeye alalım. Tamam dersen, nerden ve ne kadara aldığını yazarsın. Ben de İstanbuldayım.

Allah yardımcın olsun. Maddi manevi zor bir süreç. İnsan için için yanıyor, bir de ailenin diğer üyelerine durumu izah etmek çok yorucu, kendi yaralarını saramadan onların yaralarını da sarıp açıklama yapmak sana düşüyor. Hayırlısı şimdi değilmiş deyip beklemeye geçiyoruz ama diyorum ki hakkında hayırlısı olsun, o da tez olsun.
Benim 2. denemem, hala kendi ve eşimin ailesine söylemedim. Bu aralar yapacağımı biliyorlar, sorunca söyleyeceğim elbet ama hiç sormalarını istemiyorum. Şimdi hayırlısı zamanı değilmiş diyorum, Allah doğru zamanda verecek diyorum ama neden olmamış ki sorularına cevap vermek istemiyorum.
Nerede tedavi oluyorsun? İstanbul da mısın?

Ankara 12
Allah yardımcın olsun. Maddi manevi zor bir süreç. İnsan için için yanıyor, bir de ailenin diğer üyelerine durumu izah etmek çok yorucu, kendi yaralarını saramadan onların yaralarını da sarıp açıklama yapmak sana düşüyor. Hayırlısı şimdi değilmiş deyip beklemeye geçiyoruz ama diyorum ki hakkında hayırlısı olsun, o da tez olsun.
Benim 2. denemem, hala kendi ve eşimin ailesine söylemedim. Bu aralar yapacağımı biliyorlar, sorunca söyleyeceğim elbet ama hiç sormalarını istemiyorum. Şimdi hayırlısı zamanı değilmiş diyorum, Allah doğru zamanda verecek diyorum ama neden olmamış ki sorularına cevap vermek istemiyorum.
Nerede tedavi oluyorsun? İstanbul da mısın?

Çok haklısın vallahi, bana da soruyorlar da donduruldu, bekliyoruz doğru zamanı diyorum artık. İşe de gitmiyorum salından beri, ev de bir başıma patladım resmen. Olumsuz düşünmese insan beklemek sorun değil. Ben sadece transfer aşamasını bile 1,5 yıldır bekliyorum aslında ama sancı olması ve başka belirti olmaması korkutuyor insanı. İstanbuldayım arkadaşım. Bahçeci fulya da tedavim. Doktorum Mustafa bahçeci... Ve inanıyorum ki olabilecek en doğru yerdeyim, o konuda için çok rahat.

Ben de Bahçeci fulya da Erbil beyin hastasıyım :)

slm canım inş bu sefer rabbim emeğinin sabırnın karşılığını verir sana ne kadar zorlu yıpratıcı bi süreç olduğunu çok iyi biliyorum rabbim inş hepimize evlatlarını bağışlar snede fazla belirtilere takılma hem daha çok erken canım kendini ve bebğini üzme tatlım rabbim nasip ettiyse zaten olur
Sağol canım teşekkür ederim ama gunler geçmeyecek gibi daha 10 saat olmadi zaman gecmiyor bide sağa dönme sola dönme ayagi cok kalkma ondanda zor olacak sanirim allahım isteyen herkezin kucagini doldursun canim

haklısın canım şu an benim için bile günler geçmiyor ki ben daha yolun çok başındayım daha opum bile yapılmdı düşün yani insan nefes almaya bile korkuyo aman bişey olmasın diye inş bu çektiklerimiz sonun da güzel haberlerle sonuçlanır bitanem

ankara12 Ben de Bahçeci fulya da Erbil beyin hastasıyım :)

:))) ben tam 1,5 senedir haftada 2 gün ordayım, kesin karşılaşmışızdır seninle :) hatta bu transfer yapılan yumurtayı Erbil bey topladı, Mustafa bey şehir dışındaydı... Ve bana elim uğurludur dedi gerçekten de öyle oldu. İlk kez 2 yumurta alındı, genelde 1 olur. Ve ilk kez 5. Güne gitti:) son 2 aydır o kadar mutluyum ki... Şimdi 4 gündür içimde ve ben kötü şeyler hissediyorum( Allah hepimizin yardımcısı olsun... Senin durumun nedir?

hasretim
slm canım inş bu sefer rabbim emeğinin sabırnın karşılığını verir sana ne kadar zorlu yıpratıcı bi süreç olduğunu çok iyi biliyorum rabbim inş hepimize evlatlarını bağışlar snede fazla belirtilere takılma hem daha çok erken canım kendini ve bebğini üzme tatlım rabbim nasip ettiyse olur

Çooook teşekkürler hasretim. İnşallah yanılıyorumdur, inşallah bebeğim tutunmuştur bana. Yumurta takibi, toplama ve transfer öncesi en kolay süreç bence. Sen bu günlerin keyfini çıkar:)) transfer aşaması çok daha sormuş...

9 ekimde tek embryo transferim oldu bahçeci kliniği mustafa bahçeci doktorum rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin

ilk denemem olduğu için çok heyecanlıyım canım eminim sonrası daha da stresli olur benim için burdan deneyimli arkadaşlardan okuyoruz zaten günlerin ne kadar zor geçtiğini inş hepimizn sonu güzzel olur
9 ekimde tek embryo transferim oldu bahçeci kliniği mustafa bahçeci doktorum rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin

hayırlısı olsun tatlım rabbim inş bebeğini sana bağışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…