• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

rica ederim canım ne demek inş hayırlı sonuçların olur :16::16:

evet canım aynen benim ilk denemem olduğu için bende çok heyecanlıyım allahım inş ilk sefer de yüzüme güler benimle beraber isteyen bütün herkeze rabbim nasip etsin :16::16:
benim yarın kont var bakalım yumoşlar ne durum da :52::52:

canım rahime çizik atma ne oluyo acaba :44:

hemen kötüye yorma canım daha erkendir belki arayacaklardır inş hayırlı haberler olur :21:

EKD ve BENEKLİBONBON kızlar transferiniz inş hayırlara vesile olur sonun da pozitifi görürsünüz rabbim nasip etsin sizlere yavrularınızı :16::16:

canım bende yeni öğrendim bu çizik atma olayını rahım fılmı cekılırken rahımın ıcıne mınık kesikler atılıyormus yanı havalandırılmıs tarla gıbı düsün bu kesi atılan yerlere embriyonun tutunması kolay oluyormus dolayısıyla şansıda arttırıyormus...tabıkı en önce rabbımın ıznı ile ...yoksa ne mucizeler oluyor okuyoruz burdan....

Dün yumurta toplama işlemim yapıldı 6 yumurta geldi bu gün merkezden aradılar 4 tanesi döllenmiş ve transferimin cumartesi olabileceğini söylediler beklemeye devam .............:18::18:

ınsallah transferınde sorunsuz gerceklesır cnım sımsıkı tutunur bebısın sana sonu mutlu saglıklı huzurlu bıter

herkese merhabalar bende tüp bebek için 8 eylülde ilaç tedavisine başladım ilk denemem olucak 28 yaşındayım eşim 34. bende sorun sağ tüp tıkalı yumurta rezervimde pek parlak değil eşimde de hareketli sperm sayısı normalin biraz altında bursa art tüp bebek merkezinde pof.dr osman develioğlu 'nun hastasıyım kısa protokol cumartesi kontrolüm var herkese bol şans diliyorum ALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ BU TEDAVİLERLE AMİNNNNN:49::49::49::49::49:

Son düzenleme:
herkese merhabalar bende tüp bebek için 8 eylülde ilaç tedavisine başladım ilk denemem olucak 28 yaşındayım eşim 34. bende sorun sağ tüp tıkalı yumurta rezervimde pek parlak değil eşimde de hareketli sperm sayısı normalin biraz altında bursa art tüp bebek merkezinde pof.dr osman develioğlu 'nun hastasıyım kısa protokol cumartesi kontrolüm var herkese bol şans diliyorum ALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ BU TEDAVİLERLE AMİNNNNN:49::49::49::49::49:

hayırlı olsun tedavin canım benim, seni temmuzdaki topikten hatırlıyorum sanırım. Allah yar ve yardımcın olsun. inşallah güzel haberlerini alırız burdan

evet canım aynen benim ilk denemem olduğu için bende çok heyecanlıyım allahım inş ilk sefer de yüzüme güler benimle beraber isteyen bütün herkeze rabbim nasip etsin :16::16:

hemen kötüye yorma canım daha erkendir belki arayacaklardır inş hayırlı haberler olur :21:

EKD ve BENEKLİBONBON kızlar transferiniz inş hayırlara vesile olur sonun da pozitifi görürsünüz rabbim nasip etsin sizlere yavrularınızı :16::16:

Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun. Bebişleri alıp geldim:) Allah önce tutunmalarını, sonra da kucağıma almayı nasip etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun. Bebişleri alıp geldim:) Allah önce tutunmalarını, sonra da kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
amin canım... inşallah güzel haberlerini alırız. ve güzel haberler verebiliriz.... bu dinlenme sürecini bol dua ile geçirin kızlar, çok rahatlatıyor

Sevgili arkadaşlar, 2 embriyomu da aldım geldim. İkisi de döllenmiş olduğuna ve transfer edildiğine göre teknik olarak hamile sayılırım, değil mi?:))) Allah yüzüme baksın ve hayırlısıyla kucağıma almamı nasip etsin inşallah. İşlem çok hızlı oldu. Hiç tutmayıp hemen odaya aldılar. Odada 1 saat kalkmadan yattım. 1 saat sonra tuvalete kalkmama izin verdiler. Sonra yaklaşık 1 saat daha yattım ve sonra eve geldik. Transfer edilirken embriyolar parlak bir ışık gibi görülüyordu, nasıl güzeldi anlatamam. Allah sonunu da öyle güzel göstersin. Bu arada iyi dileklerde bulunan, dualarından ayırmayan herkese de teşekkür ediyorum. Umarım topikteki herkesin, hepimizin bu denemelerde yüzü güler.

Sevgili arkadaşlar, 2 embriyomu da aldım geldim. İkisi de döllenmiş olduğuna ve transfer edildiğine göre teknik olarak hamile sayılırım, değil mi?:))) Allah yüzüme baksın ve hayırlısıyla kucağıma almamı nasip etsin inşallah. İşlem çok hızlı oldu. Hiç tutmayıp hemen odaya aldılar. Odada 1 saat kalkmadan yattım. 1 saat sonra tuvalete kalkmama izin verdiler. Sonra yaklaşık 1 saat daha yattım ve sonra eve geldik. Transfer edilirken embriyolar parlak bir ışık gibi görülüyordu, nasıl güzeldi anlatamam. Allah sonunu da öyle güzel göstersin. Bu arada iyi dileklerde bulunan, dualarından ayırmayan herkese de teşekkür ediyorum. Umarım topikteki herkesin, hepimizin bu denemelerde yüzü güler.

o gördüğün ışıklar NUR TOPU GİBİ EVLATLAR OLARAK DÜNYAYA GELSİN İNŞ :49::49::49::49::49::49::49::49:

ikisi birden tutunur seni hiç bırakmazlar inşallah cnm,
şimdiden hayırlı olsun..:nazar:
parlak işiğı bende çok görmek istiyoorum inş bana da gösterirler transfer sırasında

ekd ve beneklıbonbon...bugun transfer gununuz buyuk gun ...rabbım yardımcınız olsun ...sonuclarınızı merakla takıp edıcem....ekd rahıme cızık atma ıslemı banada yapıldı senın pozıtıf sonucun bana umut olacak.....
Amin canım çok sağolasın hepberaber inş

Kızlar dun 11 de opum vardı ya bugun sabah arayip gelismeleri soyleyeceklerdi ne arayan var ne bisey acaba kotu bisey mi olduda aramiyorlar

Sen ara kuzum ya bazen younluk oluo sallamıolar bizede söle merak ettimmm

Kızlar herkese merhaba!! Bende dün akşam başladım iğnelerime umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.. Size bir soru sorsam. Tedavi süresince işten ne kadar izin almak gerekir?
Tedavi süresince rapor almana yada dinlenmene gerek yok aktif hayata devam

herkese günaydın:3:
ne güzel yaa sizleri görünce bende ekim ayı bir gelse diye heyecan yapmaya başladım inşallah Rabbim bana da transfer aşamasına gelmeyi nasip eder aynı zamanda pozitif sonucu almayı:16::16:
transferi gerçekleşen arkadaşlar inşallah 12 gün sonra hepiniz mutlu sonuca ulaşırsınız ve koca koca göbiüşlü olursunuz ilerleyen aylarda:49::49::49::49::49:

İnşallah canım darısı en güzel haliyle sana olsun

Amin canım ya allah razı olsun dualarınaa ve seninde bizinle olsun inşş sağlıkla

Dün yumurta toplama işlemim yapıldı 6 yumurta geldi bu gün merkezden aradılar 4 tanesi döllenmiş ve transferimin cumartesi olabileceğini söylediler beklemeye devam .............:18::18:

En stresli zamanım benim bekleme zamanıydı allah kolaylıklar versin sayıya takılma sakın en güzel en sağlıklı embirylar karnına yerleşcek öle düşün

Transfer kardeşliğiiiii yaşasıııııınnnnnn:10::9::9:
Ölmemiş seninkiler çok şükür ya nasıl sevindim inan bilemezsinnnnn allah tamamını erdirsin inşallah sana test günü ne dediler ??
Gelelim benim hikayeme biliosunuz benim 5embiryom vardı 2 si ölmüş kalmış 3.ikisinin kalitesi iimiş fakat biri bu sabahtan beri gelişmemiş ama ölmemiş. Önce doktorum dediki tek embiryo koycam sen kafa mı buluon benle bakışımı yaptım tabi çünkü ben 75 gonal f tedavisine başlamışken beni ikiz diye kandırıp tüp tedavisine döndüren kendisiydi.neyse transfer odasına aldılar iki tane koydum dedi çıktı arkadan embiryolg kız geldi gelişimi geriden gelen ve diğer sağlıklıyı koyduk diğerini dondurduk dedi. Yeminlen o çatalı al o domtorun kafasına geçir bana sormadı bile bütün bunları tafasına göre takıldı.hala nasıl sinirliyim anlatamam güya iki ama gerçekte bir embiryo nakil etmiş oldu.çünkü diğer iki embiryom ölmeden önce de böyle söylemişlerdi ölmedikernama gelişimi durdu.neyse ne diyim artık kader kısmet böleymiş alla bin şükür .transfer sonrası çiş manyağı oldum:17::9::9:3kere ördeğe yaptım 1saat yattım sonra arabayla eve geldik.yol yakın bizim kasis çukur malum maşallah.eve gelir gelmez gene koştur tuvalete:4:jelini sıktım ilaçlarımı içtim oturur halde duruyorum şimdi .eğilip kalkıyorum hareket ediyorum yürüyorum ama kendimi yormicam tabi

amin canım çok sağolasın hepberaber inş

sen ara kuzum ya bazen younluk oluo sallamıolar bizede söle merak ettimmm

tedavi süresince rapor almana yada dinlenmene gerek yok aktif hayata devam

inşallah canım darısı en güzel haliyle sana olsun

amin canım ya allah razı olsun dualarınaa ve seninde bizinle olsun inşş sağlıkla

en stresli zamanım benim bekleme zamanıydı allah kolaylıklar versin sayıya takılma sakın en güzel en sağlıklı embirylar karnına yerleşcek öle düşün

transfer kardeşliğiiiii yaşasıııııınnnnnn:10::9::9:
ölmemiş seninkiler çok şükür ya nasıl sevindim inan bilemezsinnnnn allah tamamını erdirsin inşallah sana test günü ne dediler ??
Gelelim benim hikayeme biliosunuz benim 5embiryom vardı 2 si ölmüş kalmış 3.ikisinin kalitesi iimiş fakat biri bu sabahtan beri gelişmemiş ama ölmemiş. önce doktorum dediki tek embiryo koycam sen kafa mı buluon benle bakışımı yaptım tabi çünkü ben 75 gonal f tedavisine başlamışken beni ikiz diye kandırıp tüp tedavisine döndüren kendisiydi.neyse transfer odasına aldılar iki tane koydum dedi çıktı arkadan embiryolg kız geldi gelişimi geriden gelen ve diğer sağlıklıyı koyduk diğerini dondurduk dedi. Yeminlen o çatalı al o domtorun kafasına geçir bana sormadı bile bütün bunları tafasına göre takıldı.hala nasıl sinirliyim anlatamam güya iki ama gerçekte bir embiryo nakil etmiş oldu.çünkü diğer iki embiryom ölmeden önce de böyle söylemişlerdi ölmedikernama gelişimi durdu.neyse ne diyim artık kader kısmet böleymiş alla bin şükür .transfer sonrası çiş manyağı oldum:17::9::9:3kere ördeğe yaptım 1saat yattım sonra arabayla eve geldik.yol yakın bizim kasis çukur malum maşallah.eve gelir gelmez gene koştur tuvalete:4:jelini sıktım ilaçlarımı içtim oturur halde duruyorum şimdi .eğilip kalkıyorum hareket ediyorum yürüyorum ama kendimi yormicam tabi
hayırlı uğurlu olsun :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Amin canım ya allah razı olsun dualarınaa ve seninde bizinle olsun inşş sağlıkla

En stresli zamanım benim bekleme zamanıydı allah kolaylıklar versin sayıya takılma sakın en güzel en sağlıklı embirylar karnına yerleşcek öle düşün

Ölmemiş seninkiler çok şükür ya nasıl sevindim inan bilemezsinnnnn allah tamamını erdirsin inşallah sana test günü ne dediler ??
Gelelim benim hikayeme biliosunuz benim 5embiryom vardı 2 si ölmüş kalmış 3.ikisinin kalitesi iimiş fakat biri bu sabahtan beri gelişmemiş ama ölmemiş. Önce doktorum dediki tek embiryo koycam sen kafa mı buluon benle bakışımı yaptım tabi çünkü ben 75 gonal f tedavisine başlamışken beni ikiz diye kandırıp tüp tedavisine döndüren kendisiydi.neyse transfer odasına aldılar iki tane koydum dedi çıktı arkadan embiryolg kız geldi gelişimi geriden gelen ve diğer sağlıklıyı koyduk diğerini dondurduk dedi. Yeminlen o çatalı al o domtorun kafasına geçir bana sormadı bile bütün bunları tafasına göre takıldı.hala nasıl sinirliyim anlatamam güya iki ama gerçekte bir embiryo nakil etmiş oldu.çünkü diğer iki embiryom ölmeden önce de böyle söylemişlerdi ölmedikernama gelişimi durdu.neyse ne diyim artık kader kısmet böleymiş alla bin şükür .transfer sonrası çiş manyağı oldum:17::9::9:3kere ördeğe yaptım 1saat yattım sonra arabayla eve geldik.yol yakın bizim kasis çukur malum maşallah.eve gelir gelmez gene koştur tuvalete:4:jelini sıktım ilaçlarımı içtim oturur halde duruyorum şimdi .eğilip kalkıyorum hareket ediyorum yürüyorum ama kendimi yormicam tabi

Evet canım, çok şükür diyorum ben de. Ama tabii güvenip daha fazla dışarıda tutamadılar. Yani bir gün fazla tutsalar aynı mutluluğu yaşar mıydım, bilemiyorum. Ben de evde jellendim, haplarımı yuttum. Uzun oturuyorum. Çok yatma, çok oturma, çok ayakta durma dediler. Herşeyin çoğu zarar yani:)) Doktoruna kızıyorsun ama bir de şöyle düşün; 1 adet iyi kalite dondurulmuşun var. Yani kardeş için bu kadar tırmalamana gerek kalmaz:) Doktorum acaip karizma bi adam bu arada. Eşime dedim ki oğlan olursa kesinlikle ilk ismi doktorun adı olacak, o kadar:)) :1:

ınsallah test gunundede bıze umut ısıgı olursun cnım ınsallah saglıkla huzurla sorunsuz 9 ay gecırırsın cnım kucagına aldıgın gunlerde olsun

ikisi birden tutunur seni hiç bırakmazlar inşallah cnm,
şimdiden hayırlı olsun..:nazar:
parlak işiğı bende çok görmek istiyoorum inş bana da gösterirler transfer sırasında

Amin canım, amin. Allah biliyor ya, ben birine de razıyım. Hoş böyle deyince de kötü hissediyor insan. Allah sana da göstersin hem ışığı, hem de sonrasında evladını.

ınsallah test gunundede bıze umut ısıgı olursun cnım ınsallah saglıkla huzurla sorunsuz 9 ay gecırırsın cnım kucagına aldıgın gunlerde olsun

Çok teşekkür ederim, nasıl iyi geliyor güzel temenniler anlatamam. Test günü 24 Eylül dediler. İnşallah benim de, tüm güzel haber bekleyenlerin de bayram ettiği bir gün olur.

Amin canım, amin. Allah biliyor ya, ben birine de razıyım. Hoş böyle deyince de kötü hissediyor insan. Allah sana da göstersin hem ışığı, hem de sonrasında evladını.

cnm ne güzel söylemişsin amin inş..
senın test tarıhın hemen hemen benım transfer tarihime denk geliyor inşalla ii haberlerinle bize moral olursun :72:

Çok teşekkür ederim, nasıl iyi geliyor güzel temenniler anlatamam. Test günü 24 Eylül dediler. İnşallah benim de, tüm güzel haber bekleyenlerin de bayram ettiği bir gün olur.

Hayırlı olsun kızlar. Rabbim miniklerinizi sağlam ve salih evlat olarak kucağınıza versin. Okuyunca heyecanlandım, hemen tedaviye başlayasım geldi. Allah yüzünüzü güldürsün, burda hep birlikte hamilelik hallerini konuşmak nasip olsun. Bu günlerin değerini bilin, bulantılar yakındır inşeAllah. Tekrar hayırlı olsun.

Back