• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Çok teşekkür ederim, nasıl iyi geliyor güzel temenniler anlatamam. Test günü 24 Eylül dediler. İnşallah benim de, tüm güzel haber bekleyenlerin de bayram ettiği bir gün olur.

Amin canım çok sağolasın hepberaber inş

Sen ara kuzum ya bazen younluk oluo sallamıolar bizede söle merak ettimmm

Tedavi süresince rapor almana yada dinlenmene gerek yok aktif hayata devam

İnşallah canım darısı en güzel haliyle sana olsun

Amin canım ya allah razı olsun dualarınaa ve seninde bizinle olsun inşş sağlıkla

En stresli zamanım benim bekleme zamanıydı allah kolaylıklar versin sayıya takılma sakın en güzel en sağlıklı embirylar karnına yerleşcek öle düşün

Transfer kardeşliğiiiii yaşasıııııınnnnnn:10::9::9:
Ölmemiş seninkiler çok şükür ya nasıl sevindim inan bilemezsinnnnn allah tamamını erdirsin inşallah sana test günü ne dediler ??
Gelelim benim hikayeme biliosunuz benim 5embiryom vardı 2 si ölmüş kalmış 3.ikisinin kalitesi iimiş fakat biri bu sabahtan beri gelişmemiş ama ölmemiş. Önce doktorum dediki tek embiryo koycam sen kafa mı buluon benle bakışımı yaptım tabi çünkü ben 75 gonal f tedavisine başlamışken beni ikiz diye kandırıp tüp tedavisine döndüren kendisiydi.neyse transfer odasına aldılar iki tane koydum dedi çıktı arkadan embiryolg kız geldi gelişimi geriden gelen ve diğer sağlıklıyı koyduk diğerini dondurduk dedi. Yeminlen o çatalı al o domtorun kafasına geçir bana sormadı bile bütün bunları tafasına göre takıldı.hala nasıl sinirliyim anlatamam güya iki ama gerçekte bir embiryo nakil etmiş oldu.çünkü diğer iki embiryom ölmeden önce de böyle söylemişlerdi ölmedikernama gelişimi durdu.neyse ne diyim artık kader kısmet böleymiş alla bin şükür .transfer sonrası çiş manyağı oldum:17::9::9:3kere ördeğe yaptım 1saat yattım sonra arabayla eve geldik.yol yakın bizim kasis çukur malum maşallah.eve gelir gelmez gene koştur tuvalete:4:jelini sıktım ilaçlarımı içtim oturur halde duruyorum şimdi .eğilip kalkıyorum hareket ediyorum yürüyorum ama kendimi yormicam tabi

hayırlı uğurlu olsun kızlarrrr.... daha güzel haberlerinizi de alacağız inşallah :9::8::13::21:

rice etsem benide eklermisiniz..Yaş:29 3.deneme erkek faktörü azospermi adana başkent hst.
merhaba canım benim eşim de azospermi benimde 3.denemem olacak
sizin diğer tüp bebek denemeleriniz neden olumsuz oldu?bizde bulunan spermler hareketliliği azmış ondan kaynaklı ama Rabbim ol dedikten sonra olmayacak yok umudumuzu kaybetmemeye çalışıyoruz inşallah seninde son tüp bebek denemen olur bundan sonra hamişlik günleri başlar

Sevgili arkadaşlar, 2 embriyomu da aldım geldim. İkisi de döllenmiş olduğuna ve transfer edildiğine göre teknik olarak hamile sayılırım, değil mi?:))) Allah yüzüme baksın ve hayırlısıyla kucağıma almamı nasip etsin inşallah. İşlem çok hızlı oldu. Hiç tutmayıp hemen odaya aldılar. Odada 1 saat kalkmadan yattım. 1 saat sonra tuvalete kalkmama izin verdiler. Sonra yaklaşık 1 saat daha yattım ve sonra eve geldik. Transfer edilirken embriyolar parlak bir ışık gibi görülüyordu, nasıl güzeldi anlatamam. Allah sonunu da öyle güzel göstersin. Bu arada iyi dileklerde bulunan, dualarından ayırmayan herkese de teşekkür ediyorum. Umarım topikteki herkesin, hepimizin bu denemelerde yüzü güler.
canım tebrik ederim:46::46: çok şükür hayırlısıyla transferini olmuşsun inşallah 12 gün sonra güzel haberler alacağız maşallah poziitifliğini de kybetme böyle devam et :34:
Amin canım çok sağolasın hepberaber inş

Sen ara kuzum ya bazen younluk oluo sallamıolar bizede söle merak ettimmm

Tedavi süresince rapor almana yada dinlenmene gerek yok aktif hayata devam

İnşallah canım darısı en güzel haliyle sana olsun

Amin canım ya allah razı olsun dualarınaa ve seninde bizinle olsun inşş sağlıkla

En stresli zamanım benim bekleme zamanıydı allah kolaylıklar versin sayıya takılma sakın en güzel en sağlıklı embirylar karnına yerleşcek öle düşün

Transfer kardeşliğiiiii yaşasıııııınnnnnn:10::9::9:
Ölmemiş seninkiler çok şükür ya nasıl sevindim inan bilemezsinnnnn allah tamamını erdirsin inşallah sana test günü ne dediler ??
Gelelim benim hikayeme biliosunuz benim 5embiryom vardı 2 si ölmüş kalmış 3.ikisinin kalitesi iimiş fakat biri bu sabahtan beri gelişmemiş ama ölmemiş. Önce doktorum dediki tek embiryo koycam sen kafa mı buluon benle bakışımı yaptım tabi çünkü ben 75 gonal f tedavisine başlamışken beni ikiz diye kandırıp tüp tedavisine döndüren kendisiydi.neyse transfer odasına aldılar iki tane koydum dedi çıktı arkadan embiryolg kız geldi gelişimi geriden gelen ve diğer sağlıklıyı koyduk diğerini dondurduk dedi. Yeminlen o çatalı al o domtorun kafasına geçir bana sormadı bile bütün bunları tafasına göre takıldı.hala nasıl sinirliyim anlatamam güya iki ama gerçekte bir embiryo nakil etmiş oldu.çünkü diğer iki embiryom ölmeden önce de böyle söylemişlerdi ölmedikernama gelişimi durdu.neyse ne diyim artık kader kısmet böleymiş alla bin şükür .transfer sonrası çiş manyağı oldum:17::9::9:3kere ördeğe yaptım 1saat yattım sonra arabayla eve geldik.yol yakın bizim kasis çukur malum maşallah.eve gelir gelmez gene koştur tuvalete:4:jelini sıktım ilaçlarımı içtim oturur halde duruyorum şimdi .eğilip kalkıyorum hareket ediyorum yürüyorum ama kendimi yormicam tabi
canım seni de ayrıca tebrik ederim:46: inşallah 12 gün sonra senin de güzel haberinle sevinç çığlıkları atarız:52:
artık darısı bizlerin başına olsun

canım bende yeni öğrendim bu çizik atma olayını rahım fılmı cekılırken rahımın ıcıne mınık kesikler atılıyormus yanı havalandırılmıs tarla gıbı düsün bu kesi atılan yerlere embriyonun tutunması kolay oluyormus dolayısıyla şansıda arttırıyormus...tabıkı en önce rabbımın ıznı ile ...yoksa ne mucizeler oluyor okuyoruz burdan....
anladım bitanem bi umut işte her yolu deniyoruz yani herşey bi bahane önce allah isteyecek sonra herşey olur canım :16:
herkese merhabalar bende tüp bebek için 8 eylülde ilaç tedavisine başladım ilk denemem olucak 28 yaşındayım eşim 34. bende sorun sağ tüp tıkalı yumurta rezervimde pek parlak değil eşimde de hareketli sperm sayısı normalin biraz altında bursa art tüp bebek merkezinde pof.dr osman develioğlu 'nun hastasıyım kısa protokol cumartesi kontrolüm var herkese bol şans diliyorum ALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ BU TEDAVİLERLE AMİNNNNN:49::49::49::49::49:
canım seninle 1 arayla tedaviye başlamışız bende 9 eylül de başladım iğnelerime kısmetse:16:yarın da kısmetse yumoş randevum var inş büyümüşlerdir :16:ayrıca benim de sağ tüpüm yok alındı maalesef neredeyse seninle aynı kaderi paylaşırız :16:
Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun. Bebişleri alıp geldim:) Allah önce tutunmalarını, sonra da kucağıma almayı nasip etsin inşallah.

ohh maşallah canım inş 9 ay boyunca hiç seni bırakmazlar canım rabbim nasip eder hayırlısyla bizlerde umut olursunuz burda :16:

hayırlı uğurlu olsun :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
Çok sağol canım amin inşşş:emir_bebek::nazar:

Evet canım, çok şükür diyorum ben de. Ama tabii güvenip daha fazla dışarıda tutamadılar. Yani bir gün fazla tutsalar aynı mutluluğu yaşar mıydım, bilemiyorum. Ben de evde jellendim, haplarımı yuttum. Uzun oturuyorum. Çok yatma, çok oturma, çok ayakta durma dediler. Herşeyin çoğu zarar yani:)) Doktoruna kızıyorsun ama bir de şöyle düşün; 1 adet iyi kalite dondurulmuşun var. Yani kardeş için bu kadar tırmalamana gerek kalmaz:) Doktorum acaip karizma bi adam bu arada. Eşime dedim ki oğlan olursa kesinlikle ilk ismi doktorun adı olacak, o kadar:)) :1:

Eşin gene anlayışlıymış benimki öle desem beni vurur:52:valla bak çok samimi diyorum benimkini 5gün tuttularda ne oldu allahaşkına kaldı kaç tane görüosun bi süre sonra feci hızda ölmeye başlıolar anne karnı candır sonuçta sen ıvf olmasan birinci günden itibaren sendeydi öle düşün bence bu gün olayının avantajı yok dezavantajı var

Dun opum oldu 16 yumurta cikmisti 13 tanesini mikroenjeksiyon yaptilar bugün aradilar 6 tanesi döllenmis cok tuaf oldum normal mi?

Çok normal bak benim 8çıkan kalan 2.5:34:

Hayırlı olsun kızlar. Rabbim miniklerinizi sağlam ve salih evlat olarak kucağınıza versin. Okuyunca heyecanlandım, hemen tedaviye başlayasım geldi. Allah yüzünüzü güldürsün, burda hep birlikte hamilelik hallerini konuşmak nasip olsun. Bu günlerin değerini bilin, bulantılar yakındır inşeAllah. Tekrar hayırlı olsun.

Aminnnnnnnnn canım inşallahhhhhhhhhh:emir_bebek::nazar:

hayırlı uğurlu olsun kızlarrrr.... daha güzel haberlerinizi de alacağız inşallah :9::8::13::21:

Çok sağolasın allah razı olsunnnnnnn:emir_bebek::nazar:

merhaba canım benim eşim de azospermi benimde 3.denemem olacak
sizin diğer tüp bebek denemeleriniz neden olumsuz oldu?bizde bulunan spermler hareketliliği azmış ondan kaynaklı ama Rabbim ol dedikten sonra olmayacak yok umudumuzu kaybetmemeye çalışıyoruz inşallah seninde son tüp bebek denemen olur bundan sonra hamişlik günleri başlar

canım tebrik ederim:46::46: çok şükür hayırlısıyla transferini olmuşsun inşallah 12 gün sonra güzel haberler alacağız maşallah poziitifliğini de kybetme böyle devam et :34:

canım seni de ayrıca tebrik ederim:46: inşallah 12 gün sonra senin de güzel haberinle sevinç çığlıkları atarız:52:
artık darısı bizlerin başına olsun

Gepinizin güzel dusları için allah razı olsun allah hep beraber hayırlısıyla sevinmek nasip etsinnnnnn:49::49::49:

aşağıdaki arkadaşlar lütfen yaşlarını kacıncı denemede olduklarını merkezini ve tüp bebek sebeplerini liste için yazabilirlermi

EKD yaş sebep deneme merkez
admiymiy
yaş sebep deneme merkez
yeteerr
yaş sebep deneme merkez
highhemist
yaş sebep deneme merkez
kaptan elif
yaş sebep deneme merkez
sümeyye008
yaş sebep deneme merkez
sultan 33
yaş sebep deneme merkez
yeşim 513
yaş sebep deneme merkez
bebektebebek
yaş sebep deneme merkez
asil34
yaş sebep deneme merkez
beneklibonbon
yaş sebep deneme merkez
hapyytobe
yaş sebep deneme merkez
elanor1
yaş sebep deneme merkez
ensuece
yaş sebep deneme merkez
1989
yaş sebep deneme merkez
gamzeeker
yaş sebep deneme merkez

Sebep varikosel bende de bu ay ortaya çıkan polikistik Over yaş 24 merkez euro Fertil deneme 1. Deneme

kızlar benimde transferim oldu bugün ama beni 20 dk yatırdılar sadece ve yaklaşık 1 saat sonrada tuvalete kalktım,transferden sonra bi ıslaklık hissettim giyinirken sizdede böyle bisey oldumu ve hemen eve gelip yatamadım bi yarım saat dışarda oturmak zorunda kaldımm sizce tutma ihtimali varmı

kızlar benimde transferim oldu bugün ama beni 20 dk yatırdılar sadece ve yaklaşık 1 saat sonrada tuvalete kalktım,transferden sonra bi ıslaklık hissettim giyinirken sizdede böyle bisey oldumu ve hemen eve gelip yatamadım bi yarım saat dışarda oturmak zorunda kaldımm sizce tutma ihtimali varmı
Bu saydığın sebeplerle tutmicak olsa kimsenin tutmaz inan .hisettiğin ıslaklık embiryoyla birlikte verdikleri sıvı.sonrasında benim hala var jelin etkisinden kaynaklıo.evede ışınlanmadığımız için mecbur ayakta kalıp takkıtukkudu yollarda geliyoruz trafikte uzunca saatler. Bende eve gelip yatmadım yemek ıstıp yedim:56:hatta çay demledim uykum geldi hadi yataım bari dedim:42:bide ben 4kere falan tuvalete gittim ahahahaaa:1:tam kopardım balatalrı anlicainnnnn sıkıntı yapma avrupada tranfer masasından sonra yürüyerek çıkartıyorlar o günde iş yerlerine gidip çalışmaya devam ediyorkar bu birazda bize özgü bi anksiyete

kızlaaaar transferimin 7. günü... :21::21::21::21:
cok heyecanlıyım 3 gun sonra test yaptırmayı düşünüyorum..
insallah hepimiz hayırlı haberler yazarız buraya :49::49::49::49:

Ayyyy ne heyecanlı ne güzel :nazar: bana bir hafta geçemez gibi geliyor maşşallah ya allah bizede nasip etsinnnnnn pozitif çıksın sonra bi sürü katlansın inşallah
12.gün diyordu buradaki herkes dr bana 10gün sonra dedi hangisini yapmak lazımki ben çözemedim

kızlaaaar transferimin 7. günü... :21::21::21::21:
cok heyecanlıyım 3 gun sonra test yaptırmayı düşünüyorum..
insallah hepimiz hayırlı haberler yazarız buraya :49::49::49::49:

Bence de erken yaptır. Varsa çıkıyor zaten. Tedavinin en zor kısmı test gününü beklemek. Onun dışında her şey gelip geçiyor. Test günü gelmek bilmiyor, çok uzun oluyor çoook. İlk halaylara az kaldı, inşeAllah 3 güne kutlamalara başlarız. Allah hayır neredeyse onu nasip eylesin.
Ayyyy ne heyecanlı ne güzel :nazar: bana bir hafta geçemez gibi geliyor maşşallah ya allah bizede nasip etsinnnnnn pozitif çıksın sonra bi sürü katlansın inşallah
12.gün diyordu buradaki herkes dr bana 10gün sonra dedi hangisini yapmak lazımki ben çözemedim

Benim dr.da hep 12. gün diyor. Ancak Memorial Şişli de opunun 15. günü test yapılmasını istiyolar. Ben de sonuncu tedavimde kendi dr.un verdiği zamana göre değil, onların verdiği zamana göre yaptım. 5. gün embriosu ise 9. gün test günü oluyor. Varsa zaten çıkıyor. Sadece bazı hastanelerde zamanı uzun veriyolar. Her halde tam emin olmak için.

kızlar transferden sonra yeme içme ile ilgili farklı birşeyler dedilermi ne öneriyorlar genelde protein agırlıklı diyorlar ama siz farklı şeyler yiyormusunuz

kızlar transferden sonra yeme içme ile ilgili farklı birşeyler dedilermi ne öneriyorlar genelde protein agırlıklı diyorlar ama siz farklı şeyler yiyormusunuz

ben daha o evreye gelemedım ama ananasın tutunmayı kolaylastırdıgını duymustum nekadar dogruluk payı var onuda bılmıyorum canım ama bende transfer sonra gunde 3-4 dılım yemegı dusunuyorum

ben daha o evreye gelemedım ama ananasın tutunmayı kolaylastırdıgını duymustum nekadar dogruluk payı var onuda bılmıyorum canım ama bende transfer sonra gunde 3-4 dılım yemegı dusunuyorum

senin ne zaman transfer günün bende şuanda suyunu içiyorum ananasın birde nar suyu rahmi klaınlaşmasına yardımcı oluyo diye duydum:1:ne duysak yapıyoruz işte

Back