- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #1.341
Çok teşekkür ederim, nasıl iyi geliyor güzel temenniler anlatamam. Test günü 24 Eylül dediler. İnşallah benim de, tüm güzel haber bekleyenlerin de bayram ettiği bir gün olur.
Amin canım çok sağolasın hepberaber inş
Sen ara kuzum ya bazen younluk oluo sallamıolar bizede söle merak ettimmm
Tedavi süresince rapor almana yada dinlenmene gerek yok aktif hayata devam
İnşallah canım darısı en güzel haliyle sana olsun
Amin canım ya allah razı olsun dualarınaa ve seninde bizinle olsun inşş sağlıkla
En stresli zamanım benim bekleme zamanıydı allah kolaylıklar versin sayıya takılma sakın en güzel en sağlıklı embirylar karnına yerleşcek öle düşün
Transfer kardeşliğiiiii yaşasıııııınnnnnn
Ölmemiş seninkiler çok şükür ya nasıl sevindim inan bilemezsinnnnn allah tamamını erdirsin inşallah sana test günü ne dediler ??
Gelelim benim hikayeme biliosunuz benim 5embiryom vardı 2 si ölmüş kalmış 3.ikisinin kalitesi iimiş fakat biri bu sabahtan beri gelişmemiş ama ölmemiş. Önce doktorum dediki tek embiryo koycam sen kafa mı buluon benle bakışımı yaptım tabi çünkü ben 75 gonal f tedavisine başlamışken beni ikiz diye kandırıp tüp tedavisine döndüren kendisiydi.neyse transfer odasına aldılar iki tane koydum dedi çıktı arkadan embiryolg kız geldi gelişimi geriden gelen ve diğer sağlıklıyı koyduk diğerini dondurduk dedi. Yeminlen o çatalı al o domtorun kafasına geçir bana sormadı bile bütün bunları tafasına göre takıldı.hala nasıl sinirliyim anlatamam güya iki ama gerçekte bir embiryo nakil etmiş oldu.çünkü diğer iki embiryom ölmeden önce de böyle söylemişlerdi ölmedikernama gelişimi durdu.neyse ne diyim artık kader kısmet böleymiş alla bin şükür .transfer sonrası çiş manyağı oldum3kere ördeğe yaptım 1saat yattım sonra arabayla eve geldik.yol yakın bizim kasis çukur malum maşallah.eve gelir gelmez gene koştur tuvalete
jelini sıktım ilaçlarımı içtim oturur halde duruyorum şimdi .eğilip kalkıyorum hareket ediyorum yürüyorum ama kendimi yormicam tabi
hayırlı uğurlu olsun kızlarrrr.... daha güzel haberlerinizi de alacağız inşallah