• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bu şarkı sözünü küçükken izlediğim bir müzikal filmden hatırlıyorum. Küçük bir kız çocuğu söylüyordu şarkıyı. "Yarın, yarın, seni seviyorum yarın" :)) Bugün aradılar. Yumurtalarımın ikisi (de) tutmuş çok şükür. Kaç hücreli olduklarını filan bilmiyorum, yarına kadar devam edecek süreç. Doktor herşeyin yolunda olduğunu, kaliteleriyle ilgili yarın konuşabileceğimizi söyledi. Dün toplayıp yarın nakledecek olmaları önce beni üzdü, çok erken, ya yeterince iyi değillerse, endişesine kapıldım. Ama sonra topu topu 2 yumurta var, nesini riske atsınlar, diye düşündüm. Sürpriz değil anlayacağınız. Benim nasibimde de 2. gün embriyosu varmış. Allah'ım inşallah hayırlısıyla tutunurlar sımsıkı. Hayırlı, sağlıklı, mutlu bebek(ler)im olsun inşallah. Bu süreçte önerileri olan varsa dört gözle dinlemeye, okumaya hazırım.

kızlar bugün doktora gittim yumurta rezervlerim kötü durumda 1-2 yumurtan var dedi. iğne kullanmayacakmış bu tedavimde klomen, elevit, folbiol ve coraspirin verdi. c.tesi tekrar kontrole çağırdı. bu şekilde tüp bebek deneyen var mı aranızda? benim yumurtalar iğnelere bile olumlu cevap vermemişti sizce ilaçlarla olur mu?

Canım benim de bir sürü ilaç sonrası biri küçük 3 yumurta oluştu. Sonuçta 1 yumurta+1 sperm yetiyor bir bebeğin can bulmasına, öyle düşün. Hepimizin moralini yüksek tutması gerek. Bu yolda başarıya ulaşmanın ön şartı bu. İnşallah bu denemende kavuşursun bebeğine. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım benim de bir sürü ilaç sonrası biri küçük 3 yumurta oluştu. Sonuçta 1 yumurta+1 sperm yetiyor bir bebeğin can bulmasına, öyle düşün. Hepimizin moralini yüksek tutması gerek. Bu yolda başarıya ulaşmanın ön şartı bu. İnşallah bu denemende kavuşursun bebeğine. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

aynen öyle canım hakkımızda hhayırlısı olsun

arkadaşlar dün 7yi çeyrek geçe iğne oldum bugün 8e 20kala olsam birşey olur mu

olmaz canım yapabilirisn diyorki hemşireler dakikası dakikasında değilde bir saat belirleyin 7 ile 8 arası o ara yapın diyorlar şifa olsun meleklerin gelsin inş

çok haklısın tatlım, benim 3 yumurta toplandı, 2 si döllendi, biri transfer edildi diğeri donduruldu... sonucu bekliyorum. o tutunsun yeter.... sonrada kardeşini alır geliriz diyorum :)))

olmaz canım yapabilirisn diyorki hemşireler dakikası dakikasında değilde bir saat belirleyin 7 ile 8 arası o ara yapın diyorlar şifa olsun meleklerin gelsin inş

himm ben hep dakikası dakikasına sanıyordum. karşı komşum hemşire ben de tez canlı olunca ona yaptırıyorum gecikince kendim yapayın dedim. aklımda olsun yine de sağolasin. amin inşallah.Rabbim sana bize isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.

Bu şarkı sözünü küçükken izlediğim bir müzikal filmden hatırlıyorum. Küçük bir kız çocuğu söylüyordu şarkıyı. "Yarın, yarın, seni seviyorum yarın" :)) Bugün aradılar. Yumurtalarımın ikisi (de) tutmuş çok şükür. Kaç hücreli olduklarını filan bilmiyorum, yarına kadar devam edecek süreç. Doktor herşeyin yolunda olduğunu, kaliteleriyle ilgili yarın konuşabileceğimizi söyledi. Dün toplayıp yarın nakledecek olmaları önce beni üzdü, çok erken, ya yeterince iyi değillerse, endişesine kapıldım. Ama sonra topu topu 2 yumurta var, nesini riske atsınlar, diye düşündüm. Sürpriz değil anlayacağınız. Benim nasibimde de 2. gün embriyosu varmış. Allah'ım inşallah hayırlısıyla tutunurlar sımsıkı. Hayırlı, sağlıklı, mutlu bebek(ler)im olsun inşallah. Bu süreçte önerileri olan varsa dört gözle dinlemeye, okumaya hazırım.

gözünüz aydın. inş evladinizi hayırlısıyla kucagımıza alırsınız. beni mazur görün birşey soracaktım 2. gün embriyoşu ne demek

gözünüz aydın. inş evladinizi hayırlısıyla kucagımıza alırsınız. beni mazur görün birşey soracaktım 2. gün embriyoşu ne demek
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. 2. gün embriyosu demek, toplandıktan sonraki 2. gününde transfer ediliyor demek. Yumurtalarım dün toplandı, yarın transferim var.

amin canım inşallah.... ve aynen senin gibi ikinci gün emriyosuydu benim sıpam da :))) bende önce neden en azından bir gün daha beklemiyor ki dedim ama sonradan nasipse öylede olsa böyle de olsa gelir diye düşünüp rahatlamaya çalıştım. bence rahat ol, sakin ol yeter.... merkeze gittiğimde heyecanlıydım ama işleme giderken daha rahattım ve işlem zaten çok kısa sürüyo, sonra "ışığımı aldım" dedim eşime güldü ne ışığı dedi.... işlemi izlemiştim. böyle bi su damlasını bi pipetten damlatıyolar sanki. sonra monitörde o damla bi nası desem titrek mum alevi gibi mi desem, ekran genelde karanlık ama o bi damla ışık gibi :))))) öyle işte.... inşallah sıpam benimledir hala ve doğana kadar da benimle kalır sağlıklı bi şekilde ve inşallah senin bebişinde hep seninle kalır, sıkı sıkı tutunur sana.

Son düzenleme:
Çok şanslısın. Böyle anlarda sağlıkçı bir komşudan, akrabadan iyisi yoktur. :))

Teşekkür ederim güzel dileklerin için. 2. gün embriyosu demek, toplandıktan sonraki 2. gününde transfer ediliyor demek. Yumurtalarım dün toplandı, yarın transferim var.

hamdolsun :) ayy inşallah hayırlı haberler alırsın. 2. gün embriyosu avantaj mi dezavantaj mı?

hayırlı olsun canm transfer bundan da kollay korkma ne ilaç kullanıyorsun şuan antibiyotk verdimi birde bol su iç olurmu bana o zaman 3 litre iç demşti doktorm yoksa o yerler sıvıyla doluyomş ya o yüzden üşütme dikkat et bide transfere kadar ananas ve nar ye suyunu iç

sağol canım alla razı olsunönerilerin için teşekkür ederim antibiyotik verdi onun yanı sıra prednol kortizon- parol agri kesici- crinone jel verdi allahim transfer edilecek gunune sag salim getirsin inşallah sen ne durumdasin

hamdolsun :) ayy inşallah hayırlı haberler alırsın. 2. gün embriyosu avantaj mi dezavantaj mı?

Ben artık neyin avantaj, neyin dezavantaj olduğunu bilemiyorum. Yumurta çok olduğunda 5. güne kadar bekliyorlar anladığım kadarıyla. O güne dek gelen sağlıklıdır zaten, diye düşünülüyor sanırım. Ama yumurta az olunca o riski almıyorlar. Ben artık şöyle düşünüyorum; söylenen herşeyi yaptım, duyduklarımı uyguladım. 2 aşılama denedim, bu 3. tüp bebeğim. Histereskopi yaptılar bu defa, rahme çizik attılar. Yani yapmam gereken, ya da doktorun yapacağı herşey yapıldı, yapılıyor. Bundan sonrası Allah'ın takdiri. Bir evladım olsun çok istiyorum. Hakkımda hayırlısıysa Allah'ım nasip eder. Nasip değilse de tabii ki çok üzülürüm; ama bir yandan da üzerime düşen herşeyi yapmış olmanın huzurunu yaşarım.

arkadaşlar benim tahlillerim ilk defa bu ay iyi geldi. ve tedaviye başlıcaktık ama kistim gözüktü muayenede durumum acil tüp bebek olması gerektiği için bugün adetin 3. günü anestezi ile kisti boşalttılar. ve iğnelerimi yapıldım iki tane yarın devam çok heyacanlı çok stresli bi gündü çok ağladım inşallah ruh halim sonuçlarımı etkilemez. size sorum ben bitkisel ürünler kullanıyorum hayıt vs.. iğneleri vurulma sürecinde bitkisel ürünleri kullanmamın bi sakıncası olurmu dikkat etmem gereken şeyler var mı doktorum bişey demedi de bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Ben artık neyin avantaj, neyin dezavantaj olduğunu bilemiyorum. Yumurta çok olduğunda 5. güne kadar bekliyorlar anladığım kadarıyla. O güne dek gelen sağlıklıdır zaten, diye düşünülüyor sanırım. Ama yumurta az olunca o riski almıyorlar. Ben artık şöyle düşünüyorum; söylenen herşeyi yaptım, duyduklarımı uyguladım. 2 aşılama denedim, bu 3. tüp bebeğim. Histereskopi yaptılar bu defa, rahme çizik attılar. Yani yapmam gereken, ya da doktorun yapacağı herşey yapıldı, yapılıyor. Bundan sonrası Allah'ın takdiri. Bir evladım olsun çok istiyorum. Hakkımda hayırlısıysa Allah'ım nasip eder. Nasip değilse de tabii ki çok üzülürüm; ama bir yandan da üzerime düşen herşeyi yapmış olmanın huzurunu yaşarım.

Rabbim istediğin evladı kucağına en hayırlı zamanda verir inşallah. gerçekten çok uzun bir süreç. benim ilk tüp bebek denemem ve acemiyim bu konuda. biz elimizden geleni yapalım takdir Allahtandır.

Back