• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bahçeci fulyada tedavi görüyorum. Ankaradaydım, evlenince İstanbula geldim. Yumurtalarım toplanıp donduruldu, bugün adet söktürücüm bitti. Doktor adetin 2. günü gel dedi. Beklemedeyim. Ben de nar ve ananas stoğu yapayım.

aynen ne güzel istanbulda çok güzel doktorlar var ben mersindeym 1tane var burda oraya gidiyorm nar suyu %100 olanlar var ondan al bide ananasın kendisini al ye ama transfere kadar sonra kes çünkü nar düşük yapıyomş hamilelerde bende 2.günü gittim esterofeme baslattı işte bidee folicasit içiyomusun içmiyorsan basla hemen :16: hadi hayırlısı

aynen ne güzel istanbulda çok güzel doktorlar var ben mersindeym 1tane var burda oraya gidiyorm nar suyu %100 olanlar var ondan al bide ananasın kendisini al ye ama transfere kadar sonra kes çünkü nar düşük yapıyomş hamilelerde bende 2.günü gittim esterofeme baslattı işte bidee folicasit içiyomusun içmiyorsan basla hemen :16: hadi hayırlısı

Doktorum folik asiti bıraktırdı, elevit içiyorum. Elevit folik asit dahil hemen hemen gerekli olan tüm vitamin ve diğer maddeleri içeriyor. Hazirandan beri elevit, balık yağı omega-3 950 ve selenyum kullanıyorum.
Sen de tedavinin sonuna yaklaşmışsın. Allah bebeğini tez zamanda kucağına almayı nasip etsin, emeklerini boşa çıkarmasın.

Sabah 11 de yumurtam toplanacak inşallah hayirli haberler veririm olgun yumurtalar cikar ve transfer gününe dayanıklı bi sekilde kalırlar allahim hepimizin yardimcisi olsun ...
bide yarin bana şu kadarı dolu bu kadarı iyi diyecekler mi ? Demiyecekler diye biliyorum da

Sabah 11 de yumurtam toplanacak inşallah hayirli haberler veririm olgun yumurtalar cikar ve transfer gününe dayanıklı bi sekilde kalırlar allahim hepimizin yardimcisi olsun ...
bide yarin bana şu kadarı dolu bu kadarı iyi diyecekler mi ? Demiyecekler diye biliyorum da

Allah yardımcın olsun. Morelini yüksek tut. InşeAllah her şey yolunda gider ve sen de bebeğine kovuşursun.

Genellikle söğlemiyorlar, ancak opudan 3-4 saat sonra ararsan bilgi ala bilirsin. Allaha tevekkül et ve akışına brak. Hayırlı olsun.

günaydınlarrr:16::16::16::16::16::16::16: çok güzel bir gün olsun inşşş:21::21::21::21::21::21: hep iyi şeyler güzel şeylerle yolumuz kesişsin inşş:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Üç aşağı beş yukarı belli olur. Allah hayırlısını versin.

En az nekadar olacağı belli olur heralde,,, çok heyecanlıyız da:1:
senınde hayırlı olsun.. sonu güzel olsun inşş hepimizin

Son düzenleme:
canlaaar transferimin 6 gunu. zaman gecmiyo catlıcammmm :46::46::46:
dayanamayıp 10. gunu yapcam bakalım ins hayırlı haberlerle dönerim. :21::21:

transfer sonrası evresinde olan arkadaslar siz nasıl bekliyorsunuz nasıl oyalıyorsunuz kendinizi :43:

canlaaar transferimin 6 gunu. Zaman gecmiyo catlıcammmm :46::46::46:
Dayanamayıp 10. Gunu yapcam bakalım ins hayırlı haberlerle dönerim. :21::21:

Transfer sonrası evresinde olan arkadaslar siz nasıl bekliyorsunuz nasıl oyalıyorsunuz kendinizi :43:

canım testine bişey kalmamış bence acele etme bekle zamanın da yap idrar testini hele hiç yapma
yanıltıcı oluyor

transfer sonrası evresinde olan arkadaslar siz nasıl bekliyorsunuz nasıl oyalıyorsunuz kendinizi :43:

ben sigara bırakmaya çalışırken, elim boş klmasın diye battaniye örmeye başlamıştım, hemen bitmesin mantığıyla :))) ona devam ediyorum. bide burda zaman geçiriyorum. ama negatif haber duyunca çok üzülüyorum. sanırım haftaya biraz uzak durmaya çalışcam.

Canim benimde yarin 11 de yumoşlarim toplanacak ayni benimde5- 6 tane olgun yumurtam var bende cok korkuyorum neyle karsilasacagimi bilmiyorum ilk denemem ondan mi bilmiyorum ; ( allahim hayırlısıni versin yuzumuzu guldursun inşallah

cnm inşallah güzel geçer opun.kaliteli yumoşların olur döllenirler ve annelerine tutunurlar inşallah.benimde 5-6 tane llahım kısmet etsin inşallah 1 tanesi evlat olsun.

hayırlısı olsun canım inş hepsi kaliteli olurlar canım döllenirler sana sımsıkı tutunurlar :16::16:inş opun da rahat sorunsuz geçer tatlım allah yardımcın olsun :32:

saol cnm inşallah sorunsuz atlatırız opuyu kaliteli embiryolarımız olur ve tutunurlar.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

slm canım kendimi okuyorum sandım inanki bukadar benzer ama benim çatlatma ignemi nezaman vurulacagım belli degil telefon bekliyorum perşembe opun olur demişti drum son iğnelerimi vurunucam birazdan:52::52: yumurta sayım az 5adet gözüküyordu son ultrasynda inş saglıklı olur az olması önemli degil yeterki saglıklı olup döllensin:32: hakkımızda hayırlısı:16:

kızlar opusu transferi olan herkez dilerim herşey gönlünüzce olur geçmiş olsun sırada biz varız kurbanlık koyun hesabı ::52::52::52:

saol cnm çok teşekkür ederim.umarım kaliteli olur embiryolarımız ve 9 ay hiç bırakmazlar bizi..hakkımızda herşeyin hayırlısını versin allahım.

Arkadaslar eger embriyo 5.gun embriyosu ise transferden sonra 7. ve 8.gun kanda cikiyor.doktor bana 8.yaptir dedi cikti sonucum.Malesef negatifti:(
Ama 2. 3. gün embriyosu ise 10.gunden itibaren test yaptirabilirsiniz..

Eveeeeet, bu sabah çooook kıymetli yumurtalarımı topladılar. 2 tanenin yanında bir de küçük 3 numara vardı, onu da almışlar. Umut işte, küçük müçük belki yüzümü güldüren o olur, kim bilir! Yine masada anesteziye hazırlarlarken ağlama tuttu. Geçen ay histereskopide de böyle olmuştu. Baktılar hepten ağlama nöbetine tutulacağım, bastılar iğneyi, uyuttular:) Ayıldığımda "Misafirler gitti mi?" diye sormuşum eşime, hiçbir şey hatırlamıyorum. Bugün ilaç kullanmayacakmışım. Yarından itibaren 4 gün boyunca Prednol ve antibiyotik kullanacağım. Bitti mi, bitmediii, Oksapar günde 1, Crinone jel günde 1, Estrofem günde 3, Coraspin günde 1, Folbiol'e devam. Sabah kalkar kalkmaz aç karnına da tiroid ilacım var. Neyse, hayırlısıyla bu defa kucağıma almak nasip olsun da bebeğimi, bir bu kadar ilaca daha razıyım. Yeter ki emeklerimiz boşa çıkmasın. Şimdi telefon bekliyorum artık.
hayırlısı olsun canım inşş o beklediğin telefon müjdeli haberler olur sana canım :16::16:
kızlar sormak istediğim bir şey var, gonal f in 5. gunu randevum var kaç yumurta toplancağı bellı oluyor mu 5. günde ?
benim de aynen senin gibi canım gonal f 5. günü randevum var bakalım bana ne diyecek :18:
Yumurta sayısı önemli değil kaliteleri önemli kaç gün dayanacaklar kaç hücreli olacaklar sana bir tane yeter sonuçta :34:şindiden geçmiş olsun hayırlısıyla çabucak geçsin inş..

Transferin olmadan mı dondurdular nedenki anlatsana birazcık ?? Çok yumyumu toplananlarda böyle oluyormuş endişe etme en dayanıklılatı kalmıştır sana bebiş olarak gelir inş

Hayırlı uğurlu bi sürü sağlıklı yumyumların olsun inş

Tebrikler arkadaş vallahi düşüncende dolayı hep diyoruz nicelik değil nitelik diye:49:bu arada benimde 5 ya 5 kardeşliği yapalım :32::34:

Hayırlı uğurlu olsun canım telefon bekleyenler klubüne hoşgeldin:24:yarın arar aramazlar haber ver çok merakla bekliyorum inş bu sefer bebeişlerini kucağına alacaksın:49::49:crinone banada 1 tane verdilerde forumda hep okuyorum ya iğne yada bunu günde 3defaya kadarvermişler benimde düşüncem bu yeter mi diye her dr nin protokolunden kaynaklanıyor sanırsam hiç bir yerde kesin bi değer bulamadım

%70-80 beli olur ama sonradan süpriz yapanlarda çok oluyor opu nun belli olacağı son randevuda kesine yakın oluyor

iyi akşamlar kızlar bende size bişer soracagım ya bu ay donmuş transferim var adtm bitti adetten önce basladım lucrine esterofem kullanıyorum bugün kasıklarım çok sancılanıyor ilaçlardanmı acaba perşembeye randevum diye aramadım doktoru transferm bellı olacak inşallah ama ben çok korkuyorum bu sefer olumsuz olur diye bilmiyorumda :14::14: bu arada felaket gribim ilaçda alamıyorum of yaa çok mu acele ediyorum ama dayanamıyorum tekrar hamile olmayı çok istiyorum:2::2:

Tedavisi başlayan başlamayan tüm arkadaşlar, inşallah 9 ay sonra bebeklerimiz kucağımızda bize gülümserken "ne çektik be" deyip burada yazıştığımız günleri hatırlarız :) Yok, yok, hiç bişey hatırlamayız :)
Bana gelince bugün aradılar 3 günlük 8 embriyom dondurulmuş. Hayırlısıyla inşallah sağ salim çözünürler. Adet söktürücüm bitti, 3 ila 7 gün içinde adet olurum sanırım. Sonra kaldığımız yerden devam. Allah hepimizin bebeklerini çifter çifter kucağına almayı tez zamanda nasip eder inşallah.

sağolsın bitanem allah razı olsun inşş bol ve kaliteli yumoşlarım olur :52::52:
hayırlısı olsun canım inş hepsi kaliteli olurlar canım döllenirler sana sımsıkı tutunurlar :16::16:inş opun da rahat sorunsuz geçer tatlım allah yardımcın olsun :32:

saol cnm inşallah sorunsuz atlatırız opuyu kaliteli embiryolarımız olur ve tutunurlar.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

amiiiiiiiin bitanem inş hepimizin ki sorunsuz olur :16::16:kaliteli yumurtalar toplanır hepimizden :16:

selam cuma gunu hıstereskopım yapıldı şükür bi sıkıntı yok çizik atma işlemınıde yapmıs hoca...şimdi adetımı beklıyorum eylul sonu ekım bası baslıycaz tedavıye...

selam cuma gunu hıstereskopım yapıldı şükür bi sıkıntı yok çizik atma işlemınıde yapmıs hoca...şimdi adetımı beklıyorum eylul sonu ekım bası baslıycaz tedavıye...

gelmiş geçmiş olsun canım tedavin de hayırlı olsun bende histereskopi olmuştum :31:tüp bebek öncesi iyi ki dr yaptırmışsın dedi bi sorun olup olmadığı anlaşılıyor :26:benim rahim kanalın da yapışılık vardı o halledildi :32:

gelmiş geçmiş olsun canım tedavin de hayırlı olsun bende histereskopi olmuştum :31:tüp bebek öncesi iyi ki dr yaptırmışsın dedi bi sorun olup olmadığı anlaşılıyor :26:benim rahim kanalın da yapışılık vardı o halledildi :32:

evet bende öyle dusunuyorum hoca sansımızın artacagını soyledı buda benı cok umutlandırıyor...yanı hem ıyı hem kötü... olacak dıye dusunup kocaman negatıfı alınca elıne cok kötü yıkım oluyor tam 3 kere yasadım bunu şükür bir tane oğlum var en büyük tesellım ama maddı manevı bu kadar yıprandıktan sonra olsun artık aynı şeylerı tekrar yasamayalım ıstıyorum....

Back