- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #1.281
Ben artık neyin avantaj, neyin dezavantaj olduğunu bilemiyorum. Yumurta çok olduğunda 5. güne kadar bekliyorlar anladığım kadarıyla. O güne dek gelen sağlıklıdır zaten, diye düşünülüyor sanırım. Ama yumurta az olunca o riski almıyorlar. Ben artık şöyle düşünüyorum; söylenen herşeyi yaptım, duyduklarımı uyguladım. 2 aşılama denedim, bu 3. tüp bebeğim. Histereskopi yaptılar bu defa, rahme çizik attılar. Yani yapmam gereken, ya da doktorun yapacağı herşey yapıldı, yapılıyor. Bundan sonrası Allah'ın takdiri. Bir evladım olsun çok istiyorum. Hakkımda hayırlısıysa Allah'ım nasip eder. Nasip değilse de tabii ki çok üzülürüm; ama bir yandan da üzerime düşen herşeyi yapmış olmanın huzurunu yaşarım.
Hayırlı olsun. Sağ-salim kucağına almanı dilerim. Bence senin sayıda yumurtası olan biri için 2.gün embriosu avantajlı. Hiç bir yapay ortam anne rahmi kadar iyi olamaz. Eğer sağlıklı iseler zaten tutunacaklar. Dışarıda bekletmenin bir anlamı yok. Ben de hep dışarıda gelişemeyen embriolarım için üzülürdüm, niye 2.gün transferi yapmıyolar ki, o zaman hepsini denemek şansım olurdu. Tabii benimki doğru bir düşünce değil, ancak inşeAllah sana yapılan çok doğru bir yol.
arkadaşlar benim tahlillerim ilk defa bu ay iyi geldi. ve tedaviye başlıcaktık ama kistim gözüktü muayenede durumum acil tüp bebek olması gerektiği için bugün adetin 3. günü anestezi ile kisti boşalttılar. ve iğnelerimi yapıldım iki tane yarın devam çok heyacanlı çok stresli bi gündü çok ağladım inşallah ruh halim sonuçlarımı etkilemez. size sorum ben bitkisel ürünler kullanıyorum hayıt vs.. iğneleri vurulma sürecinde bitkisel ürünleri kullanmamın bi sakıncası olurmu dikkat etmem gereken şeyler var mı doktorum bişey demedi de bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Her hangi yapılacak bir şey yok. Günde 1-2 dilim ananas yemeği öneriyolar. Senin yerine olsam bu saatden sonra bitkisel ürün kullanmazdım. Ben de sonuncu tedavide bitkisel çay içiyordum, ancak tedaviye başlayınca kestim. Bitkilerde bitkisel hormonlar var ve istenmeyen şeylere yol aça bilir. Hatta bende iki defasında da kist yaptı. Yine de tedaviye kadar ara-sıra kulanmaya devam ediyorum.Sen bebişinden berk tutunki bebişin de sana tutuna bilsin. Morelini yüküek tut, kendini hamile gibi düşün ve bu durumun tadını çıkar. Olmayınca her şeye rağmen insan üzülüyor. O yüzden bu dönemi güzel geçir. Dilerim sonucun da güzel çıkar.