2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Herkese günaydın,
bugün adetim gecikeli 3. gün oldu. her geçen gün ümitleniyorum. karnım da ağrıyo. her ay adet olacağım da karnım şişerdi bu ay şişmedi göğüslerim iki gün önce dokunamicak kadar sızlıyodu şimdi sızlamıyor az da olsa akıntım var , zaman zaman ateş basıyo ve göbeğim acıyo.... kendimi dinlemek istemiyorum ama her geçen saat ümidim artıyo ümitlenip sonra üzülmek de istemiyorum sizce hamile olabilir miyim?

Sen de anlatsana ne zaman nasıl oldun. Nnn
canım ben ilk tüp bebek denemem de oldum yumurta fazla oluştuğunda karın bölgesi su topluyor öyle bir acı veriyor ki
insana ne yatabiliyorsun ne yürüyebiliyorsun nefes bile almakta zorluk çekiyosun neredeyse hastanelik oldum
öyle durumlarda transfer yapılmıyormuş ama ben transfer oldum üstelik o zor dönemde transferin 8.gününde kanamam başladı
o yüzden transderin ertelenmesi çok mantıklı vücud normal sağlığına kavuştuktan sonra transfer olması çok mantıklı bence

İki yumurtanın ikisi de döllenip birinci kalite embriyolar oluşsa güzel de, ya öyle olmazsa diye kahrettim bugün kendimi. Allah'ım hayırlısını versin yarabbim.
Allah yardımcın olsun inşallah ikiside bebiş olarak sana geri döner canım

inşallah hamilelik belirtileridir insan ümitlenmeden yapamıyor ki

canım kan ver hemen rahatla niye kendini kasıyorsunnn hadi bakalım gel inş

umutsuz da yaşanmıyor ki :)

kızlar benim bu ayki tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı. bahçecide yolumuza devam edicez. üçüncü tüp bebek denemesi olacak bu. aranızda üçüncü tüp bebek denemesinde tedavi şeklini değiştiren var mı? gebelik aşısı rahim çizdirme pgt gibi yöntemleri deneyen??? ben çok kararsız kaldım. bundan sonraki tedaviye doktor ne zaman başlar bilmiyoruz. maddi olarak ta zaten sıkışıcaz gibi. bana bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

cnm benım ilk olucak bu ay, sorularına yanıt veremıcem maalefef ama ilk 2 denemen nerede olmuştuu neden olumsuz oldu bişey dedıler mı,
bizde bu yola yeni girdik sebepsiz inf bizimki karşımıza neler çıkıcak hiç bilmiyorz hakkımızda hayırlısı olsun.. inşallah senın de bu son denemen olur cnm

her şey ne kadar zormuş ya devlet testler için 2 ay sonraya gün veriyor özel ağzını 200 tl den aşağı açmıyor eşinle tartışmada üstüne cabası Allahım yardım eyle

Slm.arkadasim.Ben 3.denememi haziran ayinda yaptim negatif sonuclandi.Yurt disinda yasiyorm.Bir taze bir dondurulmus sonra tekrar taze deneme yaptim.ilk iki denemeden sonra doktor degistrdim dondurulms embriyolari iptal ettirdm.Ilk iki denememde kisa protokol uygulandi 3.denememde uzun protokol .iki kez opu oldum ilkinde 18 yumurta 16 si dollendi ikincisinde 22 yumurta 16 si dollendi.her seferinde kaliteli embriyolar olusuyo ama malesef tutunamiyo.4.denememi ocak gibi dusunuyorum dondurulmuslarla ondan once histeroskopi ile rahme cizik atma yontemini denicem.Birde gebelik asisini sorcam doktora...
Eger cok sayida yumurtan olusuyorsa uzun protokol mantikli cunku igne dozlari az tedavi daha uzun suruyor yumurtalar baskilaniyor.
Yok yumurta rezervin az ise kisa protokolle yuksek dozda ilacla cabucak sonuca gidiliyor...
Histereskopi ile rahme cizik yontemini dene bence insallah fayda bulursun...

selam ben yarın hıstereskopı olucam rahıme çizik atma işlemıde yapılacak şansı arttırıyormus embrıyoların tutunması kolay oluyormus 1 aydır bıosteron folık asıt kullanıyorum ayrıca kestane balı ve polen ıcıyorum 1 ay sonra tedavıye baslıycaz aksılık olmazsa adetımın 2 gunude bal tarcın cörekotu kullanıcam gerısı rabbımın ıznı ıle olacak ınsallah...rabbım ol derse olacak....

Slm cnm.Insa allah hayirli guzel sonuclanir tedavin.Ben de bal ve polen yemistim sabahlari birde incir ve zeytin yagi yemistim bir hafta kadar.cok sayida yumurtasi olanlarda kist yapabiliyo bu kurler sonrasinda bende kucuk bi kist olustu.dikkatli kullan bu kurleri olurmu nacizane tavsiyem...

Selamlar ben geldim doktordan..malum kendi doktorum yurtdışına gittiği için iki gündür farklı doktorlar tarafından kontrol ediliyorum.bugun yumyumcanlar büyümüş olgunlaşmış fakat sağ tarafta değişik birşey gördü dr hidrosalpenks bu dedi (tüpler su topluyormuş laparoskipi ile tüpün bür kısmı yada tamamı alınıp birkaç ay sonra tüp bebek tedavisine devam ediliyormuş bu su dolmuş tüple olmazmış içerisindeki sıvı endometriyuma kaçıp bebeğe zarar veriyormuş düşükle sonuçlanıyormuş)ve dün muayene eden diğer doktoru çağırdı.o doktorda orada iki üç adet 20 mm lik yumurta olduğunu ondan öyle göründüğünü hs düşünmedüğini söyledi.cumartesi yinede toplama işlemi yapılacak orada kesin sonuç belli olacak.allahım şindi gelde benim kadar rahat insan bile stres yapmasın sağlıkla başladığım yumurta takibinde neredeyse durduk yere olan tüpümden olacam.e2 im bugun insani sınırlarda yükselmiş dünkü gibi çok değil şükür 2100 olmuş.şimdi iki gün otur düşün su mu o yumurta mı diye
Benim değişik hiç bir ağrım sızım yok kasıklarda yumyum büyümesinden olan klasik ağrılarım tüp bu durduk yere şişer mi ki acaba var mı duyan bilen ???

Bahçeci en iyisi bence de bu tutmazsa yada tüpüm mefta olursa ben de oraya gideceğimmm ben gördüğünüz gibi şimdiden kestim ümidi .. Tedavi şeklini değiltir bence demekki bu işe yaramıyor rahim çizdirme çok iyi diyorlar denemekten zarar gelmez bence.pgt yi tekrarlayan düşükler için yapıyorlar benim bildiğim.gebelik aşısı nedir bir fikrin yok duyan bilen bizide aydınlatsın

Benim bu üçüncü denemem. Rahim çizdirme işlemini yaptı doktor. Umarım faydasını görürüm. Bir de ilk ikisinde puregon kullanmıştım, bu defa gonalf, lucrin kullanıyorum. İnşallah değişik tedaviye değişik sonuç alırım bu defa

Öncelikle bu kadar pozitif olmana imrendiğimi söylemeden geçemeyeceğim. Ne kadar isterdim ben de öyle olmayı. İnşallah ikinci doktorun söylediği doğrudur da bu denemende bebeğine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…