• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

:3:herkese merhabalar beni de alın listeye :3::9:
Ben bu ay 75 gonal f ile yumyum takibi yaptırıyordum doktorum dediki 6-7 tane oldu bu kadarla kendi haline bırakamam çoğul gebelik olur tup bebege geçiyoruz sonraaaaaaa 150 ye çıkardı iğnenin dozunu şimdi 7-8 adet 15-16 mm civarımda yumyumlar var.cumartesi toplayacakmış inşallah.az yada kçük diye üzüleyim mi bilemedim sanki yarımyamalak bir tedavi oldu ama neyse ne diyelim olacaksa her türlü oluyor böylede olur inşallah:49::49::27::27::51:
Birde tarnsferden sonra banyo yapmayanlar hep sol tarafına yatıp hiç yerinden kalkmayanlar var okuduğum diğer forumlarda transferden sonra ne yapmak gerek deneyimli arkadaşlar tavsiye ederse çok sevindirik olurummmmm:16:
canım o nasıl bi girişti topiğe öyle görünce bi güldüm Allah ta seni güldürsün:1:
öncelikle hayırlı olsun canım tedavin:34:sonu bebekli olsun inşallh
ben ilk transferimden sonra 3 gün wc dışında ve jelimi yaptıktan sonraki yarım saat dısında hiç kalkmadım
4.5. gün evde yavas yavas dolaştım 6. gün ılık soguga yakın dus aldım
7. günden sonra pek fazla ayakta durmadan yürümeden normal yasantıma dönmeye calıstım..
bebişim tutundu ancak kalp atısı durdugu içinde 9. haftada kürtaj oldum
bide ananas zamanıydı bolbol ananas yedim rahimi besliyomus kabız olmamak içinde kuru kayısının arasına kaymak koyarak yedim bolbol :9:

Ben bu ay 75 gonal f ile yumyum takibi yaptırıyordum doktorum dediki 6-7 tane oldu bu kadarla kendi haline bırakamam çoğul gebelik olur tup bebege geçiyoruz sonraaaaaaa 150 ye çıkardı iğnenin dozunu şimdi 7-8 adet 15-16 mm civarımda yumyumlar var.cumartesi toplayacakmış inşallah.az yada kçük diye üzüleyim mi bilemedim sanki yarımyamalak bir tedavi oldu ama neyse ne diyelim olacaksa her türlü oluyor böylede olur inşallah:49::49::27::27::51:
Birde tarnsferden sonra banyo yapmayanlar hep sol tarafına yatıp hiç yerinden kalkmayanlar var okuduğum diğer forumlarda transferden sonra ne yapmak gerek deneyimli arkadaşlar tavsiye ederse çok sevindirik olurummmmm:16:

selam herşeyden önce stresten uzak dur ben ikinci denemeye başlıycam gonaf f 300 ile başladım 3 yumurtam oldu ikisini transfer yaptılar transferden sonra benim yaptığımı sakın yapma ilk gün yattım sonra ayaklandım lütfen en az 3 gün ne çok yat nede çok dolan rabbim isterse olur unutma inşş ii haberlerini alırız :49:

arkadaşlar özlem ahmet arkadaşımız yeni ev tasıdıgı için bu aralar pek musait değil geldiğinde ilgilenecek inşallah o zaman eksiklerinizi tamamlar diye umut ediyorum:16:

selam eğer istanbuldaysan yinede karar senin ama fiyat konusunda sorunlarınız varsa medicine hospital pendik 2850 tl ye yapıyor artı ilaç 6000 civarı şifa sadece ilaç hariç 5000 tl ama sakın aşılamayla uğraşma derim rapor konusunda hiç bilgim yok ben özel yaptırıyorum..

cnm şifayla görüşmeye gidicektin sanırım dün nasıl geçti,
ne karar verdin,
hakında hayırlısı olsun cnm

cnm şifayla görüşmeye gidicektin sanırım dün nasıl geçti,
ne karar verdin,
hakında hayırlısı olsun cnm

selam canım hatırladığın için teşekkür ederim açık konuşmak gerekirse şifa bana maddiyat olarak fazla geldi ilaçlar hariç 5000 tl ben tekrar medicinede yaptrmaya karar verdim sonuçta sil baştan yapmak istemiyorum orda ilaçlar dahil herşey 5500 civarında olucak kısmetse rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin

selam canım hatırladığın için teşekkür ederim açık konuşmak gerekirse şifa bana maddiyat olarak fazla geldi ilaçlar hariç 5000 tl ben tekrar medicinede yaptrmaya karar verdim sonuçta sil baştan yapmak istemiyorum orda ilaçlar dahil herşey 5500 civarında olucak kısmetse rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin

bende olsam 2. yi aynı yerde denerdim cnm bu sefer olucak inşşallh olumlu düşünelim hep, öyyle olsun..

selam herşeyden önce stresten uzak dur ben ikinci denemeye başlıycam gonaf f 300 ile başladım 3 yumurtam oldu ikisini transfer yaptılar transferden sonra benim yaptığımı sakın yapma ilk gün yattım sonra ayaklandım lütfen en az 3 gün ne çok yat nede çok dolan rabbim isterse olur unutma inşş ii haberlerini alırız :49:
Ay inşallahhhhhh inşallaaahhhhhhh hep berbaer olsunnnnnn iyi haberler :21::16:
Yatalım bakalım karpuz bile yata yata demişler demi:1:yada tavukların canı yok mu yumurta tepesinde oturuolar :9:
Stres bu ilaçlar yüzünden oluo bence ağlamak kızmak gülmek arası ilginç geçişler yaşıorum bide doyma merkezimi kaybettim sanırsam:56:
Senin ve bütün topiğin bebeişleri hemencecik olsun ins:49:
canım o nasıl bi girişti topiğe öyle görünce bi güldüm Allah ta seni güldürsün:1:
öncelikle hayırlı olsun canım tedavin:34:sonu bebekli olsun inşallh
ben ilk transferimden sonra 3 gün wc dışında ve jelimi yaptıktan sonraki yarım saat dısında hiç kalkmadım
4.5. gün evde yavas yavas dolaştım 6. gün ılık soguga yakın dus aldım
7. günden sonra pek fazla ayakta durmadan yürümeden normal yasantıma dönmeye calıstım..
bebişim tutundu ancak kalp atısı durdugu içinde 9. haftada kürtaj oldum
bide ananas zamanıydı bolbol ananas yedim rahimi besliyomus kabız olmamak içinde kuru kayısının arasına kaymak koyarak yedim bolbol :9:
Amiiiinnnnnnnnnnnnnn:16:hep beraber gülelim inşallahhhhhhhh
Çok üzüldüm allah sağlıkla sıhatle hayırlı evlatlar versin sana inşallah ama üzülmek yok hep ilerrrrrriiiiiiiiiiiii maaarrrşşşşşşşşş:46::46::46:
Ya aslında diyorum ya benim stresim tedaviye böyle başlasam darlanmicaktımm sonradan değişince çok yumyumda olmayınca sıkıntı yaptım ama dr bugun dediki çok yumurta istesek doz arttırız kailteli olsun sayı önemli değil ne diyim artık nasip böyleymiş.
Çok teşekkür ederim cevaplarınıza hepsini yapıcam inş hele bi toplansın sonra içi dolu çıksın döllensin transfer edilsin inş anaaammmmm ne çok şeeyyyy:6::8::7:

Amiiiinnnnnnnnnnnnnn:16:hep beraber gülelim inşallahhhhhhhh
Çok üzüldüm allah sağlıkla sıhatle hayırlı evlatlar versin sana inşallah ama üzülmek yok hep ilerrrrrriiiiiiiiiiiii maaarrrşşşşşşşşş:46::46::46:
Ya aslında diyorum ya benim stresim tedaviye böyle başlasam darlanmicaktımm sonradan değişince çok yumyumda olmayınca sıkıntı yaptım ama dr bugun dediki çok yumurta istesek doz arttırız kailteli olsun sayı önemli değil ne diyim artık nasip böyleymiş.
Çok teşekkür ederim cevaplarınıza hepsini yapıcam inş hele bi toplansın sonra içi dolu çıksın döllensin transfer edilsin inş anaaammmmm ne çok şeeyyyy:6::8::7:
canım tabiki öyle benm 23 yumurta toplandı hemde az dozla bu sayı oldu 14 tanesi döllendi 6 tanesi 1. kaliteydi 3 ü 1 tüpte 2 tüp embriyo yaptılar ilki transfer edildi tuttu ama sonra kaybettik şimdi sıra ikinci donmuşlarımızda

canım tabiki öyle benm 23 yumurta toplandı hemde az dozla bu sayı oldu 14 tanesi döllendi 6 tanesi 1. kaliteydi 3 ü 1 tüpte 2 tüp embriyo yaptılar ilki transfer edildi tuttu ama sonra kaybettik şimdi sıra ikinci donmuşlarımızda
Hafi bakalım hayırlısı inaşallah bu sefere gelsin bebişler :49::49::emir_bebek::nazar:
O nasıl oluyor bir tüpte embiryo nasıl bişiy :17:
Şimdi hastaneden aradılar e2 im olmuş 1500 dediler gonal f in dozunu düşür ohss olacan dedimki siz bana bizden haber bekle falan demediniz 150ye devam dediler ben de yaptım ay çok kızdım ohss olan yada bilen var mı bu östradiol kaç olunca oldular yada olunuokiiii:18::5:
Bu cetrotide ne acıtıo yavvvvv ben karnıma el değdiremiomüstüne bi daha bi daha iğne yapıoruz annnnaaaammmmm allah yardımıcımız olsun inşşş gonal f hic acıtmamıştıda bu acıttı uffff oldummmmmmm:24::32::9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde dun toplama islemim yapildi 15 yumurta toplandi 11 doluydu 5 tanesi dollenmis.ben ohs oldugum icin bidahaki aya ertelendi trasferim dondurulcak emriyolar kalitesini dondurdugumuz gun soliycez dediler.simdi korkuyorum dondurulana kadar bi iki tanesi daha gitse cozuldugunde de zarar gorenler oluyo ztn.hic kalmiycak diye korkuuorum :(((((

Benimde dun toplama islemim yapildi 15 yumurta toplandi 11 doluydu 5 tanesi dollenmis.ben ohs oldugum icin bidahaki aya ertelendi trasferim dondurulcak emriyolar kalitesini dondurdugumuz gun soliycez dediler.simdi korkuyorum dondurulana kadar bi iki tanesi daha gitse cozuldugunde de zarar gorenler oluyo ztn.hic kalmiycak diye korkuuorum :(((((
Ayyyyyy kıyamam geçmiş olsun güzel düşün güzel olsunnnn bu ay olmazsa önümüz ay olur bak ne güzel yumyumlar olmuşşş şükret gene gerisi allahtan..sen elinden geleni yapmışın artık gerisi nasipppp
Nasıl ohss oldun ??e2 in kaçtı kaçıncı gün ne belirtiler oldun ??tedavisi nasıl oldu ?? Ay bunun gibi bilumum sorularım var anlatsana

benimde dun toplama islemim yapildi 15 yumurta toplandi 11 doluydu 5 tanesi dollenmis.ben ohs oldugum icin bidahaki aya ertelendi trasferim dondurulcak emriyolar kalitesini dondurdugumuz gun soliycez dediler.simdi korkuyorum dondurulana kadar bi iki tanesi daha gitse cozuldugunde de zarar gorenler oluyo ztn.hic kalmiycak diye korkuuorum :(((((

canım bence hiç üzülme ohss çok kötü bişey benim başıma geldi ne yatabiliyosun ne yürüyebiliyosun nefes bile
almakta zorlanıyosun inşallah kaliteli embiryoların kalacak ve çözündüğünde embiryolar çok zarar görmuyor
labrotuvarın uzmanlığına da bağlı

Bugün ilk kontrolümü oldum. İki yumurta gelişmiş sadece. İkisi de 13mm. Bir de daha küçük varmış ama onun gelişeceğini sanmıyor doktorum. Bütün gün ağlamakla ve etrafımdakilere belli etmemeye çalışmakla geçti :(( Cuma günü yine kontrolüm var. Nasıl moralim bozuk anlatamam. Yazık eşim de artık nasıl teselli edeceğini bilemiyor, çekilmez biri olup çıktım.

canım bence hiç üzülme ohss çok kötü bişey benim başıma geldi ne yatabiliyosun ne yürüyebiliyosun nefes bile
almakta zorlanıyosun inşallah kaliteli embiryoların kalacak ve çözündüğünde embiryolar çok zarar görmuyor
labrotuvarın uzmanlığına da bağlı

Sen de anlatsana ne zaman nasıl oldun. Nnn:5::43:

Bugün ilk kontrolümü oldum. İki yumurta gelişmiş sadece. İkisi de 13mm. Bir de daha küçük varmış ama onun gelişeceğini sanmıyor doktorum. Bütün gün ağlamakla ve etrafımdakilere belli etmemeye çalışmakla geçti :(( Cuma günü yine kontrolüm var. Nasıl moralim bozuk anlatamam. Yazık eşim de artık nasıl teselli edeceğini bilemiyor, çekilmez biri olup çıktım.

İki yumyum iki bebek demek arkadan da diğeri gelir inş olur üç bebek :46:
Hiç yumyumu olmayan ne yapsın allah aşkına olacağı varsa nasılsa olcak boşuna üzülüp adamınıda üzme :16::16::16:

İki yumyum iki bebek demek arkadan da diğeri gelir inş olur üç bebek :46:
Hiç yumyumu olmayan ne yapsın allah aşkına olacağı varsa nasılsa olcak boşuna üzülüp adamınıda üzme :16::16::16:

İki yumurtanın ikisi de döllenip birinci kalite embriyolar oluşsa güzel de, ya öyle olmazsa diye kahrettim bugün kendimi. Allah'ım hayırlısını versin yarabbim.

Merhaba arkadaşlar, ben yeni geldim:) geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım olmadı:( yaşım 34. belirgin bi sorun görünmüyo eşimde de bende de... eylülde tüp düşünüyoruz ama kararsızım bi daha aşılamayı denesek mi diye. dün memorial ile görüştüm, izlenimim olumlu ama eşim bi de şifa ile görüşelim ondan sonra karar verelim diyo. bu rapor olayını nasıl yapıyosunuz? devletten rapor çıkarabilmek için ön şartlar nelerdir acaba?
cnm ben rapor çıkardım haftaya alıcam kısmetse rapor için
adetin 2.ci günü ultrasona giriceksin aynı gün hormon testti vericeksin kanda
ekg ,boyun ultrasonu,
smear testi bu test adetinden sonra temizken yapılacak
karaciğer filmi, ve hsg ( rahim filmi ) bunuda o gittiğin gün randevu alıcan dr.dan
eşinde urolojiden randevu alıp geçmiş sperm testrlerini götürücek sonra
ikinizin ayrı ayrı nüsuf kayıt örneği sein 4 resmin ve eşinin 2 resmi, eşinden ssk dökümanı, nufüs cüzdanınnızın fotokopileri bunlar bitince raporu nasıl alacağınıızı söyleyecekelr biraz zor zahmetli ama istersen çıkarabilirsin
tedavin hayırlı olsun hadi bebeğine yaklaşmısınnn:52::52:
geçmiş olsun cnm olsun bi daha ki ay olursun sonu bebişli olsun da tatlı inşlh sağlıklı kalanlar olur:34:
ah cnm ya ağlama belki o kadar korktuğun gibi değildir cuma güzel haberler duyarsın inşlh:26:

Back