- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 33
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
canım o nasıl bi girişti topiğe öyle görünce bi güldüm Allah ta seni güldürsünherkese merhabalar beni de alın listeye
Ben bu ay 75 gonal f ile yumyum takibi yaptırıyordum doktorum dediki 6-7 tane oldu bu kadarla kendi haline bırakamam çoğul gebelik olur tup bebege geçiyoruz sonraaaaaaa 150 ye çıkardı iğnenin dozunu şimdi 7-8 adet 15-16 mm civarımda yumyumlar var.cumartesi toplayacakmış inşallah.az yada kçük diye üzüleyim mi bilemedim sanki yarımyamalak bir tedavi oldu ama neyse ne diyelim olacaksa her türlü oluyor böylede olur inşallah
Birde tarnsferden sonra banyo yapmayanlar hep sol tarafına yatıp hiç yerinden kalkmayanlar var okuduğum diğer forumlarda transferden sonra ne yapmak gerek deneyimli arkadaşlar tavsiye ederse çok sevindirik olurummmmm![]()

öncelikle hayırlı olsun canım tedavin

ben ilk transferimden sonra 3 gün wc dışında ve jelimi yaptıktan sonraki yarım saat dısında hiç kalkmadım
4.5. gün evde yavas yavas dolaştım 6. gün ılık soguga yakın dus aldım
7. günden sonra pek fazla ayakta durmadan yürümeden normal yasantıma dönmeye calıstım..
bebişim tutundu ancak kalp atısı durdugu içinde 9. haftada kürtaj oldum
bide ananas zamanıydı bolbol ananas yedim rahimi besliyomus kabız olmamak içinde kuru kayısının arasına kaymak koyarak yedim bolbol