- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.941
simay belinay ve adını hatırlayamdıım diğerleriii cinsiyet öğrenen oldu muuu
cnm çok şükür 2,5 aylık olduk.ama doktorumuz cinsiyet için erken dedi..bakalım belki bidahaki kontrolümüzde belli olur.sizler naptınız cnm tedaviye başladınızmı?gogiyi merak ediyorum oda naptı acaba?
Slm kızlar, az önce doktordan geldim, cumartesi kese 9 mm, kan değerim 1445 ti (2024'ten düşmüştü değerim). Bugün kese 7 mm, kan değerim 2290 olmuş. doktor bi süre daha takip edicez dedi, kanamam yok ya düşük olucak ya kürtaj olucam yada bi mucize olursa bebeğim kesenin içinde oluşacak ama hiç inancım kalmadı artık, siz ne diyosunuz bu karmaraşık durumuma... Rabbim sen hayırlısını nasip eyle...
Slm kızlar, az önce doktordan geldim, cumartesi kese 9 mm, kan değerim 1445 ti (2024'ten düşmüştü değerim). Bugün kese 7 mm, kan değerim 2290 olmuş. doktor bi süre daha takip edicez dedi, kanamam yok ya düşük olucak ya kürtaj olucam yada bi mucize olursa bebeğim kesenin içinde oluşacak ama hiç inancım kalmadı artık, siz ne diyosunuz bu karmaraşık durumuma... Rabbim sen hayırlısını nasip eyle...
canım güzel şeyler düşün. İnşaallah bebeğin seninledir. Acaba diyorum bebek iki taneydide birisi düştüğü içlnmi hcg düştü ve tekrar yükselmete başladı. Bebeğin canlı olmasa hcg hormonu salgılamaz zaten. Ben çok umutluyum bebeğin annesini bırakmayacak.
yok canım ya tek embriyo konuldu, inşallah söylediğin gibidir bekliyorum dörtgözle neler olacak diye, bu arada senin durumuna da şaşırdım cihaz tam zamansız bozulmuş neyse inşallah yarın yüksek yüksek sonuçlar alırsın rabbim bu yolda hepimiz yüzünü güldürsün...
cnm bebişin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah.cnm sana bişey sormak istiyorum bugün doktora gittim 3 yumurtam gelişmiş doktor çatlatma iğnemi verdi kendim koldan vurcakmışım sizde kendinizmi vurdunuz birde doktor bugün kan aldı tahlil yaptı sonuca göre çatlatma iğnemi bu akşammı yarınmı yapıcağımı söyliycek bu ne tahlili
ay maşallah güzel haberler alırsın inşallah. ne zaman yapıldı sonuç tarihi yakın mı? memnunmusun birde sizde sorun neydi ben sebepsiz infertiliteyim
Bugün transferin 5. Günü ama gelip giden bir belirti yok bu sabah uyandığımda ağlamaklı uyandım sanki negatif hissettim bir an bu arada reallove bence sen hamilesin benim içime bazen böyle şeyler doğabiliyor bir arkadaşımla birgün konuşurken bir anda sanki sen hamilesin dedim güldü adetim gecikti demişti oğlu var şimdi burdada yazılanları okurken senin hamile olduğunu hissettim umarım yanılmıyorumdur
İnş pozitif haberlerini veririz burdan bende kasık ağrısı bel ağrısı yok sadece doyma hissim kayboldu :) zayıf olduğum için seviniyorum buna birde ben transferden sonra afedersin ishalim hiç durmadı bugün dr aradım glifor şeker ilacı kullanıyordum onu bırakmamı söyledi umarım iyi olurum birde alnımda yoğun olmak üzere yüzümün sol tarafında bayağı sivilce oluştu ki benim böyle bir sorunum yoktu umarım bebişin habercisidir yaaa çok istiyorummmAyyyy canım inşalahhh oyleyımdır morel oldun çok sağol beraber kalırız ınsallah gene böyle dertleşiriz benımde canım çok şıkkın sürekli belirtti arıyorum daha erken bıliyorum ama ağrı sızı tık yokkk kımısının 2 . Gündem ıtıbaren başlıyormuş ama ben hıcbısey hıssetmıyorum sende kasık ağrısı var mı canım ?
offfffffff çok heyecanlıyım bugün sabah olmaz.sonucu alsaydımda var yada yok sitresinden kurtulsaydım. bişey itiraf ediyim çok tırsıyoruuuuuuuuuum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?