- 23 Ekim 2013
- 987
- 228
- 53
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.561
stres olma canım stres iyi bişi değil biliyosun hormonların sana oyun oynuyor:))
Geçmiş olsun insallah düzelirsiniz
su icin bol bol
gerçekten hiç bişey bilmiyorum şu aralardoktorum keseyi görmek için cumaya randevu verdi ama ben yarın başka bi doktora gidip baktırıcam (kendi çalıştığım hastanemde baktırıcam). keseyi göriyim dış gebelik olmadığını biliyim biraz rahatlarım belki...
Kizlar aranizda 7. Gün idrar testi yapan varmiydi sadece aylin mi yapmıştı
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canımcanım ben 8. gün yapmıştım...ve silikte olsa çıkmıştı....
Kızlar. Transferden sonra nelere dikkat ettiniz. Hastanede kac saat kaldınız kac saat sonra ayağa kalktınız.diger günler nelere dikkat ettiniz.ev içerisinde ne kadar yurudunuz.sanirim jeli kullandıktan sonra yürümemiz gerekiyor. Lütfen okuyan herkes cevap versin. 🙏🙏
canım ben 8. gün yapmıştım...ve silikte olsa çıkmıştı....
Ribombo arkadasım yarın için bol şans benımde yarın sabah oğum var dualarınızı bekliyorum kızlar yolu yarıladım gıbı
İnşallah opunuz güzel geçer ve bir suru yumosunuz toplanır.
Kızlar. Transferden sonra nelere dikkat ettiniz. Hastanede kac saat kaldınız kac saat sonra ayağa kalktınız.diger günler nelere dikkat ettiniz.ev içerisinde ne kadar yurudunuz.sanirim jeli kullandıktan sonra yürümemiz gerekiyor. Lütfen okuyan herkes cevap versin. 🙏🙏
transferden sonra 12 gün boyunca belirti arayıp duruyordum.bugün 25. günüm aman aman bir belirtim yokkk.göğüslerde hafif sızı var zaten vardıı.ama ağzımın tadı bir tuhaf ifade edemiyorum acımsı gibi.sizde varmı bir belirtii...
sonuç bekleyen arkadaşlar görüyosunuz halla tam bir belirti yok.
kızlar sabah evde idrar testi yaptım ama malesef negatif bende işe gelmeden önce kan verdim öğleden sonra 15:30 gibi çıkacak moralim bozuk aslında üzülmedim desem yalan olur bakalım hayırlısı bugün 7. günüm azda olsa varsa eğer bir şeyler çıkar diye düşünüyorum
Kacinci gun emriyosu bence 7. Gun cook erken...
Cedruscum benim opu degil transfer. Ona gore dua et olurmu canim. 😄😃😘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?