- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.521
Kızlar günaydın. Yarın transferim var. Bana dua edin.
Ne guzel maşallah ikiz olabilir canımKızlar merhabalar birkaç gündür yokum takip edemedim çünkü sürekli uyuyorum :) böyle belirti yaşayan varmı aranızda bilmem ama uyku yapıştı üzerime gitmiyo :) inşallah herşey çok güzel gidiyodur bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim bhcg çok artıyo gibi geldi bana 10. Gün 75 12. Gün 334 14. Gün 860 sebep ne olabilir ? İki katını geçtim 4 kat gidiyo Heralde sürekli uyumamın sebebi de bu
Ne guzel bak boşuna korkmussun inşallah bebislerin gobusune gelicekEvet haber var 4 tane olgun çıkıp döllenmiş pazartesi arayacaklar gelişimi hakkında bilggi vermek için endişeyle bekliyorum
tebrıkler Allah tamamına erdırsınkizlarr dun 9 gunumdu kan testi yapzirdik ve hamileymis
Sukur yarabbime allah herkese nasip eder insallah 11.11 de keseyi
Gormeye gitcez
allah yardımcın olsun canım pozitifle sonuçlanır inşallah
inşallah güzel sonuçlarını duyarız canım
Ne guzel maşallah ikiz olabilir canım
Ne guzel bak boşuna korkmussun inşallah bebislerin gobusune gelicek
Hayirlisi olsun canim inşallah gobusune tutunurlar
Kızlar birşy sorrcm toplama gününün akşamında karnımda biraz şişkinlik hissettim mideden aşağı taraf ama görünürdeabartı bir şişlik yok ama ben öyleymiş gibi hissediyorum afedersiniz gaz sıkışması gibi otururken yok yürüdüğüm zaman idrar çıkışıda normal elimle bastırdığım zaman ağrıyor sıkışıyor sanki drumu arasım acile gideyim mi dedim gerek yok endişelenme dedi zaten e2 en son 1500 vivarıydı sonra dr belirgin düştü demişti sizce ne olur ne olmaz gideyim mi eşim drun gitme dediyse gitme diyor bir şey yaparlar iğne filan uğraşma üç gündr aynı seyirdr şiddetlenmedi birde çok afedersiniz gaz çıkışı oldu mu sanki rahatlıyor gibi oluyorum ama yinede tam geçmedi yemekten sonra biraz rahatsız ediyor acaba gaz sıkışması mı ohss mi dr yumurtalar büyüdüğü için dedi
kizlarr dun 9 gunumdu kan testi yapzirdik ve hamileymis
Gormeye gitcez
Bende 8. Gün başlamıştım canım çok yormadan kendimi daha çok oturarak çalıştım hala da öyle yapıyorumBugun 6. Gunum yarin ise basliyorum aranizda transferden sonra ise baslayan oldu mu
Aynen bana da oyle dediler muayene 225 liraymis bende gitmedim tekrar elvinnur Kıbrıs'ta yasiyo bildiğim kadariyla orda farkli olabilir
evt canm ben kese görmeye gittik ücretsz tekrardan çağırdı dr ücretsiz gene çok şaşıracksınız benm bu defa ki tüp bebek bile ücretsiz ama iki defa ücretli yaptk olmadı die şimdi ücretsz yaptı dr denemecektk bidaaha dr dedi bu defa benden ücretsz olacak die denedk kısmet ücretsz olduğu zamn olacakmş demek evt ben kıbrıs ta yaşıyorum özel hastane de tedavim oldu yaşam hastanesinde
Tebrik ederim canım çok sevindim hayırlı olsun.kizlarr dun 9 gunumdu kan testi yapzirdik ve hamileymis
Gormeye gitcez
Canim sen ilk idrar testi yapmistin galiba kacinci gunduBende 8. Gün başlamıştım canım çok yormadan kendimi daha çok oturarak çalıştım hala da öyle yapıyorum
Bugun 6. Gunum yarin ise basliyorum aranizda transferden sonra ise baslayan oldu mu
merhaba kızlar, acil cevap bekliyorum transferimin 21. günü ve 4 gündür şiddetli belim ağırıyo, yatarken kalkarken otururken çok korkuyorum kasıklarım ara ara acıyo göğüslerim de aynı şekilde ara ara ağırıyo dünde yazmıştım. bu bel ağırısı normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?