2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Ne guzel maşallah ikiz olabilir canım
Evet haber var 4 tane olgun çıkıp döllenmiş pazartesi arayacaklar gelişimi hakkında bilggi vermek için endişeyle bekliyorum
Ne guzel bak boşuna korkmussun inşallah bebislerin gobusune gelicek
Kızlar günaydın. Yarın transferim var. Bana dua edin.

Hayirlisi olsun canim inşallah gobusune tutunurlar

Bugun 6. Gunum yarin ise basliyorum aranizda transferden sonra ise baslayan oldu mu

Kızlar birşy sorrcm toplama gününün akşamında karnımda biraz şişkinlik hissettim mideden aşağı taraf ama görünürdeabartı bir şişlik yok ama ben öyleymiş gibi hissediyorum afedersiniz gaz sıkışması gibi otururken yok yürüdüğüm zaman idrar çıkışıda normal elimle bastırdığım zaman ağrıyor sıkışıyor sanki drumu arasım acile gideyim mi dedim gerek yok endişelenme dedi zaten e2 en son 1500 vivarıydı sonra dr belirgin düştü demişti sizce ne olur ne olmaz gideyim mi eşim drun gitme dediyse gitme diyor bir şey yaparlar iğne filan uğraşma üç gündr aynı seyirdr şiddetlenmedi birde çok afedersiniz gaz çıkışı oldu mu sanki rahatlıyor gibi oluyorum ama yinede tam geçmedi yemekten sonra biraz rahatsız ediyor acaba gaz sıkışması mı ohss mi dr yumurtalar büyüdüğü için dedi

Bende de asırı sislil olmuştu toplamadan sonra. Gaz gibiydi. Ama keske fotosunu atabilsem buradan karnım Kocamandi. Dr uma foto göndermiştim. Normal demişti. Toplama nedeniyle. Ama Tabiki Dr unla konuşman en iyisi. Bildigim kadarıyla toplamadan sonra sislik oluyor. Ama her ihtimale karsı drunu ara. Çünkü benim dondurulmustu. Umarım önemli birşey değildir.

merhaba kızlar, acil cevap bekliyorum transferimin 21. günü ve 4 gündür şiddetli belim ağırıyo, yatarken kalkarken otururken çok korkuyorum kasıklarım ara ara acıyo göğüslerim de aynı şekilde ara ara ağırıyo dünde yazmıştım. bu bel ağırısı normal mi

kizlarr dun 9 gunumdu kan testi yapzirdik ve hamileymis
Sukur yarabbime allah herkese nasip eder insallah 11.11 de keseyi
Gormeye gitcez
Tebrik ederim canım çok sevindim hayırlı olsun.
Bende 8. Gün başlamıştım canım çok yormadan kendimi daha çok oturarak çalıştım hala da öyle yapıyorum
Canim sen ilk idrar testi yapmistin galiba kacinci gundu

canım benim 21. günün bende ve bir kaç gündür belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor... ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…