• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

12.gün 90,14 çıkan değerim..bugün 14.gün ve sonucum az önce geldi...36 ya düşmüş....neden oluyor şimdi bu...doktorumada ulaşamıyorum...sanırım ağlayacağım...

canım inşallah yükselir değerin. olmazsa da Allaha sığın.herşeyde bi hayır vardır.inşallah toparlar ama değerin...umudunu yitirme

Kizlar bugün 5. Günüm kasiklarimda agrilarin sıklığı azaldi göğüslerim sertlesti jelin artıkları pIhtI şeklinde geliyor. Bende durum bu 7 Kasima kadar sabırsızlıkla bekliyorum

Tesekkur ederim canim bugun 6. Haftam bitti transfer 10 ekim ilk kan tahlilimi 8. Gun yaptirmistim 93 tu. 5. Gun embriyo transferi

teşekkürler canım cvpların için....çok ilginç benim 11. günde değerim 800 dü.ama tek kese gördü doktor....neyse tek çift fark etmez...sağlıklı olsun yeter....

transferden sonra 12 gün boyunca belirti arayıp duruyordum.bugün 25. günüm aman aman bir belirtim yokkk.göğüslerde hafif sızı var zaten vardıı.ama ağzımın tadı bir tuhaf ifade edemiyorum acımsı gibi.sizde varmı bir belirtii...

sonuç bekleyen arkadaşlar görüyosunuz halla tam bir belirti yok.

transferden sonra 12 gün boyunca belirti arayıp duruyordum.bugün 25. günüm aman aman bir belirtim yokkk.göğüslerde hafif sızı var zaten vardıı.ama ağzımın tadı bir tuhaf ifade edemiyorum acımsı gibi.sizde varmı bir belirtii...

2-3 gun bende de o kotu tat oldu ama yok su anda, bugun doktor bundan sonra baslar dedi mide bulantisi hatta elinin altinda tuzlu kraker tarzi biseyler bulundur dedi

Kızlaar hepinize iyi akşamlar bugün transferimin 3. Günü göğüslerim felaket bi şekilde şiş ve ağrıyo adet sancısı gibi sancılarım var belim de çok ağrıyo neden olabilir sizce

canım bendede göğüslerdeki hassasiyet dışında herhangi bir şey yok....sadece hamileliğimi ilk öğrendiğim hafta reflü oldu bir kaç gün sonra geçtii.....şimdi ise hiçbir şey yok bendede....benimde bugün 21. günüm transferden bu yana...

kızlar benim rahimin hemen üstü karnım kurumuş...pul pul olmuş....sizinde öyle mi???

Son düzenleme:

benim transferim 8 ekimde yapıldı 5.günü kahverengi lekelenmem. oldu dr gittim tutma kanaması denildi bunun haricinde hiç bir belirti olmadı değerlerinde gayet güzel artıyordu keseye gördüm ama maalesef boş gebelik şimdide hiç belirti yok pazartesiyi bekliyorum kurtaj olacam demek istediğim belirti aramayın kişiden kişiye değişiyor inşallah hayırlı sağlıklı bebeklerini olur

Kızlar merhabalar birkaç gündür yokum takip edemedim çünkü sürekli uyuyorum :) böyle belirti yaşayan varmı aranızda bilmem ama uyku yapıştı üzerime gitmiyo :) inşallah herşey çok güzel gidiyodur bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim bhcg çok artıyo gibi geldi bana 10. Gün 75 12. Gün 334 14. Gün 860 sebep ne olabilir ? İki katını geçtim 4 kat gidiyo Heralde sürekli uyumamın sebebi de bu :(

Kızlaar hepinize iyi akşamlar bugün transferimin 3. Günü göğüslerim felaket bi şekilde şiş ve ağrıyo adet sancısı gibi sancılarım var belim de çok ağrıyo neden olabilir sizce

Bu saydıkların kesin olmasa da büyük ihtimalle iyiye işaret. Saydıklarının hepsi belirti ola bilir. Güzel düşün bence.

kızlar benim rahimin hemen üstü karnım kurumuş...pul pul olmuş....sizinde öyle mi???

Hamilelikte deyişen hormonların etkisi ile deri kuruluğu oluyor. Bende de olmuştu, hem de bütün vücudumun derisi.

Kızlar merhabalar birkaç gündür yokum takip edemedim çünkü sürekli uyuyorum :) böyle belirti yaşayan varmı aranızda bilmem ama uyku yapıştı üzerime gitmiyo :) inşallah herşey çok güzel gidiyodur bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim bhcg çok artıyo gibi geldi bana 10. Gün 75 12. Gün 334 14. Gün 860 sebep ne olabilir ? İki katını geçtim 4 kat gidiyo Heralde sürekli uyumamın sebebi de bu :(

Uykuyu yapan artan progesteron hormonudur. Her geçen gün artar ve daha fazla uyku yapar. Hem de şimdilik vücudun çoğu enerjisi bebeği oluşturmaya gittiği için 3. ayın bitimine kadar uykudan gözün ayılmasa hiç şaşırma. İnşeAllah 3. ayın bir bitsin, değişikliği hemen fark edeceksin.

Değerinse güzel artıyor. Merak edecek bir durum inşeAllah yok. 2 kat artması kesin değil ki.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
Evet haber var 4 tane olgun çıkıp döllenmiş pazartesi arayacaklar gelişimi hakkında bilggi vermek için endişeyle bekliyorum

Back