- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.501
Aynen bana da oyle dediler muayene 225 liraymis bende gitmedim tekrar elvinnur Kıbrıs'ta yasiyo bildiğim kadariyla orda farkli olabilir
ne kadar pahalıymış öyle ne paragöz bu insanlar şimdi gittiğin doktora ne kadar verdin canım
12.gün 90,14 çıkan değerim..bugün 14.gün ve sonucum az önce geldi...36 ya düşmüş....neden oluyor şimdi bu...doktorumada ulaşamıyorum...sanırım ağlayacağım...
canım inşallah yükselir değerin. olmazsa da Allaha sığın.herşeyde bi hayır vardır.inşallah toparlar ama değerin...umudunu yitirme
ne kadar pahalıymış öyle ne paragöz bu insanlar şimdi gittiğin doktora ne kadar verdin canım
Ilk defa gittim ya simdi 130 lira verdim diger aylar takibe gitttigimde 70 lira odicekmisiz
Ilk defa gittim ya simdi 130 lira verdim diger aylar takibe gitttigimde 70 lira odicekmisiz
ben tüp bebek yaptırdığım doktoruma devam edicem sizinkilere göre uygunmuş bayağı ben 50tl veriyorum onbeş gün içinde tekrar gidersemde ücret almıyorlar
ben tüp bebek yaptırdığım doktoruma devam edicem sizinkilere göre uygunmuş bayağı ben 50tl veriyorum onbeş gün içinde tekrar gidersemde ücret almıyorlar
Tabi canim baya uygunmus gittigim dr hastanede degil ozel muayenesi var ozel hastanelerde doktora gidersem burda da uygun fiyatli
Tabi canim baya uygunmus gittigim dr hastanede degil ozel muayenesi var ozel hastanelerde doktora gidersem burda da uygun fiyatli
anladım canım olsun bebeklerimizi kucağımıza alalım da para önemli değil
Tesekkur ederim canim bugun 6. Haftam bitti transfer 10 ekim ilk kan tahlilimi 8. Gun yaptirmistim 93 tu. 5. Gun embriyo transferi
teşekkürler canım cvpların için....çok ilginç benim 11. günde değerim 800 dü.ama tek kese gördü doktor....neyse tek çift fark etmez...sağlıklı olsun yeter....
transferden sonra 12 gün boyunca belirti arayıp duruyordum.bugün 25. günüm aman aman bir belirtim yokkk.göğüslerde hafif sızı var zaten vardıı.ama ağzımın tadı bir tuhaf ifade edemiyorum acımsı gibi.sizde varmı bir belirtii...
sonuç bekleyen arkadaşlar görüyosunuz halla tam bir belirti yok.
transferden sonra 12 gün boyunca belirti arayıp duruyordum.bugün 25. günüm aman aman bir belirtim yokkk.göğüslerde hafif sızı var zaten vardıı.ama ağzımın tadı bir tuhaf ifade edemiyorum acımsı gibi.sizde varmı bir belirtii...
kızlar benim rahimin hemen üstü karnım kurumuş...pul pul olmuş....sizinde öyle mi???
Kızlaar hepinize iyi akşamlar bugün transferimin 3. Günü göğüslerim felaket bi şekilde şiş ve ağrıyo adet sancısı gibi sancılarım var belim de çok ağrıyo neden olabilir sizce
kızlar benim rahimin hemen üstü karnım kurumuş...pul pul olmuş....sizinde öyle mi???
Kızlar merhabalar birkaç gündür yokum takip edemedim çünkü sürekli uyuyorum :) böyle belirti yaşayan varmı aranızda bilmem ama uyku yapıştı üzerime gitmiyo :) inşallah herşey çok güzel gidiyodur bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim bhcg çok artıyo gibi geldi bana 10. Gün 75 12. Gün 334 14. Gün 860 sebep ne olabilir ? İki katını geçtim 4 kat gidiyo Heralde sürekli uyumamın sebebi de bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?