2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar benı merak eden olmamış ask olsunnn... benım test tarıhım dundu ama ben ondan 2 gun önce ıdrarda baktım hafıf sekılde 2 cızgı vardı cok sevındık aradan 1 saat gecmedı regl gıbı bısey oldu doktoru aradım ertesı gun testı yapmamı ıstedı BIDE NE GORELIMMMM BENDE HAMILEYIM SONUNDAAAAAAAAAA INS KALP ATISLARINI FALAN DUYARIMDA RAHATLARIZ... bu arada kan testınden ne zaman sonra gıdıp keseyı gordunuz?

10 gun sonra görebilirsin keseyi.hayirli olsun kac çıktı degerin.

Tebrikler İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız!

Allah yardımcınız olsun. İçiniz ferah olsun! İğne kırılabilir. (Benim de başıma geldi!) Sıkıntı yok!

Tebrikler canım allahım kucaginada almayıda nasip etsin

Ark. Dr dan yeni geldim. Keseler göründü. İkizzzz. Çok istemiştim. İnş kalırlar benle ikisi.

Aayyy cok mutly oldum hayirli olsun bi ben kaldim kese filan gormeyen yaa neden bu kadar beklediysem acayip heyecan basti cumartesi gunu bende ogrenecem ikiz mi tek mi diye

Amin canım. Başladım ve dün nihayet donmuş embriolarımı aldım elhamduLillah. 11 kasım test günüm inşeAllah. Sen ne durumdasın? Hala bekleme durumumu?

Bende pzt donmuslarimi alacağım. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Saglikla kucağımıza allalim. Kalitesi hakkında birsey soyledilermi. 5. Gunmuydu sumeyye. Birde sanada transfer oncesi antibiyotik verdilermi? Hangi ilaçları kullandın. Ne cok soru sordum. Affola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…