- 5 Eylül 2012
- 238
- 113
- 103
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.341
Ark. Dr dan yeni geldim. Keseler göründü. İkizzzz. Çok istemiştim. İnş kalırlar benle ikisi.
kızlar benı merak eden olmamış ask olsunnn... benım test tarıhım dundu ama ben ondan 2 gun önce ıdrarda baktım hafıf sekılde 2 cızgı vardı cok sevındık aradan 1 saat gecmedı regl gıbı bısey oldu doktoru aradım ertesı gun testı yapmamı ıstedı BIDE NE GORELIMMMM BENDE HAMILEYIM SONUNDAAAAAAAAAAINS KALP ATISLARINI FALAN DUYARIMDA RAHATLARIZ... bu arada kan testınden ne zaman sonra gıdıp keseyı gordunuz?
Ark. Dr dan yeni geldim. Keseler göründü. İkizzzz. Çok istemiştim. İnş kalırlar benle ikisi.
10 gun sonra görebilirsin keseyi.hayirli olsun kac çıktı degerin.
ılk yaptığımda 314 tü ,2 gun sonra yanı bugun yaptığımda 814,50 ne demek oluyor bılmuıyorum.. ıımıdr acaba
iyi canım iyi maşallah gözünaydınn
kızlar benı merak eden olmamış ask olsunnn... benım test tarıhım dundu ama ben ondan 2 gun önce ıdrarda baktım hafıf sekılde 2 cızgı vardı cok sevındık aradan 1 saat gecmedı regl gıbı bısey oldu doktoru aradım ertesı gun testı yapmamı ıstedı BIDE NE GORELIMMMM BENDE HAMILEYIM SONUNDAAAAAAAAAAINS KALP ATISLARINI FALAN DUYARIMDA RAHATLARIZ... bu arada kan testınden ne zaman sonra gıdıp keseyı gordunuz?
Şimdi drdan geldim kan verdim sonuç çıkmadı henüz drumla görüştüm şişman olsan problem olabilirdi dedi zayıf olduğun için çok büyük bir problem çıkacağını sanmam dedi yani ben ya hiç yumurta çıkmazsa dedim çünkü zaten 6-7 tane folikül olmuştu yani dedi zor bir ihtimal çok büyük bir şanssızlığın olmazsa çıkar dedi biraz rahatladım ama yinede tedirginim keşke olsaydıı demekten alamıyorum kendimi umarım bugün sonuç istenilen düzeyde çıkar metakla bekliyorum sabah 8 30 a toplama için çağırdılar duanızda unutmayın beni lütfen bu arada hemşirede bu kadar hasta gördüm ilk defa iğnenin kırıldığını gördüm dedi :)
Keseyi gordum sukurler olsun rabbim herkese nasip eder insallah
Listede durumumuHamile olarak düzeltirmisiniz.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah!Amin canım. Başladım ve dün nihayet donmuş embriolarımı aldım elhamduLillah. 11 kasım test günüm inşeAllah. Sen ne durumdasın? Hala bekleme durumumu?
Aayyy cok mutly oldum hayirli olsun bi ben kaldim kese filan gormeyen yaa neden bu kadar beklediysem acayip heyecan basti cumartesi gunu bende ogrenecem ikiz mi tek mi diye
Amin canım. Başladım ve dün nihayet donmuş embriolarımı aldım elhamduLillah. 11 kasım test günüm inşeAllah. Sen ne durumdasın? Hala bekleme durumumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?