• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar adet oldum nihayet:) Allah izin verirse yarın ya da öbür gün başlayacağım tedaviye 3. deneme için:) nolur dualarınızı eksik etmeyin......

Hayırlı uğurlu olsun bende adet oldum cumartesi randevum var Allahın izniyle baslayacaz 7 deneme ne olur kizlar dua edin hayili sonuçlarla son olur insallah sen Nezaman başlayacaksz ignelere inşallah bu topik uğur getirir bizde hamissssss listesine ekleniriz Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Hayırlı uğurlu olsun bende adet oldum cumartesi randevum var Allahın izniyle baslayacaz 7 deneme ne olur kizlar dua edin hayili sonuçlarla son olur insallah sen Nezaman başlayacaksz ignelere inşallah bu topik uğur getirir bizde hamissssss listesine ekleniriz Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Allah yardımcın olsun sabır versin canım ins bu sefer hayırlısıyla anne olursun..

Kızlar selam..12.gün değerim 90.14 çıktı.az önce öğrendim. Doktoruma yarın söyleyeceğim .değer nasıl sizce.sevinmelimiyim? Birde hergün ikiye katlanarak gidiyor dimi ?

Kızlar selam..12.gün değerim 90.14 çıktı.az önce öğrendim. Doktoruma yarın söyleyeceğim .değer nasıl sizce.sevinmelimiyim? Birde hergün ikiye katlanarak gidiyor dimi ?

Hamilesin canim hayirli olsun :)) evet canim 2 gun sonra tekrar yaptir katlanmis olur

Değerin çok güzel Barakallah. Tebrik ederim. Rabbim rahat ve huzurlu hamilelik sonunda sağlıkla kucağına almanı da nasip eylesin. Değer her gün değil, iki günde bir ikiye katlanır.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım ve stresli. Şimdi Allah'ın izniyle bundan sonrasıda sıkıntısız olur inşallah ..buradan hepiniz için hayırlı evlatlar diliyorum Rabb'imden.

Meraba kızlar üç gün önce yumurtalarım toplanmıştı . dün iki tane 2. Gün embriyosu transfer ettiler. Ben 3. Yada 5. Gün transferi bekliyodum. Morelim çok bozuk 2. Gün transferiyle hamile kalan varmı merak içindeyim. Offfffff yine olmuyacak. Bu 3. Denemem ne olur kızlar dualarınızda beni unutmayın. Test günüm 11 kasım. Allah hepimize anneliği tattırsın inşaallah.

Meraba kızlar üç gün önce yumurtalarım toplanmıştı . dün iki tane 2. Gün embriyosu transfer ettiler. Ben 3. Yada 5. Gün transferi bekliyodum. Morelim çok bozuk 2. Gün transferiyle hamile kalan varmı merak içindeyim. Offfffff yine olmuyacak. Bu 3. Denemem ne olur kızlar dualarınızda beni unutmayın. Test günüm 11 kasım. Allah hepimize anneliği tattırsın inşaallah.

Neden olumsuzluğa kuşulladın kendini , rabbim ol derse dağlar un ufak olur..lütfen pozitif düşün.morallli olursan, vücudunda mutluluk hormonu salğılar... Malum Herşeyimiz hormonlara bağlı.. Dua et... Rabbim hakkında hayırlı olanı versin.. Hepimiz için tabi ;)

Canim senin mucizen içinde büyüyor ne guzel maşallah hayirli olsun. Deger her gun en az % 33 artmali canım
Canım hayirli olsun sen daha yeni sonuç almamışmiydin
Ben cok okudum canim ikinci gun embriyosu ile hamile kalanı sonuçta biz sebeplere sariliyoruz verecek olan Rabbim o OL derse olur

Canm hayırlı uğurlu olsun. Rabbîm senden ayırmasın. Hepimizden inş. Ayırmasın. Bebişleri.

Merhaba güzelim benimde 7ekimde yumurtalarım toplandı ve 9 ekimde transfer yapıldı yani 2 gün embiriyosu şuan hamileyim 15 bebişleri görmeye gidecegiz nasipse ayrıca benimle birlikte bbirden fazla 2 gün embriyosu verildi rabbim ol deserse olur seninde tutacak inşaallah

ben bugün gideceğim kontrole bakalım ne olacak. inşallah herşey yolunda gider bu kez hepimiz için

hayırlı olsun canım. hamilesin. hergün değil canım gün aşırı ikiye katlıyor:))) Allah tamamına erdirsin inşallah. olmayanlara da nasip etsin tez zamanda:)))

Merhaba güzelim benimde 7ekimde yumurtalarım toplandı ve 9 ekimde transfer yapıldı yani 2 gün embiriyosu şuan hamileyim 15 bebişleri görmeye gidecegiz nasipse ayrıca benimle birlikte bbirden fazla 2 gün embriyosu verildi rabbim ol deserse olur seninde tutacak inşaallah
çok sağol tatlım bana çok büyük umut oldun rabbim bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasib etsin inşallah en güzel günler seninle olsun canım

Back