- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.241
😉evet , kesinlikle
Kac embriyo transfer edildi,
Ay teşekkür ederim yani yumurta toplanırkrnde yanında mı oluyor
Ayni canim 2 tane ama orta kalitedeler kasiklarim ağrıyor
İnsallah olumlu sonuclanir. Ben bu seferkilerin kalitesi daha iyi. Bakalim ne olacak
Yalovali;
Maşallah değerin çok güzel canim Rabbim bizede nasip eder inşallah
anladım canım bende perşembe gidicem doktora bende cuma iş başı yapıcam ama tedirginim iş yerim çok uzak iki buçuk saat yol gitcemorda da yorulcam o sebeple
Rapor alamiyo musun canim biraz uuzakmis en azindan gidince dinlen biraz uzan filan dengelemeye çalış
kızlar şimdi kontrolden çıktım bugün çatlatma iğnesi yapılacak dr 6 7 yumurta bekliyorum dedi çok az değil mi e2 de 1500 lerde
merabalar bende tüp bebek tedavisine yeni başladım pazartesi sabah lucrine başladım sabah akşam vuruyorum bu akşamda merional 150 diye bi iğnem var ona başlıycam acaba lucrini ne kadar kullanıyoruz bi bilginiz varmı
Kızlar şimdi kontrolden çıktım bugün çatlatma iğnesi yapılacak dr 6 7 yumurta bekliyorum dedi çok az değil mi e2 de 1500 lerde
merabalar bende tüp bebek tedavisine yeni başladım pazartesi sabah lucrine başladım sabah akşam vuruyorum bu akşamda merional 150 diye bi iğnem var ona başlıycam acaba lucrini ne kadar kullanıyoruz bi bilginiz varmı
canım üzülme benim de 6-7 yumurta şuanda bugün 7. günüm endo kalınlığı 9,5 04 kasım toplama var e2 dün 1330 du bugün de baktırdım bakalım kaç olucak amh :0,16 onunla ilgisi olabileceğini düşünüyorum.seninde mi düşüktü amh ? cuma toplama yapılacak yanii hadi hayırlısı inş tutar
teşekkür ederim canım.iki emriyo tranfer edilmişti.ama doktor tek dedi.canım ben öyle bir test yaptırmadım transferden önce tedaviye başladığımızda yapılmıştı sadece.bugün transferin 21. günü dünkü kan değerim 4400 dü.umarım yardımcı olmuşumdur.hayırlısı olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?