- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.221
bugün tam 5 haftalık canım.6 haftalık duyulabilir de duyulmayabilir de sakın moralini bozma...doktor bana 10 gün sonra dedi...
Yalovali.aylin.sonaydan.Kizlar bi liste yapsak aslinda
napıyosun canım nasılsın çalışmaya başladın mı
Maşallah canım rabbim bicirigini kucağına almayi nasip etsin hayirlisiylabirsey soracağım sana canım ,demisin ya 9.gun doktor rahim kalınlığında sorun olduğundan görmek istemiş ve iğne yapmış ya ,peki sen transfer den sonra düzenli kontrole mi gidiyordun, doktorun sıkıntıyı nasıl anladı?..
Yalovali.aylin.sonaydan.
Yalovali.aylin.sonaydan.
Suisli.. azra.......
Sara...........
Bugun bu 6 kisi bize harika haberler getirmiş. Insallah bebeklerimizi kucaklarimiza saglicakla aliriz. Sevgilerimle
Allah hayırlısını nasip etsin hayırlı olsun canm. Dikkat et kendine.
Hayırlı olsun cedrus. Hadi bakalım. Sıkı sıkı tutunurlar annelerine insallah. Kac embriyo transfer edildi. Kaci donduruldu. Kaliteler hakkinda birsey soyledilermi. Diğer haftada benim transferim var. Müjdeli haberlerimizi paylaşırız buradan insallah.
Kizlar merhaba evdeyim cok şükür dun 09:00 da transferim yapıldı 1 gece misafirhanede kaldim bugün eve döndüm. Hamis arkadaşlar hepinizi ....
Tebrikler. Hayırlı olsun insallah. Benim de ctesi yapıldı. Bekliyor uz...
Hayırlı olsun canım inşallah iyi haber alırız senden de :) aşşağıda eşimi beklerken yanında tatlı bi erkek çocuk vardı oturuyordu o galiba :) çocuk ta çok tatlıydı maşallah o teyze galiba başka kimseyi görmedim çünkü :)
Simdiye kadar gitmedim canim ama yarin oglene dogru gidip ogleden sonra eve gelmeyi düşünüyorum yavaş yavaş başlıcam bakalim cumartesiye de randevu aldım bakalim dr ne dicek
Allah hayırlısını nasip etsin hayırlı olsun canm. Dikkat et kendine.
Hayırlı olsun cedrus. Hadi bakalım. Sıkı sıkı tutunurlar annelerine insallah. Kac embriyo transfer edildi. Kaci donduruldu. Kaliteler hakkinda birsey soyledilermi. Diğer haftada benim transferim var. Müjdeli haberlerimizi paylaşırız buradan insallah.
Hepinize tesekkur ederim insaallah bende buradan sizlere hamileyim diye yazarım.Kizlar merhaba evdeyim cok şükür dun 09:00 da transferim yapıldı 1 gece misafirhanede kaldim bugün eve döndüm. Hamis arkadaşlar hepinizi ....
Tebrikler. Hayırlı olsun insallah. Benim de ctesi yapıldı. Bekliyor uz...
Hayırlı olsun canım inşallah iyi haber alırız senden de :) aşşağıda eşimi beklerken yanında tatlı bi erkek çocuk vardı oturuyordu o galiba :) çocuk ta çok tatlıydı maşallah o teyze galiba başka kimseyi görmedim çünkü :)
Evet canim o benim oğlum 2, 5 yasinda benim embriyolarda cok iyi degil orta kaliteymis ben dun çok üzüldüm.
hayirli olsun, saglikli bir hamilelik yasarsin insallah :)Kızlar kan tahlili değerim 588 Rabb'ime şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallah çok şükür
Bende dun transferimi oldum sen benden daha iyi durumdasin:)Merhabalar, tedavi olanlar umarim hayirlisi ile sonuclanir tedavilerimiz ve suan hamile olanlar da saglikla kucaklariniza aliriniz evlatlarinizi. Ben persembe gunu ikinci transferimi oldum. Beklemek acayip sinir bozucu bir durum. Dusunmemek gerek cok ama beynim hep orada. Biraz sancim var. Pöffffffdiyorum 😃
Bende dun transferimi oldum sen benden daha iyi durumdasin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?