• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar herkese merhaba ..dün 9.günümdü.rahim kalınlaşmamda sorun olduğu için doktor görmek istemişti. progesteron iğnesi yaptı ve e2 gibi hormon değerlerime bakmak için kan almıştı.bu sabah hormonlarım gayet istenen seviyede olduğunu söyledi şükürler olsun.bugün 10.günüm.ben idrar testi yaptım sabah. çok belirgin 2 çizğiyi gördüm.inanılmaz heyecanlandım.bu benim ikinci tüp bebek denemem.bi öncekindede iki çizgiyi görmüştük ama bebişlerim tutunamamamıştı.bu yüzden içimde tereddütlü bir heyecan oluştu.2 gün sonra kan değerlerime bakacak.Rabbim hepimize yardımcı olsun. benim gibi olanlara soruyorum.sizinde şeffaf akıntınız var mı?

Canım çok şükür Rabb'imize Rabbim hepimizi tamamına erdirsin

kızlar herkese merhaba ..dün 9.günümdü.rahim kalınlaşmamda sorun olduğu için doktor görmek istemişti. progesteron iğnesi yaptı ve e2 gibi hormon değerlerime bakmak için kan almıştı.bu sabah hormonlarım gayet istenen seviyede olduğunu söyledi şükürler olsun.bugün 10.günüm.ben idrar testi yaptım sabah. çok belirgin 2 çizğiyi gördüm.inanılmaz heyecanlandım.bu benim ikinci tüp bebek denemem.bi öncekindede iki çizgiyi görmüştük ama bebişlerim tutunamamamıştı.bu yüzden içimde tereddütlü bir heyecan oluştu.2 gün sonra kan değerlerime bakacak.Rabbim hepimize yardımcı olsun. benim gibi olanlara soruyorum.sizinde şeffaf akıntınız var mı?

Merhaba canim tebrik ederimmm ins degerin artarak devam eder ve bebisin tutunur evet benimde akintim olmustu ve hala oluyor bende dun keseyi gordum cok sukur allahim ins tamamini erdirir

Merhaba canim tebrik ederimmm ins degerin artarak devam eder ve bebisin tutunur evet benimde akintim olmustu ve hala oluyor bende dun keseyi gordum cok sukur allahim ins tamamini erdirir

herkese çok teşekkür ederim..Rabbim hepimizin akıbetini hayırlı kılsın..Hamile kalanlara sonuna kadar gidebilmeyi hamile kalmayan arkadaşlarımızada bir an önce hayırlı evlarlarını kucaklarına almayı nasip etsin..bakalım stres yeni başladı..şimdide değer ne olacak..artarak devam edecekmi.kese aklp atışı derken uzun bir 9 ay ...Rabbm bu 9 ayı görmeyi nasip etsin...keseyi ne kadar sonra gördünüz canım...

Maşallah ne guzel haberler geliyor. Pozitif haberleri katlanarak çoğalsın insallah. Hamislerde saglikla kucağa alsın. Hepinizi tebrik ediyorum.

Kızlar çok sağolun Rabbim herkese en kısa zamanda hayırlısını nasib etsin Allah hepinizden razı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirir inşallah

Yyalovalı. Çok sevindim adına.hayırlı uğurlu olsun. Kucağına almayı nasıl etsin allahım

Son düzenleme:

Senin adına cok sevindim sonaydan. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Ve sanırım bir mucize yasıyorsun. Maşallah. Yanlış hatırlamıyorsam 8. Gun kan testi sonucum negatif demiştin. İyiki ilaçları birakmamissin. Boyle bir olay yaşandığını hiç okumamıştım. Dr un duruma ne dedi.

Inşallah.bugün rüyamda gördüm pozitif çıkıyordu .ikiz dedi doktor :) sanki rüyayı ben yönlendiyormuşum gibi.sabah yüzüm gülüyordu uyandığımda ;) sanki gerçek gibiydi ;)

Canım bak rüyan gerçek oldu umarım benimkide gerçek olur :))

Maşallah canım rabbim bicirigini kucağına almayi nasip etsin hayirlisiyla ;) birsey soracağım sana canım ,demisin ya 9.gun doktor rahim kalınlığında sorun olduğundan görmek istemiş ve iğne yapmış ya ,peki sen transfer den sonra düzenli kontrole mi gidiyordun, doktorun sıkıntıyı nasıl anladı?..

Kızlarrr ben bugün keseyi gördüm.10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı doktor.Darısı sizlere olsun inşallah.Daha önce 4. denemem olduğunu söylemiştim.Allah herkesin emeklerinin karşılığını versin.Bu yolda uğraşan herkese sabırlar diliyorum.
Bu arada forumlara hep gözüm takılıyordu.ama hiçbir forumda yazmamıştım.ilk defa bu foruma birşeyler yazdım.uğurlu geldiniz bana:))

Nasılsınz. Ark. Bende dinlen medeyım. Ama Herşey yorucu ya. Özgür değiliz ya ondan ben rahat değilm. Bu durum gitgide daha da yoracak bizi bu bebişler

Kızlarrr ben bugün keseyi gördüm.10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı doktor.Darısı sizlere olsun inşallah.Daha önce 4. denemem olduğunu söylemiştim.Allah herkesin emeklerinin karşılığını versin.Bu yolda uğraşan herkese sabırlar diliyorum.
Bu arada forumlara hep gözüm takılıyordu.ama hiçbir forumda yazmamıştım.ilk defa bu foruma birşeyler yazdım.uğurlu geldiniz bana:))

canım gözünaydın.. kaçıncı günde gördün keseyi kaçıncı gün emriyosuydu ve transfer tarihin ne zamandı

Back