2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Cnmm kac haftaliksin??? Bnde bu hfta kese gormeye gidicemm,, gidicegim gun 6hftalik oluorum acaba kalp sesinide duyarmiyizz???

Kizlar merhaba evdeyim cok şükür dun 09:00 da transferim yapıldı 1 gece misafirhanede kaldim bugün eve döndüm. Hamis arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. AYLINTK;
Canim sanırım bugun annemle karsilasmissin

Allah tamamını erdirsin İkiz mi tekmi. Ve e2 ve progesteron testi yaptıysan. Ne kadar çıkmıştı. Merakımı. Affet benm değerler karşılaştırıp tekmi ikizmi die merak ediyom

Kizlar merhaba evdeyim cok şükür dun 09:00 da transferim yapıldı 1 gece misafirhanede kaldim bugün eve döndüm. Hamis arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. AYLINTK;

Allah hayırlısını nasip etsin hayırlı olsun canm. Dikkat et kendine.

canım gözünaydın.. kaçıncı günde gördün keseyi kaçıncı gün emriyosuydu ve transfer tarihin ne zamandı
teşekkür ederim canım.sen de görürsün inşallahhhh...3. gün emriyosu 8 ekimde transfer oldu.bugün tam 5 haftalık oluyor.transfer gününü saymazsak 21. günüm.doktor karından baktı bu arada.dünki değerim 4400 dü.

Allah tamamını erdirsin İkiz mi tekmi. Ve e2 ve progesteron testi yaptıysan. Ne kadar çıkmıştı. Merakımı. Affet benm değerler karşılaştırıp tekmi ikizmi die merak ediyom

teşekkür ederim canım.iki emriyo tranfer edilmişti.ama doktor tek dedi.canım ben öyle bir test yaptırmadım transferden önce tedaviye başladığımızda yapılmıştı sadece.bugün transferin 21. günü dünkü kan değerim 4400 dü.umarım yardımcı olmuşumdur.hayırlısı olsun canım...

Hayırlı olsun cedrus. Hadi bakalım. Sıkı sıkı tutunurlar annelerine insallah. Kac embriyo transfer edildi. Kaci donduruldu. Kaliteler hakkinda birsey soyledilermi. Diğer haftada benim transferim var. Müjdeli haberlerimizi paylaşırız buradan insallah.

Canım hayırlı olsun birşey sorucam her gün mü kantarı yapıyon neden 20. Günde yaptın bana yapmana gerek yok dedi hemşire yine yapsam mı ki

canım daha önce dış gebelik ve klimyasal gebelik geçirdim.sağlıklı bir hamilelikte kan değerlerinin düzenli artması gerekiyor.2-3 testten sonra düzenli artıyorsa yaptırmaya gerek yok aslında.ama biz korktuğumuz için yaptırdık.doktor 2 testten sonra gerek görnmedi bana da...

Anladım canım çok sağol Allah sağlıkla kucağımıza almayı göstesin

anladım canım bende 3.gün embriyosu ve 9ekimde transferim oldu demek ki bende gitsem görünür:)) pıt pıtlarınıda duymayı nasip etsin rabbim

Hayırlı olsun canım inşallah iyi haber alırız senden de :) aşşağıda eşimi beklerken yanında tatlı bi erkek çocuk vardı oturuyordu o galiba :) çocuk ta çok tatlıydı maşallah o teyze galiba başka kimseyi görmedim çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…