- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.181
kızlar herkese merhaba ..dün 9.günümdü.rahim kalınlaşmamda sorun olduğu için doktor görmek istemişti. progesteron iğnesi yaptı ve e2 gibi hormon değerlerime bakmak için kan almıştı.bu sabah hormonlarım gayet istenen seviyede olduğunu söyledi şükürler olsun.bugün 10.günüm.ben idrar testi yaptım sabah. çok belirgin 2 çizğiyi gördüm.inanılmaz heyecanlandım.bu benim ikinci tüp bebek denemem.bi öncekindede iki çizgiyi görmüştük ama bebişlerim tutunamamamıştı.bu yüzden içimde tereddütlü bir heyecan oluştu.2 gün sonra kan değerlerime bakacak.Rabbim hepimize yardımcı olsun. benim gibi olanlara soruyorum.sizinde şeffaf akıntınız var mı?
kızlar herkese merhaba ..dün 9.günümdü.rahim kalınlaşmamda sorun olduğu için doktor görmek istemişti. progesteron iğnesi yaptı ve e2 gibi hormon değerlerime bakmak için kan almıştı.bu sabah hormonlarım gayet istenen seviyede olduğunu söyledi şükürler olsun.bugün 10.günüm.ben idrar testi yaptım sabah. çok belirgin 2 çizğiyi gördüm.inanılmaz heyecanlandım.bu benim ikinci tüp bebek denemem.bi öncekindede iki çizgiyi görmüştük ama bebişlerim tutunamamamıştı.bu yüzden içimde tereddütlü bir heyecan oluştu.2 gün sonra kan değerlerime bakacak.Rabbim hepimize yardımcı olsun. benim gibi olanlara soruyorum.sizinde şeffaf akıntınız var mı?
Evet canım bana 5. Gün embriyosu transfer edildi orta derecedeydi hatta orta dereceli diye umudum çok yoktu :)Aylin ve yolavali arkadasim meraktan soruyorum sizlerin 5.gun embriyosumuydu?birdr 2 tanemi transefer edildi?
Merhaba canim tebrik ederimmm ins degerin artarak devam eder ve bebisin tutunur evet benimde akintim olmustu ve hala oluyor bende dun keseyi gordum cok sukur allahim ins tamamini erdirir
Allahıma çok şükür gözün aydın canım benim de 75 düşük geldi biraz ama olsun allahım nazardan saklasın herkesin evladını
Aylin ve yolavali arkadasim meraktan soruyorum sizlerin 5.gun embriyosumuydu?birdr 2 tanemi transefer edildi?
Canım 5. Gün ama tekti benim
canim hayirli olsun benimde 5 gun 2 embriyo insallah rabbim kucana almayi nasip etsin
Kızlar çok sağolun Rabbim herkese en kısa zamanda hayırlısını nasib etsin Allah hepinizden razı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirir inşallah
Inşallah.bugün rüyamda gördüm pozitif çıkıyordu .ikiz dedi doktor :) sanki rüyayı ben yönlendiyormuşum gibi.sabah yüzüm gülüyordu uyandığımdasanki gerçek gibiydi
Maşallah canım rabbim bicirigini kucağına almayi nasip etsin hayirlisiylakızlar herkese merhaba ..dün 9.günümdü.rahim kalınlaşmamda sorun olduğu için doktor görmek istemişti. progesteron iğnesi yaptı ve e2 gibi hormon değerlerime bakmak için kan almıştı.bu sabah hormonlarım gayet istenen seviyede olduğunu söyledi şükürler olsun.bugün 10.günüm.ben idrar testi yaptım sabah. çok belirgin 2 çizğiyi gördüm.inanılmaz heyecanlandım.bu benim ikinci tüp bebek denemem.bi öncekindede iki çizgiyi görmüştük ama bebişlerim tutunamamamıştı.bu yüzden içimde tereddütlü bir heyecan oluştu.2 gün sonra kan değerlerime bakacak.Rabbim hepimize yardımcı olsun. benim gibi olanlara soruyorum.sizinde şeffaf akıntınız var mı?
Yyalovalı. Çok sevindim adına.hayırlı uğurlu olsun. Kucağına almayı nasıl etsin allahım
Kızlarrr ben bugün keseyi gördüm.10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı doktor.Darısı sizlere olsun inşallah.Daha önce 4. denemem olduğunu söylemiştim.Allah herkesin emeklerinin karşılığını versin.Bu yolda uğraşan herkese sabırlar diliyorum.
Bu arada forumlara hep gözüm takılıyordu.ama hiçbir forumda yazmamıştım.ilk defa bu foruma birşeyler yazdım.uğurlu geldiniz bana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?