Canım Allah sabır versin. Ben de ilk denememin olumsuz olduğunu öğrendiğimde çok üzüldüm elbette ama, Allah hayırlısını doğru zamanda bana verecektir dedim ve inancımı kaybetmedim. Şimdi dualarıma Allah tüm isteyenlere nasip etsin diye başlıyorum. Çok şükür ikizlerime hamileyim ve Allah inşallah sağlıkı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder.
Ama merkez çok önemli. Sana olumsuz oluşunun sebebini anlatsınlar. Yeni tedavide farklı neler yapacaklarını sor. Eksik testler kalmasın. İlk merkezdeki doktoruma kan pıhtılaşma testlerini yapayım mı dediğimde 2. 3. düşükten sonra yaptırıyoruz demişti. Bedavaya yaptıracağım testi neden 2. 3. düşükten sonra yapıyormuşum ki. Transferden sonra "tamam, bitti" dedi ve gitti. Hayırlı olsun bile demedi. Ve tabiki merkez değiştirdim. Eski merkezde transferden sonra sadece 1 ilaç verdiler, bu merkezde 10 tane ilaç kullandım. Farklı tahliller yapıldı. Benim de eşim kaynaklıydı. Onlar üzüntülerini belli bile edemiyorlar, gizliyorlar, bizim gibi dertlerini kimseyle paylaşamıyor ve içlerine atıyorlar. Allah ikinize de sabır versin, yardımcı olsun. İnşallah bir daha ki denemeye Allah size ve tüm isteyenlere nasip eder.