- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #9.141
Neee ayakların bağlanması mı korkuuuunnnçç :)) bugün sordum müstecep beye hafif uyku hali dedi ama baksana demekki odaya alınana kadar fatketmiyorsun neyse artık başa gelen çekilir eşim yanımda olacak odaya alındığında refaket eden kişiyi alıyorlar mı
Bende eşimle gittim odaya alıyorlar orada biraz bekletiyorlar daha sonra eşim oda da bekledi çıkana kadarda yanımdaydı. Bu konuda rahat ol :) sormak istediğin bişey olursa seve seve cevaplarım
Doğal yolla hamile kalan insanların hamileliklerini öğrenmeden once ne tuhaf hareketler yaptığını duşun. Hatta birçok akrobatin anne olabildigini.Tamam bizim bebekler biraz daha özel ama yattığın yerde gerilmekle birseycikler oolmaz merak etme. Guzel haberlerini bekliyorum insallah.Ağrı 5 -10 saniye sürdü
Doğal yolla hamile kalan insanların hamileliklerini öğrenmeden once ne tuhaf hareketler yaptığını duşun. Hatta birçok akrobatin anne olabildigini.Tamam bizim bebekler biraz daha özel ama yattığın yerde gerilmekle birseycikler oolmaz merak etme. Guzel haberlerini bekliyorum insallah.
Birşey olacağını zannetmiyorum canım korkma bende kan vermeye gidiyorum dua edin :))Kızlar gece uykumda helden gelen pütürcükler sebebi ile kaşıntı hissedip kendimi kasarak hareket ederek kaşındım sonra çok şiddetli adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım bugün 11.günüm gidip kan verdim acaba hamilerden beni etkilemişmidir
Kızlar maalesef kandaki değerim de negatif (<1,15). HemşireYi arayışım bile gelmiyor. . . Yavrum şu an çok kötü ya o kadar umutlar dan sonra sonuç çok koyuyor insana. . . Eşim hala kendine gelemedi,o benden daha çok istiyordu. Birde problem kendisinde olduğun dan kendisini suçluyor
Kızlar kan tahlili değerim 588 Rabb'ime şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallah çok şükür
Kızlar kan tahlili değerim 588 Rabb'ime şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallah çok şükür
canım gözün aydın....allah tamamını erdirsin inşallah....
Gözün Aydin canım vallah keseyi görmeye pit pitlari duymaya kucağına almaya darısı. Bizesi dua etmeyi bırakma canım. Tebrikler
canım gözün aydınn rabbim tamamına erdirsin
canım çok sevindim... rabbim kucagına almayı nasip etsin.. seninle birlikte bzlerede nasip etsn
Ayy canım çok sevindim cidden ya rabbim evladini kucağına aldığın günü de hayirlisiyla görmeyi nasip etsin inşallah
Canım Allah sabır versin. Ben de ilk denememin olumsuz olduğunu öğrendiğimde çok üzüldüm elbette ama, Allah hayırlısını doğru zamanda bana verecektir dedim ve inancımı kaybetmedim. Şimdi dualarıma Allah tüm isteyenlere nasip etsin diye başlıyorum. Çok şükür ikizlerime hamileyim ve Allah inşallah sağlıkı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder.
Ama merkez çok önemli. Sana olumsuz oluşunun sebebini anlatsınlar. Yeni tedavide farklı neler yapacaklarını sor. Eksik testler kalmasın. İlk merkezdeki doktoruma kan pıhtılaşma testlerini yapayım mı dediğimde 2. 3. düşükten sonra yaptırıyoruz demişti. Bedavaya yaptıracağım testi neden 2. 3. düşükten sonra yapıyormuşum ki. Transferden sonra "tamam, bitti" dedi ve gitti. Hayırlı olsun bile demedi. Ve tabiki merkez değiştirdim. Eski merkezde transferden sonra sadece 1 ilaç verdiler, bu merkezde 10 tane ilaç kullandım. Farklı tahliller yapıldı. Benim de eşim kaynaklıydı. Onlar üzüntülerini belli bile edemiyorlar, gizliyorlar, bizim gibi dertlerini kimseyle paylaşamıyor ve içlerine atıyorlar. Allah ikinize de sabır versin, yardımcı olsun. İnşallah bir daha ki denemeye Allah size ve tüm isteyenlere nasip eder.
Kızlar herkese dua ediyorum Rabbim hepimize evladımızı kucağımıza almayı nasib etsin inşallah
Allahıma çok şükür gözün aydın canım benim de 75 düşük geldi biraz ama olsun allahım nazardan saklasın herkesin evladınıKızlar kan tahlili değerim 588 Rabb'ime şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallah çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?