2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bende eşimle gittim odaya alıyorlar orada biraz bekletiyorlar daha sonra eşim oda da bekledi çıkana kadarda yanımdaydı. Bu konuda rahat ol :) sormak istediğin bişey olursa seve seve cevaplarım

Kızlar gece uykumda helden gelen pütürcükler sebebi ile kaşıntı hissedip kendimi kasarak hareket ederek kaşındım sonra çok şiddetli adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım bugün 11.günüm gidip kan verdim acaba hamilerden beni etkilemişmidir

Bende eşimle gittim odaya alıyorlar orada biraz bekletiyorlar daha sonra eşim oda da bekledi çıkana kadarda yanımdaydı. Bu konuda rahat ol :) sormak istediğin bişey olursa seve seve cevaplarım

Ay teşekkür ederim yani yumurta toplanırkrnde yanında mı oluyor

Ağrı 5 -10 saniye sürdü
Doğal yolla hamile kalan insanların hamileliklerini öğrenmeden once ne tuhaf hareketler yaptığını duşun. Hatta birçok akrobatin anne olabildigini.Tamam bizim bebekler biraz daha özel ama yattığın yerde gerilmekle birseycikler oolmaz merak etme. Guzel haberlerini bekliyorum insallah.

Canım inşallah ya Allah güzel haberler nasip etsin ağrı korkuttu

Birşey olacağını zannetmiyorum canım korkma bende kan vermeye gidiyorum dua edin :))

Canım Allah sabır versin. Ben de ilk denememin olumsuz olduğunu öğrendiğimde çok üzüldüm elbette ama, Allah hayırlısını doğru zamanda bana verecektir dedim ve inancımı kaybetmedim. Şimdi dualarıma Allah tüm isteyenlere nasip etsin diye başlıyorum. Çok şükür ikizlerime hamileyim ve Allah inşallah sağlıkı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder.
Ama merkez çok önemli. Sana olumsuz oluşunun sebebini anlatsınlar. Yeni tedavide farklı neler yapacaklarını sor. Eksik testler kalmasın. İlk merkezdeki doktoruma kan pıhtılaşma testlerini yapayım mı dediğimde 2. 3. düşükten sonra yaptırıyoruz demişti. Bedavaya yaptıracağım testi neden 2. 3. düşükten sonra yapıyormuşum ki. Transferden sonra "tamam, bitti" dedi ve gitti. Hayırlı olsun bile demedi. Ve tabiki merkez değiştirdim. Eski merkezde transferden sonra sadece 1 ilaç verdiler, bu merkezde 10 tane ilaç kullandım. Farklı tahliller yapıldı. Benim de eşim kaynaklıydı. Onlar üzüntülerini belli bile edemiyorlar, gizliyorlar, bizim gibi dertlerini kimseyle paylaşamıyor ve içlerine atıyorlar. Allah ikinize de sabır versin, yardımcı olsun. İnşallah bir daha ki denemeye Allah size ve tüm isteyenlere nasip eder.

Kızlar kan tahlili değerim 588 Rabb'ime şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallah çok şükür

canım çok sevindim... rabbim kucagına almayı nasip etsin.. seninle birlikte bzlerede nasip etsn

Son düzenleme:
Kızlar kan tahlili değerim 588 Rabb'ime şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallah çok şükür

Ayy canım çok sevindim cidden ya rabbim evladini kucağına aldığın günü de hayirlisiyla görmeyi nasip etsin inşallah

canım gözün aydın....allah tamamını erdirsin inşallah....

Gözün Aydin canım vallah keseyi görmeye pit pitlari duymaya kucağına almaya darısı. Bizesi dua etmeyi bırakma canım. Tebrikler

canım gözün aydınn rabbim tamamına erdirsin

canım çok sevindim... rabbim kucagına almayı nasip etsin.. seninle birlikte bzlerede nasip etsn

Ayy canım çok sevindim cidden ya rabbim evladini kucağına aldığın günü de hayirlisiyla görmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar çok sağolun Rabbim herkese en kısa zamanda hayırlısını nasib etsin Allah hepinizden razı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirir inşallah

Canim inşallah 9 ayı da çok sağlıklı ve sorunsuz geçirip yavrularını hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin rabbim ♡ senin ikinci denemeye baslamadan önce doktorun tahlil falan yaptırdı mi ,bizden hiçbir tahlil istenmedi ,doktorumuz la muayene sonrası görüşecek çok zaman bile bulamıyorduk doktor yadçok yoğundu.adetimin ilk gününden 22 gün sonra rahim istenen kalınlığa ancak gelebildi açıklama bile yapmadı doktorumuz,günde 4 Estrofem içiyordvm artık. aynı merkezde denenem tekrardan muhtemelen.gerçi onlar aracı ama insan içinin de rahat olmasını istiyor . Sen ikinciyi hangi hastanede yaptırdın canım ?.. bide bizim birinci nisan da oldu ikinci de ekim de olduğundan biraz ara versek mi diyoruzzz vücut biraz dinlesin die ?..

Kizlar ben Ara ara giriyorum siteye ve hamile birini gorunce sanki kendi akrabam hamile kalmis gibi mutlu oluyorum. Allahim hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin. Yalovali hayirli ugurlu olsun. Allahim tamamina erdirsin. Benim ilk tup denemem olacak uzun protokoldeyim 8.ignemi lucrini bugun vurdum. Adetimi bekliyorum. Bi umutlaniyorum bi umutsuzluga kapiliyorum. Ne zor bi surec. Uyusam uyansam testi yaptirmis olsam. cok mu sey istiyorum ))

Allahıma çok şükür gözün aydın canım benim de 75 düşük geldi biraz ama olsun allahım nazardan saklasın herkesin evladını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…