• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Canim senin sonucun ne oldu ?..

Kızlar maalesef kandaki değerim de negatif (<1,15). HemşireYi arayışım bile gelmiyor. . . Yavrum şu an çok kötü ya o kadar umutlar dan sonra sonuç çok koyuyor insana. . . Eşim hala kendine gelemedi,o benden daha çok istiyordu. Birde problem kendisinde olduğun dan kendisini suçluyor :43::43:

Canım Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın dua edelim

Muhipcim çok üzüldüm allahım sabır versin eşin de asla kendisini suçlamasın allah herkese bir eksiklik veriyo kiminin allah korusun kalbi rahatsız kiminin başka bi yeri allahım manevi eksiklik vermesin ne gelirse allahtan :) benim her zaman okuyup bu konuda moral bulduğum ayetler var meryem suresi 77-78-79-80 onları okuyup diyorum ki bu hayattın sonunda rabbime yanlız gidicez elimiz boş gidicez en azından kalbimiz dolu şükürle gidelim

Maşallah bence güzel canım benim beşinci günde 9 mm filandı sayıya çok takılma bence mühim olan olgun kaliteli yumurtalar benimde endometrium beşinci günde 7 gibiydi bugün sekizinci gün 8 mm dr iyi dedi
Canım senın ne zaman yumurta toplama gunu?kaç yumurta var? E2 kaç? Ne bulum canım ya hayırlısı bakalım

yer:ataşehir memırial
deneme:1
transfer tarihi: 26 ekim 2013
test tarihi :7 kasım 2013

canım benim 11. gün değerim 804 tü...bugün 16. günüm sadece keseye baktı doktor....kan tahlili istemedi....

Canım senın ne zaman yumurta toplama gunu?kaç yumurta var? E2 kaç? Ne bulum canım ya hayırlısı bakalım

Muhrip arkadaşım lütfen üzülme bu yolda üzüntüye yer yok gene denersın madd mânevî gücümüzün el verdıgınce senıce farklı bu merkezde dene ınsallah olur canım güç uzulme

Mera22 ve muhip bu gün test gününüzdü galiba kızlar yanlış hatırlamıyorsam... Hiç haber yok umarım kötü haberleriniz yoktur. Hadi gelin de umutlandırın bizii :))

canım ben çarşamba günü yaptırcam testi...:18::18::18::18::18::18::18::18:

rabbim sabır versin hakkınızda hayırlısı buymuş canım

canım çok üzüldüm....allahım sabır versin...rabbim bir dahakine nasip eder sizleri yormadn inşallah....

Canım Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın dua edelim

Muhipcim çok üzüldüm allahım sabır versin eşin de asla kendisini suçlamasın allah herkese bir eksiklik veriyo kiminin allah korusun kalbi rahatsız kiminin başka bi yeri allahım manevi eksiklik vermesin ne gelirse allahtan :) benim her zaman okuyup bu konuda moral bulduğum ayetler var meryem suresi 77-78-79-80 onları okuyup diyorum ki bu hayattın sonunda rabbime yanlız gidicez elimiz boş gidicez en azından kalbimiz dolu şükürle gidelim

Muhrip arkadaşım lütfen üzülme bu yolda üzüntüye yer yok gene denersın madd mânevî gücümüzün el verdıgınce senıce farklı bu merkezde dene ınsallah olur canım güç uzulme
Kızlar güzel dilekleri niz için sağolun,her olanda vardır tabi bi hayr ,artık önümüze bakacağız ,ama şu süreçte en kizdigim hastane oldu yaw. Bugün test yapılacagini biliyorlar ,hiç arayıp sormuyorlar bile ,bizleri para olarak görüyorlarmis gibi geliyor:50: ay kızlar kafa agritmak istemezdim ama en azından böyle sizinle konuşunca iyi oluyor ,çünkü etrafımda k kii bilmiyor bu durumumu,tüp bebek mevzunu :50:

slm kızlar benimde yumurtalar toplandı bugün 10 tane kadar. dr. clexan 0.6 diyebir iğne yazdı transferden sonra kullanacaksın dedi. içinizde bu iğneyi kullanan varmı? varsa transferden sonra mı kullandınız, göbektenmi yaptınız cevap veren olursa sevinirim.banada dua edin kızlar. Allah annelik duygusunu hepimize yaşatsın(AMİİİİİİNNNN)

Back