2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

bende bu ay dondurulmuş bebişlerim yola devam edecm inş ilk deneme tuttu ikiz ogluşları kaybettm 21 haftalıkken bu ikinci denemm allah yardım etsin hepimize

bende bu ay dondurulmuş bebişlerim yola devam edecm inş ilk deneme tuttu ikiz ogluşları kaybettm 21 haftalıkken bu ikinci denemm allah yardım etsin hepimize

başın sağolsun canım rabbim sabır versin sana :26:inş bu sefer sağlıkla kucağına alırısın canım allahım nasip eder :26:

Tebrik ederim. Darısı başımıza.

inşallah allah hepimize nasip etsin ama dondurulmuş nasıl oluyo onu bilmiyorum işte

amiiiiiiin canım amiiiiin inşş galiba yanlış bilmiyosam kaliteli yumurta olduğun da donduruyolar bidaha gereksiz yere iğne kullanımı olmasın diye :44:benim de ilk denemem olacağı için daha yeniyim bu konularda

inşallah allah hepimize nasip etsin ama dondurulmuş nasıl oluyo onu bilmiyorum işte

Kayıpların için üzüldüm. İnşallah bu denemede kucağına almak nasip olur bebeklerini. Dondurulmuşlarla nasıl olur, hiç deneyimlemedim; çünkü iki denememde de dondurulabilecek kadar yumurtam oluşmadı Ama mantıken daha kolay diye düşünüyorum. Bir kere transfer öncesinde yaşanan süreci pas geçmiş olacaksın. Sadece transfer süreci olacak. Bu da işini çok daha kolaylaştırır tahminimce.

evet aynen öyle o kadar zor degl suan yumurta oluşmasın diye lucrin diye bir ignem var adet 2. günü gidecem ondan sonra aşamalar başlıck allahın izni ile inş güzel haberler alırız hepimiz

merhaba arkadaşlar bizde haziranda tüp bebek denedik ilk denem di düşükle sonuçlandı ikinci denemeyi bende sene aralık ocak gb düşünüyorum yaradan bir mucize gönderir kendiliğinden olur her şeyde vardır bir hayır tüm tedaviye başlayacak arkadaşlara rabbim yardımcı olsun herkes emeklerinin karşılığını alır inşallah birde bir şey soracağım benim durumumda olan arkadaşlar bizde sayı hız ve morfoloji problemi var buğun yarın eşim proxeet plus a başlayacak kullanan varmı birde çakşır kökü sayı için iyi geliyormuş bunuda duyan uygulayan var mı

Son düzenleme:
öncelikle rabbim sabırlar versin dondurulmuşlar hakkında duyduğum kadarıyla daha başarılı oluyormuş inşallah her şey istediğin gibi olur

cnm kısmet değilmiş demek olsun biraz daha bekle ama sonu bebişinle olsun inşşlh güzelimmm

sümeyye cnm sen ne zaman başlıyorsun cnm ben haftaya tüp ebbek raporumu alıcam ve 3 gün içinde gidip serdar beyde ilaçlarımı yazdırıcam hemşire olan bayan zehra hanımla konuştuk sağolsun çok ilgilendi ne olsa sordum tl anlattı yani oraya gitmeden kafama yattı inşlh ilk denemem başarılı olur benimde ve burdaki herkesin bu denemesinde bebişlerimiz bizlere tutunurrrrrr
cnm başınsoğolsun çok acı ve üzüntü doludur inşlh bundan sonra ki tedavinde bebeklerin hayırlısıyla kucağına alır bu acılı günlerin acısı hafifler:26:

iyi geceler kızlar ben biraz kendimden bahsedeyim bende tüp bebek raporu çıkarıp denem yapıcam raporum haftaya çıkıyor inşlh ordan dr. gidip ilaçlarımı yazdırıcam:26:
eşim azosperm hastası ama allaha şükürler olsun 9 aydır tedavimizin sonunda normal yolla sperm çıkışı sağlandı
ve eşim artık sık sık test verip çıkış devam ederde kaliteli olursa tüp bebek denememizi yapıcaz
tabiiki isterim ki bende eylül adetimle başlayayım zaten ben şuan adetliyim eylül adetim desonuna denk gelicek eylülün dua edin abna da bende o zmanlar başlayayım kızlarr
bide sizde ricam daha önce tüp bebek denemesi yapanlar transfer öncesi ve sonrasında neler yaptılar
ne yediler neler içtiler yazarlarsa bizlere de bilgi olur şimdiden teşekkürler....

özlemahmet cnm ben hastanemi değiştirdim umut tüp bebek yerine istanbul cerrahi hastanesi yazarsan sevinirim

Son düzenleme:

caınım benin inşallah başarılı bir şekilde sonuçlanır benm ilk denememde yaptığım farklı bir şey olmadı eşime transfere kadar on gün kadar keçiboynuzu kürü yaptım azda olsa faydasını gördük sende dene istersen her şey umut badem ceviz yeyin bol bol transferden sonra ağır işler yapma bol bol su iç transferden sonra kabız olmamaya dikkat et yat dinlen test günü de yüksek değerlerle başlaman dileği ile

bilgilerin için sağol cnm benim ilk olucak gerçi hemen hevesleniyorum ama elimde değil hemen çıksa hemen başlasam diye deli oluyorum am aolsun buna şükür yılların birikimi taşıyamıyorum bazen:26::26:
dediklerini aklıma yazdım unutmucam güzelim inşlh sende ve burada ki herkes hamiş olurr

Canım ben daha ne zaman başlıyacam bilmiyorum. Perinotologla görüştüm kaybımın nedenini araştırmak ve inşeAllah tekrar gebelik oluştuğunda takip etmek için. Şimdi ondan izin çıkmasını bekliyorum. Ben hemen başlamanın tarafındayım, doktor beklemenin. Ancak daha bir şey demedi, bazı tahliller yapıldı onun sonucuna göre zamana karar vericek, ben de mecburen onu dinleyecem. Senin de InşeAllah işlerin yolunda gider de zaman kayb etmeden hemen başlarsın.

Benim sana önere bileceğim en etkili takviye arı sütü bal polen karışımıdır ( eğer alarjiniz yoksa, bazı insanlarda alerji yapa biliyor, özellikle polen). Hem sen hem de eşin kullansın. İstersen bir de kendin araştır. Ben de çok fark etti. Ancak kullanacaksınız ise bir an önce başlamanız lazım, daha iyi etki elde etmek için.
[/QUOTE]

Allah Subhenehu Teale sana sabır versin. Mekanları cennet olsun bebelerinin. Rabbim kıyamet günü size şefahatçi eylesin. En kısa zamanda sağlıklı evladını kucaklamağını dilerim. Ben de 18 haftalık oğlumu kayb ettim, içim yandıı elhamduLillah. Şimdi ben de senin gibi donmuşlarla deneyeceyim inşeAllah. Bu benim ikinci donmuş tedavim olucak. Donmuş taze tedaviye nazaran çok daha kolay ve maliyyeti az. Opu olmadığı için karında ağrı, şişkinlik, rahatsızlık olmuyor. İyne kullanmıyorsun. Sadece tabletke rahim duvarı gerekli kalınlığa ulaştırılıyor. Rahim gerekli kalınlığa ulaştığında transfer oluyor ve sonrasında jel, koraspin, folibol kullanılıyor. Benim doktor donmuşlarda progestan iyne yazmadı ve o yüzden tedaviden bir şey anlamadım. Çok kolay oldu. Gerçi ben zor olanı da seviyorum.

Son düzenleme:
sağlık olsun bitanem kısmet değilmiş demek inş donmuş bebişlerin sana uğurlu gelir sabır canım sabır :26:
öyle kuzum zaten olmıcanı bildiğim için üzülmedim sadece adetim bi an önce gelsin istiyorum

cnm kısmet değilmiş demek olsun biraz daha bekle ama sonu bebişinle olsun inşşlh güzelimmm
amiin canım inşallah...
hepimizin tedavilerinin sonu bebekli olsun inşallha

merhaba ben bursqya yeni tasindim hastanenizle ilgili bilgi alabilirmiyim tup tedavisine baslamak.istiyorum
öncelile hoş geldin canım..
ben bahar hastanesinin altında jinemed tüp bebek merkezi var orda tedaviye başladım..
kurumun sgk anlaşması yoko yüzden ilaçlar dahil 5000-5500 lirayı buluyor
ben dr beyi hemşireleri filan daha önce tanıdıgım için başka bi merkez arastırmadan oraya gittim..
ilk denememde tutundu ancak kalp atısı durdugu için bebişimi kaybettim şimdi ki adetimle donmuş embriyolarım var onlarla devam edeceğim...
aklına takılan bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…