- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
bende bu ay dondurulmuş bebişlerim yola devam edecm inş ilk deneme tuttu ikiz ogluşları kaybettm 21 haftalıkken bu ikinci denemm allah yardım etsin hepimize
slm kızlar hiç aklıma gelmicek bişeydi ama evet 5 haftalık hamileyimmm ... bi gün sonra tüp bebek raporu cıkartıcaktım ama hamile oldugumu ögrendim cok mutluyum Allah herkese yaşatsın bu duyguyu
sorularınza yanıt veremeyebilirim internet sorunum var yalnız adetin 3.günü serophene adetin 16.günü duphaston kullandım 2ay boyunca
başın sağolsun canım rabbim sabır versin sana :26:inş bu sefer sağlıkla kucağına alırısın canım allahım nasip eder :26:
inşallah allah hepimize nasip etsin ama dondurulmuş nasıl oluyo onu bilmiyorum işte
amiiiiiiin canım amiiiiin inşşgaliba yanlış bilmiyosam kaliteli yumurta olduğun da donduruyolar bidaha gereksiz yere iğne kullanımı olmasın diye :44:benim de ilk denemem olacağı için daha yeniyim bu konularda
inşallah allah hepimize nasip etsin ama dondurulmuş nasıl oluyo onu bilmiyorum işte
Kayıpların için üzüldüm. İnşallah bu denemede kucağına almak nasip olur bebeklerini. Dondurulmuşlarla nasıl olur, hiç deneyimlemedim; çünkü iki denememde de dondurulabilecek kadar yumurtam oluşmadıAma mantıken daha kolay diye düşünüyorum. Bir kere transfer öncesinde yaşanan süreci pas geçmiş olacaksın. Sadece transfer süreci olacak. Bu da işini çok daha kolaylaştırır tahminimce.
evvet öyle canım
öncelikle rabbim sabırlar versin dondurulmuşlar hakkında duyduğum kadarıyla daha başarılı oluyormuş inşallah her şey istediğin gibi olurbende bu ay dondurulmuş bebişlerim yola devam edecm inş ilk deneme tuttu ikiz ogluşları kaybettm 21 haftalıkken bu ikinci denemm allah yardım etsin hepimize
cnm kısmet değilmiş demek olsun biraz daha bekle ama sonu bebişinle olsun inşşlh güzelimmmkızlar benim 23 agustosta gelmesi gereken adetim gelmedi bu sabah test yaptım negatif güya agustos adetiyle başlıyodum ama bu adete kaldım.
oda ne zaman olacak belli değil..
bi an önce alıp o soguktaki donmus bebişlerimi almak 9 ay bırakmamak istiyorum
sümeyye cnm sen ne zaman başlıyorsun cnm ben haftaya tüp ebbek raporumu alıcam ve 3 gün içinde gidip serdar beyde ilaçlarımı yazdırıcam hemşire olan bayan zehra hanımla konuştuk sağolsun çok ilgilendi ne olsa sordum tl anlattı yani oraya gitmeden kafama yattı inşlh ilk denemem başarılı olur benimde ve burdaki herkesin bu denemesinde bebişlerimiz bizlere tutunurrrrrrBen 5. denemeğe hazırlanıyorum. Hiç korkma diye bilirim. İnan bana içimizdeki acının yanında tedavi hiç kalır. İyneler o kadar da korkulacak iyneler değil. Adetin 2-3. günlerinde iynelere başlıyorsun, yumurtalar belli bir boyuta ulaştığında toplanıyor. Bende genellikle 14-15. günlere denk geliyordu. Yumurta toplama anestezili olduğu için bir şey anlamıyorsun. Uyandıktan sonra en fazla adet sancısı gibi ağrın ola bilir, bir de bolca saçmalaya bilirsin. (bir tek ohss olan kadınlarda durum daha ciddi ola biliyor, ohss riskine karşı çoğu zaman doktorlar önlem alıyorlar). İşin en keyifli yanı ise transfer. Bebeklerinle buluşduğun an ve tamamen ağrısız.
Bana kalsaydı her ay denerdim. Malesef hem fiziki hem de maddi olarak imkansız. Ancak 8 ayda 4 kere denemişliğim var. Korkulacak bir şey olsaydı, her halde bu kadar sık deneyemezdim. İçimde öğle bir hasret var ki, hiç bir şey gözümde değil.
Tebrik ederim. Tam bir sürpiriz bebek olmuş. Allah Subhenehu Teale sağ-salim kucağına almanı da nasip eylesin. Amin.
cnm başınsoğolsun çok acı ve üzüntü doludur inşlh bundan sonra ki tedavinde bebeklerin hayırlısıyla kucağına alır bu acılı günlerin acısı hafifler:26:bende bu ay dondurulmuş bebişlerim yola devam edecm inş ilk deneme tuttu ikiz ogluşları kaybettm 21 haftalıkken bu ikinci denemm allah yardım etsin hepimize
merhaba ben bursqya yeni tasindim hastanenizle ilgili bilgi alabilirmiyim tup tedavisine baslamak.istiyorumhoş geldiniz arkadaşlar..
umarım Rabbim emeklerimizi boşa cıkartmaz hayırlısıyla kucaklarımız dolu döneriz bu yoldan
iyi geceler kızlar ben biraz kendimden bahsedeyim bende tüp bebek raporu çıkarıp denem yapıcam raporum haftaya çıkıyor inşlh ordan dr. gidip ilaçlarımı yazdırıcam:26:
eşim azosperm hastası ama allaha şükürler olsun 9 aydır tedavimizin sonunda normal yolla sperm çıkışı sağlandı
ve eşim artık sık sık test verip çıkış devam ederde kaliteli olursa tüp bebek denememizi yapıcaz
tabiiki isterim ki bende eylül adetimle başlayayım zaten ben şuan adetliyim eylül adetim desonuna denk gelicek eylülün dua edin abna da bende o zmanlar başlayayım kızlarr
bide sizde ricam daha önce tüp bebek denemesi yapanlar transfer öncesi ve sonrasında neler yaptılar
ne yediler neler içtiler yazarlarsa bizlere de bilgi olur şimdiden teşekkürler....
bilgilerin için sağol cnm benim ilk olucak gerçi hemen hevesleniyorum ama elimde değil hemen çıksa hemen başlasam diye deli oluyorum am aolsun buna şükür yılların birikimi taşıyamıyorum bazen:26::26:caınım benin inşallah başarılı bir şekilde sonuçlanır benm ilk denememde yaptığım farklı bir şey olmadı eşime transfere kadar on gün kadar keçiboynuzu kürü yaptım azda olsa faydasını gördük sende dene istersen her şey umut badem ceviz yeyin bol bol transferden sonra ağır işler yapma bol bol su iç transferden sonra kabız olmamaya dikkat et yat dinlen test günü de yüksek değerlerle başlaman dileği ile
iyi geceler kızlar ben biraz kendimden bahsedeyim bende tüp bebek raporu çıkarıp denem yapıcam raporum haftaya çıkıyor inşlh ordan dr. gidip ilaçlarımı yazdırıcam:26:
eşim azosperm hastası ama allaha şükürler olsun 9 aydır tedavimizin sonunda normal yolla sperm çıkışı sağlandı
ve eşim artık sık sık test verip çıkış devam ederde kaliteli olursa tüp bebek denememizi yapıcaz
tabiiki isterim ki bende eylül adetimle başlayayım zaten ben şuan adetliyim eylül adetim desonuna denk gelicek eylülün dua edin abna da bende o zmanlar başlayayım kızlarr
bide sizde ricam daha önce tüp bebek denemesi yapanlar transfer öncesi ve sonrasında neler yaptılar
ne yediler neler içtiler yazarlarsa bizlere de bilgi olur şimdiden teşekkürler....
bende bu ay dondurulmuş bebişlerim yola devam edecm inş ilk deneme tuttu ikiz ogluşları kaybettm 21 haftalıkken bu ikinci denemm allah yardım etsin hepimize
öyle kuzum zaten olmıcanı bildiğim için üzülmedim sadece adetim bi an önce gelsin istiyorumsağlık olsun bitanem kısmet değilmiş demekinş donmuş bebişlerin sana uğurlu gelir sabır canım sabır :26:
amiin canım inşallah...cnm kısmet değilmiş demek olsun biraz daha bekle ama sonu bebişinle olsun inşşlh güzelimmm
öncelile hoş geldin canım..merhaba ben bursqya yeni tasindim hastanenizle ilgili bilgi alabilirmiyim tup tedavisine baslamak.istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?