- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
günaydın kızlarrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrr![]()
canım agrın olması normal çünkü fazla yumurta toplanmış ayrıca 1-2 gün içinde arıyolar illa ilk gün aranacak diye bişey yok...canlar dün 21 yumos toplandı benden.. hastane hala aramadı kacı döllendi kacı kaliteli...
meraktan catlıcammmm
bu arada benım yumos toplama işleminden sonra asırı bir agrım oldu agladım agrıdan. dr um cok yumos topladıgımız için olmustur o agrı dedi. ya insallah döllenir benımkiler dua edin ne olur
canlar dün 21 yumos toplandı benden.. hastane hala aramadı kacı döllendi kacı kaliteli...
meraktan catlıcammmm
bu arada benım yumos toplama işleminden sonra asırı bir agrım oldu agladım agrıdan. dr um cok yumos topladıgımız için olmustur o agrı dedi. ya insallah döllenir benımkiler dua edin ne olur
günaydın şekerim neşen bol olsun :)
canlar dün 21 yumos toplandı benden.. hastane hala aramadı kacı döllendi kacı kaliteli...
meraktan catlıcammmm
cnm gözünaydın ne güzel 21 yumurta toplanmış heyecan yapma güzelim hadi inşlhhhh bebeğinin sana gelmesine az kalmışşşcanlar dün 21 yumos toplandı benden.. hastane hala aramadı kacı döllendi kacı kaliteli...
meraktan catlıcammmm
inşalah canm inşallahherkese günaydınnnnn
artık topiğimiz hareketlenmeye başladı
hepimiz sıraylahaberleri veririzzzzzzzzzzz
![]()
21 süper
aramızdaki ilk bebek haberi senden gelicek demekk, hadi hayırlısı![]()
Tesekkur ederim canimbursa tup bebek merkezi hakkinda bilgin varmi skk anlasmali olun istiyorum amaöyle kuzum zaten olmıcanı bildiğim için üzülmedim sadece adetim bi an önce gelsin istiyorum
amiin canım inşallah...
hepimizin tedavilerinin sonu bebekli olsun inşallha
öncelile hoş geldin canım..
ben bahar hastanesinin altında jinemed tüp bebek merkezi var orda tedaviye başladım..
kurumun sgk anlaşması yoko yüzden ilaçlar dahil 5000-5500 lirayı buluyor
ben dr beyi hemşireleri filan daha önce tanıdıgım için başka bi merkez arastırmadan oraya gittim..
ilk denememde tutundu ancak kalp atısı durdugu için bebişimi kaybettim şimdi ki adetimle donmuş embriyolarım var onlarla devam edeceğim...
aklına takılan bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum canım![]()
canm ben diğer merkezleri hiç bilmiyorum dr umada güvendiğim için diğer merkezleri araştırmadım acıkcası..Tesekkur ederim canimbursa tup bebek merkezi hakkinda bilgin varmi skk anlasmali olun istiyorum ama
. Bana yapilacak tetkikler felan anlatabikirmisin
inşallah allah hepimize nasip etsin ama dondurulmuş nasıl oluyo onu bilmiyorum işte![]()
haftaya salı yani 11 eylül de 21. gün kısmetsetedaviye başlıyacağız.. 20 eylül gibi de asıl tedaviye geçeceğiz... benle hemen hemen aynı tarihte başlayacak olanınız var mı????????????????
meraktan catlıcammmm
canımsın ne güzel söyledin insalah hepimiz alırız aynı güzel haberleri... pko ya ragmen böyle olusması cok güzel dedi dr. bu vesileyle
tüm pko lu anne adaylarına duyurulur :)
öyle kuzum zaten olmıcanı bildiğim için üzülmedim sadece adetim bi an önce gelsin istiyorum
amiin canım inşallah...
ben bahar hastanesinin altında jinemed tüp bebek merkezi var orda tedaviye başladım..
ben dr beyi hemşireleri filan daha önce tanıdıgım için başka bi merkez arastırmadan oraya gittim..
ilk denememde tutundu ancak kalp atısı durdugu için bebişimi kaybettim şimdi ki adetimle donmuş embriyolarım var onlarla devam edeceğim...
öyle kuzum zaten olmıcanı bildiğim için üzülmedim sadece adetim bi an önce gelsin istiyorum
amiin canım inşallah...
tesekkur ederimcanm ben diğer merkezleri hiç bilmiyorum dr umada güvendiğim için diğer merkezleri araştırmadım acıkcası..
çünkü ben baharda ameliyathane hemşireliği yaptım murat beyi ordan tanıyorum işinde iyidir..
diğer merkezler hakkında yardımcı olamıcam malesef canm
benimde donmus embriyolarım var bu seferde olmazsa sgk anlaşmalı merkez bende arıcam canım çünkü maddi durumum cok cok iyi değil kendi yağımızda kavruluyoruz