• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

çok sağol peki sen şuanda ne aşamadasın ?

ben tedavime başladım uzun protokol olucak benım, lucrin kullanıyorum 3. gün bugun, adetten sonra gonal f iğnelere başlıcam.
senınki neden tutmadı bi açıklama yaptılar mı sana?

ayın 4 ünde hasta olmam gerek karnım c.tesiden bu yana aralıklarla ağrıyo inşallah olmam hasta erken olmak benim için kötü olcak. devlet hastanesinden rapor bu hafta çıkcak ve istanbul tüp bebek merkezine giderken götürmem gerek. tedaviye başlicam için de ayrıca bir heyecan içindeyim... :)

Selamlar....
Bugun itibari ile 2. Tüpbebek denemem başladı.. Lucrın kullanımından sonra ( ayda1 tane toplamda 2 tane) şuan gonal -f
kullanımına başladım. Kadıköy acıbadem de tedavım devam edecek.. Doktorun verdıgı tarıh yaklasık 15 gun ... 15 gun sonunda beklemesuresi baslıyo kısmetse ay sonu olumlu sonucumu alacam ....

selamlar....
Bugun itibari ile 2. Tüpbebek denemem başladı.. Lucrın kullanımından sonra ( ayda1 tane toplamda 2 tane) şuan gonal -f
kullanımına başladım. Kadıköy acıbadem de tedavım devam edecek.. Doktorun verdıgı tarıh yaklasık 15 gun ... 15 gun sonunda beklemesuresi baslıyo kısmetse ay sonu olumlu sonucumu alacam ....

rabbim hayırlı uğurlu etsin sonu güzel olsun inş

haftaya salı yani 11 eylül de 21. gün kısmetse:nazar: tedaviye başlıyacağız.. 20 eylül gibi de asıl tedaviye geçeceğiz... benle hemen hemen aynı tarihte başlayacak olanınız var mı????????????????

merhaba bende bu ay tüp bebek tedavısıne basladım. gonalf 225 doz kullandım ıkı gundur bugun daha ıgnemı yapmadım ama dr dozu dusurdu 200 yaptı. kac gun daha kullanırım acaba bu ıgnelerı....ne zaman toplama ıslemıne gecerler....

merhaba bende bu ay tüp bebek tedavısıne basladım. Gonalf 225 doz kullandım ıkı gundur bugun daha ıgnemı yapmadım ama dr dozu dusurdu 200 yaptı. Kac gun daha kullanırım acaba bu ıgnelerı....ne zaman toplama ıslemıne gecerler....

canım kişiye göre değişir ama ortalama 12 ila 15 gün sürer

Selamlar....

cnm tedavin hayırlı olsun inşallah...bende yarın başlıycam kısmetse.yalnız nasıl bir süreç acaba?açıkçası ben korkuyorum biraz..iğnelr ilaçlar yumurta toplama falan transfer.biraz yardımcı olursanız çok sevinirim...

slm kızlar hiç aklıma gelmicek bişeydi ama evet 5 haftalık hamileyimmm ... bi gün sonra tüp bebek raporu cıkartıcaktım ama hamile oldugumu ögrendim cok mutluyum Allah herkese yaşatsın bu duyguyu
sorularınza yanıt veremeyebilirim internet sorunum var yalnız adetin 3.günü serophene adetin 16.günü duphaston kullandım 2ay boyunca :D:49::emir_bebek::nazar::52::49::49:

cnm tedavin hayırlı olsun inşallah...bende yarın başlıycam kısmetse.yalnız nasıl bir süreç acaba?açıkçası ben korkuyorum biraz..iğnelr ilaçlar yumurta toplama falan transfer.biraz yardımcı olursanız çok sevinirim...

Ben 5. denemeğe hazırlanıyorum. Hiç korkma diye bilirim. İnan bana içimizdeki acının yanında tedavi hiç kalır. İyneler o kadar da korkulacak iyneler değil. Adetin 2-3. günlerinde iynelere başlıyorsun, yumurtalar belli bir boyuta ulaştığında toplanıyor. Bende genellikle 14-15. günlere denk geliyordu. Yumurta toplama anestezili olduğu için bir şey anlamıyorsun. Uyandıktan sonra en fazla adet sancısı gibi ağrın ola bilir, bir de bolca saçmalaya bilirsin. (bir tek ohss olan kadınlarda durum daha ciddi ola biliyor, ohss riskine karşı çoğu zaman doktorlar önlem alıyorlar). İşin en keyifli yanı ise transfer. Bebeklerinle buluşduğun an ve tamamen ağrısız.

Bana kalsaydı her ay denerdim. Malesef hem fiziki hem de maddi olarak imkansız. Ancak 8 ayda 4 kere denemişliğim var. Korkulacak bir şey olsaydı, her halde bu kadar sık deneyemezdim. İçimde öğle bir hasret var ki, hiç bir şey gözümde değil.

slm kızlar hiç aklıma gelmicek bişeydi ama evet 5 haftalık hamileyimmm ... bi gün sonra tüp bebek raporu cıkartıcaktım ama hamile oldugumu ögrendim cok mutluyum Allah herkese yaşatsın bu duyguyu
sorularınza yanıt veremeyebilirim internet sorunum var yalnız adetin 3.günü serophene adetin 16.günü duphaston kullandım 2ay boyunca :D:49::emir_bebek::nazar::52::49::49:

Tebrik ederim. Tam bir sürpiriz bebek olmuş. Allah Subhenehu Teale sağ-salim kucağına almanı da nasip eylesin. Amin.

Merhaba...
Öncelikle sıkıntılı bir süreç( özellikle psikolojik olarak) yada en azından benımiçin öyleydı ... Ancaki nsan bir şekilde alısıyor tabi... İlaclar konusunda innankı yoran hiçbirsey yok yeterki tıbbı konuda senı bilgilendıren ve gercekten ilgilendiklerini gösteren bir merkezde yaptırıyosan ... Ama sorunun tam olarak ne bilmiyorum umarım sıkıntılı bir sürec gecirmezsın ....

kızlar benim 23 agustosta gelmesi gereken adetim gelmedi bu sabah test yaptım negatif güya agustos adetiyle başlıyodum ama bu adete kaldım.
oda ne zaman olacak belli değil..
bi an önce alıp o soguktaki donmus bebişlerimi almak 9 ay bırakmamak istiyorum:14:
sağlık olsun bitanem kısmet değilmiş demek :31:inş donmuş bebişlerin sana uğurlu gelir :34:sabır canım sabır :26:

ay canım ya ne güzel bi mucize yaşanmış tüp bebek yaptıracakken hamile olduğunu öğrenmişsin rabbim nasip etmiş sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inş :16::16:

darısı inş bizlerin de başına olur :52::52:

bende kısmet olursa inş eylülün 9 da başlıyorum ama daha adet olmadım :26:adetimin 21. vurulduğum iğne mi geciktirdi acaba :44::44:

Ben 5. denemeğe hazırlanıyorum. Hiç korkma diye bilirim. İnan bana içimizdeki acının yanında tedavi hiç kalır. İyneler o kadar da korkulacak iyneler değil. Adetin 2-3. günlerinde iynelere başlıyorsun, yumurtalar belli bir boyuta ulaştığında toplanıyor. Bende genellikle 14-15. günlere denk geliyordu. Yumurta toplama anestezili olduğu için bir şey anlamıyorsun. Uyandıktan sonra en fazla adet sancısı gibi ağrın ola bilir, bir de bolca saçmalaya bilirsin. (bir tek ohss olan kadınlarda durum daha ciddi ola biliyor, ohss riskine karşı çoğu zaman doktorlar önlem alıyorlar). İşin en keyifli yanı ise transfer. Bebeklerinle buluşduğun an ve tamamen ağrısız.

Bana kalsaydı her ay denerdim. Malesef hem fiziki hem de maddi olarak imkansız. Ancak 8 ayda 4 kere denemişliğim var. Korkulacak bir şey olsaydı, her halde bu kadar sık deneyemezdim. İçimde öğle bir hasret var ki, hiç bir şey gözümde değil.

çok teşekkür ederim cnm saol..umarım korktuğum gibi geçmez.Allahım hepimize bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah...sizinde bu son denemeniz olur ve kavuşursunuz bebeğinize..allah hepimize bu yolda sabır versin..

Merhaba...
Öncelikle sıkıntılı bir süreç( özellikle psikolojik olarak) yada en azından benımiçin öyleydı ... Ancaki nsan bir şekilde alısıyor tabi... İlaclar konusunda innankı yoran hiçbirsey yok yeterki tıbbı konuda senı bilgilendıren ve gercekten ilgilendiklerini gösteren bir merkezde yaptırıyosan ... Ama sorunun tam olarak ne bilmiyorum umarım sıkıntılı bir sürec gecirmezsın ....

evet cnm psikolojik olarak yoran bir süreç.Allahım hepimize güç ve sabır versin..merkez şimdilik iyi gibi ama bakalım inşallah hep böyle devam eder.cnm bizim sorun erkekte.sperm sayı ve hareket azlığı..umarım ilk denememizde kavuşuruz.isteyen herkese versin rabbim.

evet cnm psikolojik olarak yoran bir süreç.Allahım hepimize güç ve sabır versin..merkez şimdilik iyi gibi ama bakalım inşallah hep böyle devam eder.cnm bizim sorun erkekte.sperm sayı ve hareket azlığı..umarım ilk denememizde kavuşuruz.isteyen herkese versin rabbim.

inş canım ilk denemeniz de tutar rabbim bebişini sana bağışlar :16:benim de ilk denemem olacak hayırlısıyla :) bende de pko var

Son düzenleme:
Back