2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım hakında hayırlısı olsun bizde sperm var ama yumruta kalitesi düşük dölenmiyor dölensede tutunmuyor hepimiznki farklı bir sorun

kalsiyum iyonofor diye bir yöntem varmış,bu döllenemeyen döllensede tutunamayan embriyoların gelişimini desteklemek için yapılıyormuş bir araştır istersen internetten,bizim doktor bizim embriyolara onu yapacakmış,bizimki de döllenemiyordu aynıydı sizinkiyle.

2006 yılında yapıldı 2 tane embiryo elde edildi ama negatif aldık canım sonrasında başka bir merkeze gitmiştik orada denemediler bu yada başak yöntemleri bende şimdi bu yönetmin denediği merkeze gideceğim yeniden

Güzel dileğin için çok teşekkür ederim. İnşallah Allah hepimize hayırlı evlatlar vererek acılarımızı unutturur.

Yumurtaliklar bole hassas bi durumdayken yumurta toplama isleminden sonra cok agrim olurmu acaba

yumurtaliklar bole hassas bi durumdayken yumurta toplama isleminden sonra cok agrim olurmu acaba
run oluyordu has yatırdı dr serumla tedavi ettiler
canım benim kız kardeşim yaşadı ağrı değil ama şişkinlik nefes alıp vermekte sorun oluyordu has yatırdı dr serumla tedavi ettiler gerek görürsek enjektörle alırız sıvıyı dedi ama gerek kalmadı aslında bu durum opudan sonra gelişen bir durumdur öncesinde olduğunu bilmiyordum

kızlar benim 23 agustosta gelmesi gereken adetim gelmedi bu sabah test yaptım negatif güya agustos adetiyle başlıyodum ama bu adete kaldım.
oda ne zaman olacak belli değil..
bi an önce alıp o soguktaki donmus bebişlerimi almak 9 ay bırakmamak istiyorum

canım benim geç olsunda güç olmasın donmuş bebişlerin can olsun sana inşşş

canım benim geç olsunda güç olmasın donmuş bebişlerin can olsun sana inşşş
amiiinnnn canım inşallah
öyle napalım canım belki gelir kendiliğinden dedim test yaptım her zamanki gibi negatifti bi gün tekrar pozitifi göreceğim ianıyorum..
bu arada sende tedaviye başlıyomuşsun canım cok sevindim inşallah son olur sonu bebişli olur canım

canım sağlık olsun devami gelir haledilir inşş sağol inş bu sefer son olur bebişli olur

Allah herkesin dualarını kabul etsin...

selam arkadaşlar geçen ay ilk tüp bebek denemem başaroısız geçti aranızda ist Anadolu yakasında uygun fiyatla tüp bebek merkezi bileniniz varmı çünkü ikinciye gücüm kalmadı ama çok istiyorum

selam arkadaşlar geçen ay ilk tüp bebek denemem başaroısız geçti aranızda ist Anadolu yakasında uygun fiyatla tüp bebek merkezi bileniniz varmı çünkü ikinciye gücüm kalmadı ama çok istiyorum

ben kadıköy şifada yaptırıyorum ılaçsız 5.000.-tl, sen ilkini nerede denemiştin,
ilki başarısız olduunda ikincide %40 indirim yapıyormuş bizim merkez mesela.

pendik medicine hospital aslında başarısızlığı onlara maal etmeyi bırakıp aynı yeremi devam etsem evet indirim yapıcaklarını söyledier şaşrdım napıcamı j yarın şifadan randevu aldım

pendik medicine hospital aslında başarısızlığı onlara maal etmeyi bırakıp aynı yeremi devam etsem evet indirim yapıcaklarını söyledier şaşrdım napıcamı j yarın şifadan randevu aldım

şifaylada git görüş istersen cnm hem karşılaştırma şansın olur,
o kadar ilgililer ki benden tam not aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…