2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kızlar merhaba benim 8. Günüm erken test yapan var mı aranızda yada yapacak olan ben düşünüyorum ama cesaret de edemiyorum siz ne düşünüyonuz ya çok heyecanlıyım of of

Kızlar merhaba benim 8. Günüm erken test yapan var mı aranızda yada yapacak olan ben düşünüyorum ama cesaret de edemiyorum siz ne düşünüyonuz ya çok heyecanlıyım of of

Bana 2 tane blast transfer edilmişti. Enfeksiyon geçirdiğim için meraktan düştümü diye 7. gün test yaptırmıştım. Pozitifti. İnşallah Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder.

Bana 2 tane blast transfer edilmişti. Enfeksiyon geçirdiğim için meraktan düştümü diye 7. gün test yaptırmıştım. Pozitifti. İnşallah Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder.
Âmin canım geçmiş olsun senin ikiz mi şimdi ondan mı çıktı acaba bu arada sen de okulöncesi öğretmenisin sanırım diğer forumda okumuştum meslektaşız Pazartesi başlıyorum ben çocuklarla nasıl olacak bilmiyorum
Yerlesme kanamasi falan herkesde oluyormz benim 2 gunum sanki hic belirti yok arada bi hafif arilar oluyor

Canım herkeste olmuyormuş ben de de olmadı aslında belirti aramayın diyorlar ama olmuyo inşallah hepimiz poziti görürüz kan tahliline de cesaret edemicem gibi geliyo bilmiyorum😔😚

Benim de bugün bir hafta oldu bende istiyorum test yapmayı ama eşim izin vermiyo meraktan çatlıycam az kaldı :/

kızlar benim 10. günümde evde idrar testinde çıktmıştı....ama herkeste çıkmayabiliyor tabi... inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız....

Son düzenleme:
Benim de bugün bir hafta oldu bende istiyorum test yapmayı ama eşim izin vermiyo meraktan çatlıycam az kaldı :/
Canım benim eşime kalsa yapıcaz ama sıkıntı bende Allah ım hayırlı sonuçlar ver
kızlar benim 10. günümde evde idrar testinde çıktmıştı....ama herkeste çıkmayabiliyor tabi... inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız....

Âmin canım ya sağol

ya şimdi bende etkilendim yazdıklarınızdan..benimde 8.günüm...acaba gidip yaptırsam mı..ya çıkmazsa...doktorum pzt günü test yapacağız dedi..pazartesi günü belli olacak..acaba herkesten habersiz gidip yaptırsammı..

Dayanmalıyız gibi geliyo canım ya senin çok az kalmış bekle cesaret edemiyorum bende ya

Dayanmalıyız gibi geliyo canım ya senin çok az kalmış bekle cesaret edemiyorum bende ya

doğru söylüyorsun ama Allah insana MERAK diye bir duygu vermiş ve bu duygu o kadar güçlü ki....bir an önce öğrenmek istiyorsun....kısmet ..pazartesi çıkacak sonuç buğünde çıkmazmı kanda ?

doğru söylüyorsun ama Allah insana MERAK diye bir duygu vermiş ve bu duygu o kadar güçlü ki....bir an önce öğrenmek istiyorsun....kısmet ..pazartesi çıkacak sonuç buğünde çıkmazmı kanda ?

Canım bence çıkar ama ya olumsuz olursa ondan cesaret edemiyorum işte merak ki ne merak yüreğim hep küt küt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…