• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Canım gerçekten çok heyecanlıyım bende ,o test gününü hayal ettikçe bile kalbim çıkacakmış gibi oluyo ,bakalım o gün ne olacak gerçekten belirtilere takılmamalı ;ama insan elinde olmadan dinliyor işte ,bende sanki arada kasık sızlamasıvar gibi ;ama belkide psikolojik ,senin ilkinde nasıldı belirtiler hatırlıyor musun ? Olması mı iyi olmaması mı bilmiyorum...
Canim ya benim birinci de hiçbir farklılık yoktv hatta öyle ki test yaptırmam gereken gün hastalandım sonucumu öğrendikten 1 saat sonra:50: valla bu sefer transfer sonrası 2 gün hafif ateşim vardı 35.8 falan. AteşiM gitti midemde şişkinlik hissettim bi 2 gün. Bide 1.5 kilo aldım tedaviye başlayalı :)) son günlerde de Karnım da gerginlik hissediyorum. Tabi bunlar iyi miymis kötü imiy mis ancak sonucu öğrenince yorum yapabileceğim ;)) Senin tahlil günün ne zaman?..

Cok fazla yorma kendini is falan yapma, bunlar hamilelikten oluyo ama onemsemekte lazim.bnmde karnim 4 gun boyunca adet olcakmisim gibi agridi belimede hep bıçak saplanmasi gibi oluyodu cevremdeki herkez normal dedi ama ben 4 gun sonra asiri kanamayla dusuk tehlikesi gecirdim.seni korkutmak icin soylemiyorum ehvam yapma sakin ama dinlenmene dikkat et.bn hic yerimde durmamistim.simdi su icmeye kalkmam bile yasak...

Teşekkür ederim canım bende hemen doktora gittim ama bel agrılarımın normal karin agrılarımın ise atesle bırlıkte tehlikeli olacağını. Söyledi rahatladım biraz varis corabı verdi bide gercekten hiç kalkmıyorum rabbim hayırlısı ile kucagimıza almayı nasip etsin hepimize teşekkür ederim tekrar canım

Canm bak Bilmiyorum ama bana göre hamile kalacaksın çok düşünme. Kaçıncı günün embriyosu.idrarda yaptır benonuncu gün yaptım çıkmştı

4.gün ermiyorsu ..2 tane hemde.benim ağzımın tadı yok.şeffaf bir akıntım var.bu benim 2. Tüp bebek denemem.aslında çok yogun bir işte çalışıyorum bu yüzden gün içerisinde düşünecek hiç zamanım yok.ama akşam eve gelince sürekli bunu düşünüyorum.ya garip bişi.sanki içindeler.

Canim ya benim birinci de hiçbir farklılık yoktv hatta öyle ki test yaptırmam gereken gün hastalandım sonucumu öğrendikten 1 saat sonra:50: valla bu sefer transfer sonrası 2 gün hafif ateşim vardı 35.8 falan. AteşiM gitti midemde şişkinlik hissettim bi 2 gün. Bide 1.5 kilo aldım tedaviye başlayalı :)) son günlerde de Karnım da gerginlik hissediyorum. Tabi bunlar iyi miymis kötü imiy mis ancak sonucu öğrenince yorum yapabileceğim ;)) Senin tahlil günün ne zaman?..

Canım anladım benimde transfer 18 Ekim test günü 30 Kasım bakalım canım inşallah hamileyiz dir hayırlısyla

Merhaba arkadaşlar .bende varım allahın izni ile randevu aldık 1 kasım da rapor için. Başlıcaz. Test aşamaları bitse bir an önce. Transfer e gününe gelmek istiyorum. Merak ettiğim 2 tane konu var. Testler bitince ilaç aşaması nekadar sürüyor ve tranfer günü hastaneye yanımız da.neler götürme miz gerekiyor pijama falan. Tecrübele rinizi paylaşır. Misiniz.

Merhaba arkadaşlar .bende varım allahın izni ile randevu aldık 1 kasım da rapor için. Başlıcaz. Test aşamaları bitse bir an önce. Transfer e gününe gelmek istiyorum. Merak ettiğim 2 tane konu var. Testler bitince ilaç aşaması nekadar sürüyor ve tranfer günü hastaneye yanımız da.neler götürme miz gerekiyor pijama falan. Tecrübele rinizi paylaşır. Misiniz.

canım ilaç aşamaları 10-12 gün sürüyor. genelde 12. gün yumoşlar toplanıyor.Tarnsfer günü yanında bişey görtürmene gerek yok. Ordan günlük hasta önlüğü veriyolar zaten

yaaa kızlar ben bir konu açtım ama kimse cvp yazmamış...sizlere sorayım aranızda hamiş olupta çalışan veya çalışacak olan var mı???ben bu konuda biraz endişeliyim ama...gerçi işim masa başı ama....

DELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:38::38::38::38::38: nasıl sevindim :32::32::32::32::32::32::32::32:SENİN hamiş haberine:49::49::49::49::49::49:dün tel de konuştuktan sonra bir güzel ağladım MUTLULUKTAN:5::5::5::5::5::5::5: nerden nereye diyeeeee:31::31::31::31::31::31: CANIM ARKADAŞIM SAĞLIKLA KUCAKLA MELEKLERİNİ İNŞŞ:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: PZRTS KESELERİ GÖRECEKSİN:nazar::nazar::nazar: SONRADA HAYATIYIN EN GÜZEL SESİNİ (kalp atışalrını ) DUYACAKSIN :52::52::52::52::32::32::32: VE BUNLARI TEYZELERİ İLE PAYLAŞACAKSIN HER DAİM DUALRIMDASINız :emir_bebek::49::emir_bebek::49::emir_bebek:sen allaha bebeklerinde sana emanet canım:54::54::54::54::54::54:

Öncelikle hayırlı olsun canım ilaç aşaması doktoruna ve ilaçlara vereceğin tepkiye göre değişir ama yaklaşık 10 gün sürer yumurta toplamada ve embriyo transferinde sana bir önlük verirler onunla girersin operasyona 1 yada 2 saat sonra kendi elbiselerini giyer çıkarsın öyle büyük hazırlıklara gerek yok allah gönlüne göre versin canım :). Benimde test günüme 3 gün kaldı ölücem artık heyecandan emin ol hiçbirşey zor gelmeyecek beklemek kadar:D

Canim sen yuksek ihtimalle hamilesin bir arkadasin belirtileri senin gibiydi kasiklarinda adet sancisi vardi her an adet olacakmis gibi okuyordu ari sokmasi gibi batnalari vardi 8. Gun pembemsi leke geldi o da gidip kan verdi ve degeri 37, 2 cikti simdi bir oglu var

canım inşallah öyledir :31: ama bi kaç gündür pek ağrım sızım yok simdi ona taktım kafayı:1:

Canım pembe akıntı kanamanın yeni olduğunu gösterir. Doktorunla konuştun mu?

bence doktora sormadan yapma canım. ben bu tür kuvetli kürleri doktora sormadan yapmıyorum tedavi esnasında çakışma yapabiliyor çünkü.

doktoru aramadım devamı gelmedi çünkü .. çok açık renkteydi korkmamam gerktigini düşünüp danışmadım arasam mı ki:26::26:

Ay canım inşallah yerleşme kanamasıdır bebeğn tutunmuştur :) bende öyle bişeyler olmadı pembe lekelenme iyi birşey diyolar bende de olsa keşke allahım dualarımızı kabul etsin :(

umarım yerleşme kanamasıdır :26:.. kafalar karısık günler geçmiyo :37::37::37:

Bu an evvel zaman gecsin en azindan şu 3 ay gecsin surekli dusunuyoum kalbi atacakmi saglikli sihhatli olacak mi Allah uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah

bencede en azından keseyi görüp kalp atışlarını duysak azalacak endişelerim birazda ben hafta içi gidicem 5haftalıkken kese görünüyor en azından keseyi görüp rahatlayım

Günaydın :))) canım benim de hiç belirtim kalmadı :( hafif ağrllarım varken mutluydum :)

günaydın canımmm :16: benim bgn agrım sızım yok hatta 2 gündür yok... nazar ettim :1::1: 4 gün kaldı testime heycan dorukta az kaldı sıyıracam :27::27::27:

günaydın canımmm :16: benim bgn agrım sızım yok hatta 2 gündür yok... nazar ettim :1::1: 4 gün kaldı testime heycan dorukta az kaldı sıyıracam :27::27::27:

Günaydın kızlar bende de şu an ağrı yok gibi çok heyecanlıyım benim de son dört günüm birlikte öğrenincez inşallah Allah ım pozitif sonuçlar almayı nasib etsin inşallah

bencede en azından keseyi görüp kalp atışlarını duysak azalacak endişelerim birazda ben hafta içi gidicem 5haftalıkken kese görünüyor en azından keseyi görüp rahatlayım

Artık bize rahatlık yok cicim keseden sonra kalbi atsın duyayım ondan sonra 9 hafta olsun gelişmişmi sonra 12 olsun risk bitsin sonra aman hareket etmedi derken doguma kadar hatta annelere sorarsan doğumdan sonra asıl sıkıntı başlıyo eeee anne oluyoruz iste kolay degil.. Bunun bi geri dönüşü yada rahat olması yok:)

Öncelikle hayırlı olsun canım ilaç aşaması doktoruna ve ilaçlara vereceğin tepkiye göre değişir ama yaklaşık 10 gün sürer yumurta toplamada ve embriyo transferinde sana bir önlük verirler onunla girersin operasyona 1 yada 2 saat sonra kendi elbiselerini giyer çıkarsın öyle büyük hazırlıklara gerek yok allah gönlüne göre versin canım :). Benimde test günüme 3 gün kaldı ölücem artık heyecandan emin ol hiçbirşey zor gelmeyecek beklemek kadar:D

ayy rahatladım vallahi canım cok saol ben duymuşdum ki 3 ay falan sürüyor diye .rabbim hayırlı haberleri almanı nasip eder inşallah :4: çifter çifter versin rabbim :1::1::1::1:

Günaydın kızlar bende de şu an ağrı yok gibi çok heyecanlıyım benim de son dört günüm birlikte öğrenincez inşallah Allah ım pozitif sonuçlar almayı nasib etsin inşallah

canım benimm inş. umdugun gbi sonuçla karsılasırsın :16::16:

Back