• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Ilk denememde oldu

dayanım dimi...ama okuduklarıma göre yerleşme kanaması gibi bişey olması gerekiyor..bende öle bi kanama olmadı....herkeste bu kanama olyormu acaba ?

Valla canim benim benimde ilk denemem hata 2ci gunum.butun gun yatiyorum kanamayla ilgili benimde bilgim.yok olmuyormus bazilarinda ins hamilesindir

Kızlar demin ulun bey in bir videosunu izledim testi 12. Gün yaptırmalarının bir nedeni de çatlatma iğnelerinin bhgc içermesi 8 -9 günde vücuttan atıldığı için yalancı gebelik yapması yani demekki dondurulmuş transferinde yalancı gebelik olmaz mı o zaman bide testte çıkar mı yani daha erken de

Canim sana embriyo transfer edildi ve kacinci gun cunku belki 5 gunun embriyosunda cikiyormus ya 8 gunde insallah hayirli bi sonuc alirsin
5. Gün embriyosu canım bu gün transferin 7. Günü kan tahliline eşim izin vermiyo gizli gizli idrarmı yapsam acaba :)))

Kızlar şimdi aynı gün transfer yapılan merkezde tanıştığım arkadaşla konuştum ama ona iki embriyo transfer edildi idrardan baktı biraz önce çift çizgiyi görmüş On saniye sonra gibi 8 . Gününde benim hala bakmaya cesaretim yok ya çok heyecanlandım şimdi💓💓💓💓

Valla canim benim benimde ilk denemem hata 2ci gunum.butun gun yatiyorum kanamayla ilgili benimde bilgim.yok olmuyormus bazilarinda ins hamilesindir

Herkesin kanama olacak diye bisey yok benim allaha sukur hic olmadi sadece akintim oluyo baya baya camasirim islanacak kadar bi de kasiklarim agriyodu hala agriyo ama bunlar ilaclarin etkiside olabilir yani belirti aramayin zaten doktorlarda oyle diyo

İlk denemede 7. Gun yaptırdım negatifti. Dr uma sordum. Tekrarlamana gerek yok iğneyi bırak dedi. Demekki olsa cikiyor kanda azda olsa. Olmasada çıkmıyor. Ben onu anladım. Zor karar ben dayamamamistim.

moralim çok bozuldu...dayanamadım gidip testi yaptırdım..bugün 8.günüm..ve değer 0.1 çıktı...sanırım bu defada olmadı ..yinede pazartesi doktor kontrolüme kadar bekleyeceğim.ilaçlarıma devam edeceğim. içimde bulunan o küçücük umut var..sizce umutlanmalımıyım..yoksa durumu kabullenmelimiyim acaba

moralim çok bozuldu...dayanamadım gidip testi yaptırdım..bugün 8.günüm..ve değer 0.1 çıktı...sanırım bu defada olmadı ..yinede pazartesi doktor kontrolüme kadar bekleyeceğim.ilaçlarıma devam edeceğim. içimde bulunan o küçücük umut var..sizce umutlanmalımıyım..yoksa durumu kabullenmelimiyim acaba

canım moralini daha da bozmak istemem ama olsaydı azda olsa çıkardı en azından 10un üzerinde çıkardı allah sabır versnn

Kızlar şimdi aynı gün transfer yapılan merkezde tanıştığım arkadaşla konuştum ama ona iki embriyo transfer edildi idrardan baktı biraz önce çift çizgiyi görmüş On saniye sonra gibi 8 . Gününde benim hala bakmaya cesaretim yok ya çok heyecanlandım şimdi💓💓💓💓
Ya bende heycanlandım şimdi yarın 8. Günüm benimde valla dayanamıycam yapıcam bende idrar testi :)

Ya kızlar bişey sölicem hani şu kullandığımız vajinal jel geri çıkıyor ya bu gün bi baktım beyaz değil pembe şekilde geri geldi anlamadım ben kanama mı geldi acaba ondan mı o renge dönüşmüş :/ kafam karıştı :(

Âmin canım geçmiş olsun senin ikiz mi şimdi ondan mı çıktı acaba bu arada sen de okulöncesi öğretmenisin sanırım diğer forumda okumuştum meslektaşız Pazartesi başlıyorum ben çocuklarla nasıl olacak bilmiyorum

Evet, okul öncesi öğretmeniyim. Neyseki yardımcım var. Ayrıca hareketlerim kısıtlı olunca çocuklardan 4 tane başkan seçtim :) Eskisi gibi oturup kalkmalı oyunlar oynatmadım.

5. Gün embriyosu canım bu gün transferin 7. Günü kan tahliline eşim izin vermiyo gizli gizli idrarmı yapsam acaba :)))

İdrar testinde göremezsin. Kendini ve bebeğini yok yere üzme.

Ya kızlar bişey sölicem hani şu kullandığımız vajinal jel geri çıkıyor ya bu gün bi baktım beyaz değil pembe şekilde geri geldi anlamadım ben kanama mı geldi acaba ondan mı o renge dönüşmüş :/ kafam karıştı :(

Jel bazen pembeleşiyor. Kanama ile ilgilimi yoksa hemen atılamayıp bir süre sonra atıldığı için beklemeden mi oluyor bilemiyorum.

Canım Allah sabır versin ve Allah hepimize nasip etsin inşahhah en kısa zamanda dua edelim
Bence de canım durmaktan da pembeleşiyor bana da oldu çok açık pembe

Ya bende heycanlandım şimdi yarın 8. Günüm benimde valla dayanamıycam yapıcam bende idrar testi :)
Ya canım beklesek daha iyi gibi belkide çıkmaz arkadaşın 2 embriyo belki de ondan çıktı
Evet, okul öncesi öğretmeniyim. Neyseki yardımcım var. Ayrıca hareketlerim kısıtlı olunca çocuklardan 4 tane başkan seçtim :) Eskisi gibi oturup kalkmalı oyunlar oynatmadım.
Anladım canım bende öyle yaparım artık sanat etkinlikleri baya ilgilenme istiyo onları da basitlerden yaparız inşallah bende hayırlısıyla testte pozitif görürüm canım

İdrar testinde göremezsin. Kendini ve bebeğini yok yere üzme.

Jel bazen pembeleşiyor. Kanama ile ilgilimi yoksa hemen atılamayıp bir süre sonra atıldığı için beklemeden mi oluyor bilemiyorum.
Anladım canım

Kizlar kafama takildi lutfen yardim bu 5. Gun embriyosu herkese yapiliyomu yani yumurtasi cok olanlarami yapiliyor? Birde transferin ne zman yapilacagi yumurta toplama gunu belli oluyomu

Kizlar kafama takildi lutfen yardim bu 5. Gun embriyosu herkese yapiliyomu yani yumurtasi cok olanlarami yapiliyor? Birde transferin ne zman yapilacagi yumurta toplama gunu belli oluyomu

Canım sanırım yumurta sayısı çok az ise 3. Gün embriyosu oluyo riske atmak istemiyorlar 5. Güne ya kalmazsa diye transferin ne zaman olacağı söyleniyor eğer çok yumurta toplanırsa su toplanma riski olmasın diye bir daha ki aya ertelenebiliyor ki benim 23 yum toplandı ertelendi sonraki aya

Doktor yumurta coksa 5. Gunu bekliyoruz demisti bana bende 5. Gunu bekleyelim demistim sonra 15 yumurtam toplandi ama sadece 2 si dollendi cok uzuldum tabi hatta 2. Gun transfer yapcaz dediler sonra 2. Gun aramadilar ben aradim gelisimleri guzel transfer yarin olabilir haber bekleyin dediler. 3. Gun sabahi aradilar doktor bey 5. Gunu beklemek istiyor dediler ve benim yumoslar allaha sukur 5. Güne dayandi hatta korkumdan kalitesini bile sormadim kotu derlerse diye anliyacagin doktor ne derse onu yapiyolar bizde kuzu kuzu bekliyoruz

Doktor yumurta coksa 5. Gunu bekliyoruz demisti bana bende 5. Gunu bekleyelim demistim sonra 15 yumurtam toplandi ama sadece 2 si dollendi cok uzuldum tabi hatta 2. Gun transfer yapcaz dediler sonra 2. Gun aramadilar ben aradim gelisimleri guzel transfer yarin olabilir haber bekleyin dediler. 3. Gun sabahi aradilar doktor bey 5. Gunu beklemek istiyor dediler ve benim yumoslar allaha sukur 5. Güne dayandi hatta korkumdan kalitesini bile sormadim kotu derlerse diye anliyacagin doktor ne derse onu yapiyolar bizde kuzu kuzu bekliyoruz

Canım işte nasip az da olsa oluyo nasipse, canım ondan sana iki embriyo transfer edildi o zaman ,çok şükür tutmuş ,benim doktor asla kabul etmedi ama nasipse 1 den olur inşallah bende çarşambayı bekliyorum hayırlısıyla

canım nasıl olsun görüşemiyoruz bikaçgündürr

Daha iyiyim canim bugun evde fenalik basti disari ciktik dolastik biraz, bugun bikac kere kasigim baya baya agridi hatta korktum bisey mi oldu diye, bu arada onumuzdeki cumartesi randevu almaya karar verdim eger karindan gozukmezse haftaya gelirim der kalkar gelirim:))) ya benim hic belim agrimiyo midem bulanmiyo canim bisey cekmiyo bunlar icin erken mi yoksa bende mi bi tuhaflik var

Canım işte nasip az da olsa oluyo nasipse, canım ondan sana iki embriyo transfer edildi o zaman ,çok şükür tutmuş ,benim doktor asla kabul etmedi ama nasipse 1 den olur inşallah bende çarşambayı bekliyorum hayırlısıyla

Aslina bakarsan bence dondurmaya ugrasmamak icin 2 transfer yapildi cunku bi tane donduracak o da sonra bozulursa filan ne bileyim yani oyle dusundum ben yoksa ben 2 tane filan istemedim hatta korkuyodum ikiz olursa alllah korusun ya dusuk olursa diye malum ikiz gebelik riskli birazcik milelt yalvariyoda doktor 2 tane vermiyo heralde benim nasibimmis 2 tane :)) simdi de hep ikiz diye hayal kuruyoruz esimle insallah ikiz olur:)))

Back