• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bende memorial da tüp bebeğe başladım bugün 6. Gün henüz yumurta toplama günü belli değil menogon 225 kullanıyorum ayrıca glifor hipo hipo teşhisim bu ilk denemem umarım olumlu bir sonuç olur bu arada elimde açılmamış iki kutu gonal f var 190 liradan verebilirm

Bugün transferimin 8.günü.göbeğimde batma,ağzımda değişik bir tad ve arada baş dönmesi gibi durumlar yaşıyorum.doktorumu aradım.moralimi bozdu.belirtile için çok erken dedi.hiç bir brlirti olmaz dedi.

bencede en azından keseyi görüp kalp atışlarını duysak azalacak endişelerim birazda ben hafta içi gidicem 5haftalıkken kese görünüyor en azından keseyi görüp rahatlayım

Gobekten mi bakacak doktor vajinadan mi birazda onun icin acele etmek istemiyorum bu hafta ici degilde bi dahaki hafta gideyim diyorum

Artık bize rahatlık yok cicim keseden sonra kalbi atsın duyayım ondan sonra 9 hafta olsun gelişmişmi sonra 12 olsun risk bitsin sonra aman hareket etmedi derken doguma kadar hatta annelere sorarsan doğumdan sonra asıl sıkıntı başlıyo eeee anne oluyoruz iste kolay degil.. Bunun bi geri dönüşü yada rahat olması yok:)

aman olmasın geri dönüşü ben razıyım bunlara yeter ki bebeğimin sağlıklı olduğunu bileyim. bi kez kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum o yüzden keseyi görmeden rahatlayamayacağım:(

kızlar gebelik haftasını falan bız nasıl hesaplıycaz gercı daha ortada bısey yok ama mrak edıyorum.. toplandığı günden ıtıbarenmı sayıcaz yoksa regl baslagıcındanmı ? yanı mesela benım 5ıncı gun emrb.su 5 günde transferden sonra gectı yanı 10 gunlukmu oluyor? bu arada cogumuz haftaya sonuclarmızı alıyoruz cok pıs heyecanlıyım günlerde gecmıo.. bıdepozıtıfı gördükten sonra kımyasal olmasın dıe 3 haftda oyle beklencek vayy anam vayyy....

Merhaba aranıza yeni katılmış bir üyeyim geçen hafta tüp bebek tedavisine başladık şu an iğnelerimiz vuruyorum yalnız olmadığımı gördüm buraya girince Allah yardımcımız olsun

hoş geldin canım allah kolaylıklar versin umarım çok güzel sonuç alısın hakkında hayırlısı olsun

kizlarr benim ilk tupbebek denemem almanyada yasiyorum 5 gun embriyosu ve 2 tane transfer oldu ben 22 yasimdayim bana 6 gun den kan istediler ve 2 kasimda iki kan testi olcak yani tranfer gunum 24 ekimdi sizce 6 gun sonra ilk kan testim nicin olabilir hrycandan sormayi unutum ve cikarmi sonuc

kızlar gebelik haftasını falan bız nasıl hesaplıycaz gercı daha ortada bısey yok ama mrak edıyorum.. toplandığı günden ıtıbarenmı sayıcaz yoksa regl baslagıcındanmı ? yanı mesela benım 5ıncı gun emrb.su 5 günde transferden sonra gectı yanı 10 gunlukmu oluyor? bu arada cogumuz haftaya sonuclarmızı alıyoruz cok pıs heyecanlıyım günlerde gecmıo.. bıdepozıtıfı gördükten sonra kımyasal olmasın dıe 3 haftda oyle beklencek vayy anam vayyy....

canım Google tüp bebekde doğum tarihi hesaplama var ordan hesaplayabilirsin

Pilise aysegul nasilsiniz?benim dün 17. Gunumdu bhcg 1478 cikti.11. Gun 43, 13. Gun 126, 15. Gun de 432 cikmisti.degerlerim hep 3 kat artıyor.doktora sordum iyi dedi başka da yorum yapmadı 30 Ekim'de ilk ultrasonum var.sizin en son kan degeriniz kac merak ettim?hayirlisini diliyorum herkes icin...

Pilise aysegul nasilsiniz?benim dün 17. Gunumdu bhcg 1478 cikti.11. Gun 43, 13. Gun 126, 15. Gun de 432 cikmisti.degerlerim hep 3 kat artıyor.doktora sordum iyi dedi başka da yorum yapmadı 30 Ekim'de ilk ultrasonum var.sizin en son kan degeriniz kac merak ettim?hayirlisini diliyorum herkes icin...

iyi gidiyor şükür tabi keseyi falan görsem daha iyi olacağım benim 12.gün 233 14.günde 691di başkada baktırmadım canım bende haftaya gidecem doktora

Ilk denemem 22 yasindayim 24 ekimde 5ci gun embriyosu ve 2 tranfer gerceklesti esimde sperm azligi bende sorun yokmus sizce olurmu cok korkuyorum

8. Gun 93, 11. Gun 425, 13. Gun 1364 cikmisti bi daha yaptirmadim ultrasona daha gitmedim nasip bakalim hakkimizda hayirlisi

Ilk denemem 22 yasindayim 24 ekimde 5ci gun embriyosu ve 2 tranfer gerceklesti esimde sperm azligi bende sorun yokmus sizce olurmu cok korkuyorum

İnşallah Allah ikisini de kucağına almayı nasip eder. :emir_bebek::emir_bebek:

İlk 2 deneme ve 35 yaş altına çift embriyo konmuyor ama şanslıymışsın doktor kabul etmiş :nazar:

İnşallah Allah ikisini de kucağına almayı nasip eder. :emir_bebek::emir_bebek:

İlk 2 deneme ve 35 yaş altına çift embriyo konmuyor ama şanslıymışsın doktor kabul etmiş :nazar:

Evrt canim ben almanyada yasiyorum burda normalde 25 ustunde olanlari devlet yarasini oduyor masraflari biz kucuk oldumuz icin daha 3 sene var 25 bekleyemedik kendimiz okadar parayi odedimiz icin kendimiz sece hakimiz vardi 3 kadar sece biliyorsun ama 3 de tutarsa risk oluyor 2 istedik insallah olur bide 24 ekim transferim oldu bende iki kan testi istendi bi 30 ekim bide 2 kasim anlayamadik

Back