2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kızlar merhaba bugün opum vardı 14 adet yumurtam toplandı merakla yarını bekliyorum bakalım kaçı dollenecek bu arada değerleri artan arkadaşları kutluyorum hepsi ikiz gibi gorunuyor

Canım hayırlı olsun cok sevindim gozun agdin masallah degerin cok guzel darisi bizlere insallah

yok yaa bende de öyle belirgin birsey yok. .. ama forum da okukça görüyorum herkeste farklı farklı olabiliyor bu süreç. Onun için artık yorum yapmamaya karar verdim :)) tabi beceremiyorum gerçi ama

Merhaba, transferden sonra giremedim siteye ama güzel haberlerle geldim ben de
Allah tüm isteyenlere tez zamanda çifter çifter nasip etsin inşallah
Hamile kalan herkesin bebeğini sağlıkla, analı-babalı kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım senin kaçıncı günün transfer gününü saymazsan merak ettim idrarda çıkınca kesin hamile oluyormuşsun hayırlısıyla hamilesin inş tebrik ederim Allah değerini arttırsın canım
Ayy cnm keske ama ben pzt yaptirdim ve 12 gunumdu degerim 45 cikti carsamba yaptirmam lazimdi korktum yaptirmadimm ( ins oledirr

Merhaba, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim ilk denememde dikkatimi çeken tek şey geceleri yaşadığım gerinmelerdi. Bu soruyu 4-5 doktora sordum. Kimi stres, kimi ilaçlar, kimi bilmiyorum vs.vs. dedi. İlk denemede kan sulandırıcı vermemişti doktorum. Negatiften sonra, kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım zeynep kamilde 2. denemeden önce. Bi değerimde sıkıntı çıktı. Şimdi gittiğim merkez hem coraspin hem de kan sulandırcı iğne veriyor. Azalsa da hala gerinmelerim oluyor. Bunun için geceleri bile 2 saatte bir kalkıyorum 5-15 dk yürüyorum. Merkezim öyle söyledi 2 saat yat, 15 dk yürü. Ve 4 lt su içiyorum.

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla .Allah gönlüne göre versin

Ya kızlar bişey sorcam doktorum bana kendin test yapma idrardan dedi ama içim içimi yiyo kaçıncı gün yapınca çıkıyo idrarda acaba :))

Ya kızlar bişey sorcam doktorum bana kendin test yapma idrardan dedi ama içim içimi yiyo kaçıncı gün yapınca çıkıyo idrarda acaba :))

canım merhba aynı hastanede tedavi görüyoruz sanırsam benim konya novafertilde oldu tedavim

Canım yaşadıkların çok zor biliyorum ben 2 kez yaşadım inşallah son olur bundan sonra yüzümüz güler benimde transferim dün oldu ve bende de 4 gün transferi yapıldı neden diye sordum 4 yada 5 farketmez dedi zaten tutunacaksa 3 günde bile tutunuyor bunları düşünüpde canını sıkma bak ben öyle yapıyorum :))

Kızlar aranızda kan sulandırıcı iğne yapan varmı???? ben 5 gün önce başladım her yaptığım yerde küçük morluklar oluyor normalmi?

Kızlar aranızda kan sulandırıcı iğne yapan varmı???? ben 5 gün önce başladım her yaptığım yerde küçük morluklar oluyor normalmi?

ben yapıyorum canım .. evet malesef morluklar yapıyo bazende kızarık sinek ısırıgı gbi izler oluyo yakıyo ve acıyo normalmıiş...:26:

canım merhba aynı hastanede tedavi görüyoruz sanırsam benim konya novafertilde oldu tedavim

Bende ayni merkezdeyim seninki ne asamada
Ay kızlar merhabalar çok memnun oldum benim 19 unda oldu transferim doktorum ali sami bey valla herşey iyi güzeldi de ben beklemekten çok yoruldum (( hatta doktor benim bu heycanımı bildiğinden idrar testi yapma doğru sonuç vermezse üzülürsün dedi ama ben dayanamıyorum alıym bi kaç tane iki güne bi yapıym diyorum ali sami hocam duymasın :))) sizlerin test günü ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…