2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Canim benim bildigim sadece bebek asagida oluyomus o yuzden son aylarda oturmakta zor oluyomus yatmak durumunda kaliniyomus batma yapiyomus anneminde oyleymis ondan biliyorum, internetteki hesaba gore 4 hafta 4 gunluk ama daha doktora gitmedik

Evet canım bebek aşağıda olduğu için zaten erken açılma olabilir diyorum. Bilmekte yarar var. İnşallah sende böyle bir durum olmaz Pıtırcıklarını da duyarsın inşallah. bebini sağ salim tam vakti zamanında kucağına alırsın. Çok sevindim senin adına darısı başıma innşallah.

uzuuuun zaman oldu giremedim arkadaşlar ...bayramdan önce tatile gittik bayramdan sonra geldik ....geldim geleli ev işi çamaşır temizlik bir de şuu bulantılarıııımmm ve uyku ...sizleri çok merak ettim bakamadım geçmişi okuyamadım sultan33-hasretim-havva diğer arkadaşlar nasılsınız...
bizim kalp atışlarıımız duyuldu şükür ..7.haftadayım bulantım hariç problem yok şuanda arada kahverengi akıntı oluor ama doktorum korkmamam gerektiğini söledi istirahatteyim ama oğlanla zor ..inşallah güzel haberler vardır sizlerdende .

transferden sonra gecelerı sureklı olarak kendımı gerınme durumunda buluyorum.. bayağı bı sağlam gerınıyorum acaba bı sıkıntı yaratırmı uyku sersemı engelde olamıyorum yuzduk yuzduk kuyruğuna geldık kaslarımızın gerıncegı tuttu bu arada ozlemmm benım test tarıhım 30 ekım :) heyecandan takla atcam o derece... bu arada lıstede pozıtıflerı gordum cok sevındım yemın ederım kendım pozıtıf almış gıbı sevındım allah sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almanızı nasıp etsın ... benım gıbı sonuç bekleyenlerede hayırlısını nasıp etsın .. negatıf olanlarda hıc uzulmesın ben 3 sefer negatıf gordum kendımı yıpratmaktan başka hıc bı ıse yaramıyor belkı gene negatıf gorcem AMA UNUTMAYALIM BU DUNYAYA BI KERE GELIYORUZ SALLAYIN GITSIN YASINIZIN HAYATINIZIN SEVDIKLERINIZ HATTA SEVMEDIKLERINIZIN TADI CIKARIN

merhaba kızlar benim transferim 18 ekimde gerçekleşti test tarihim 31 ekimde inşallah hayırlı habr alıcam ... transferin 1.gününden itibaren karında şişlik ve adet agrılarım var her an regl olcak gbiyim ve çook heycanlıyım stresli ve hırçınlıyım test gününü sabırsızlıkla bekliyorum ... Rabbim yardımcımız olsun

Insallah canim sagol en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin allahim

canım benim inşallah hamile kalırsın

cnm tesekkür ediorum beni merak ettiğin için .... ben de kötü durumdayımmm başlayamadık tedaviye bir türlü parammız kalmadı bir an önce başlamamız gerekior bilmiorrummm
özlemcim anlıyorum seni.... ah şu paraaaa.... ne masraflı bi süreç (( allah kimseye muhtaç etmesin,,,, rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....

doğru söylüyorsun.... bende 3 negatif aldım (( ama dediğin gibi hayatı dolu dolu yaşamak gerekiyo ama işte insanın bazen elinde olmuyo... herşeyi kafaya takıyoruz... yoldan birini çevirsek bizden daha dertlidir eminimmm...bana diyorlar ki kafana takma nasıl takmayayım elimde olmuyo evde tek başına olunca her şeyi düşünüyorsun :26:

Merhaba arkadaşlar benim de transferim yapıldı ve bugün 4. Günüm 29 ekim de o güzel anlamlı günde kan testim var allahım o günü daha anlamlı kılar bana inşallah :))
benden birgün sonra ay inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Var mı sende canım değişiklikler,farklı hissettiğin durumlar ?...

benden birgün sonra ay inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Var mı sende canım değişiklikler,farklı hissettiğin durumlar ?...

Kızlar bende 30 Ekim test günü bariz bi belirti yok 5. Günüm ya kendimi de dinlemek istemiyorum ama elimde olmuyo bizler birlikte alıcaz sonuçları inşallah hepimiz hamileyizdir

Ben cesaret edipp yaptiramadim kizlar yaa ama az daha sabah idrar testi yaptim az daha koyu cikti bi onceki gune ama kanda baktirmaya cesare edemiyorum degeri yukselen arkadaslar tebrikler darisi keseye ins

Evet canm maalesef kimyasal yaşıyorsun. Bugün yarın başlar kanaman
Canım sen daha önce kimyasal gebelik yaşamışmıydın ne zaman adet görmüştün bende dün öğlen kahverengi lekelenme olmuştu ama daha adet olmadım doktoru da aramadım zaten hala gerginim bugün eşimin ısrarıyla idrar yaptım silik 2. ci çizgi çıktı ama eşime anlayamadım kimyasalda da çift çizgi çıkabileceğini

Ben cesaret edipp yaptiramadim kizlar yaa ama az daha sabah idrar testi yaptim az daha koyu cikti bi onceki gune ama kanda baktirmaya cesare edemiyorum degeri yukselen arkadaslar tebrikler darisi keseye ins

Canım senin kaçıncı günün transfer gününü saymazsan merak ettim idrarda çıkınca kesin hamile oluyormuşsun hayırlısıyla hamilesin inş tebrik ederim Allah değerini arttırsın canım

Yok valla canım ya hiçbir değişiklik hissetmiyorum bugün iğnemi vurdurmak için biraz yürüdüm belim ağrıdı çok yattığım için diye düşündüm başka da birşey hissetmiyorum sende varmı )

Kızlar bende 30 Ekim test günü bariz bi belirti yok 5. Günüm ya kendimi de dinlemek istemiyorum ama elimde olmuyo bizler birlikte alıcaz sonuçları inşallah hepimiz hamileyizdir
Ay çok güzel aynı zamanda öğrenicez belirti olursa paylaşalım kızlar ...allahım hepimizin yüzünü güldürsün :)

iyi olmanıza çooook sevindim canım nihayet kalp atışını da duymuşsun rabbim inş kucağına almayı nasip eder çok şükür bi sıkıntın da yokmuş lekelenmen de inş bi an önce geçer kuzum

bende pzt günü bebişimi ilk kez gördüm kalbi atıyodu ama sesini duyamadık daha küçük diye inşş bidahaki kont dutmayı nasip eder rabbim benim de çok şükür ne bulantım nede başka bişeyim var canım iyiyiz şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…