- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.621
Yol canm baş dönmesi sık idrar olmadı. Ben şimdiye kadar hala bi belirti yok gibi. Tek beliren midem kazınıyor az bulantı acıkma başka yok. Sana tavsiyem belirti arama aslaaaaa. Ne kadar desem gene aranacak sın benden bilîrm. Çoğu kişi belirtisi oluyo. Yanî bende bîlîrli bişey olmadı. Öncesi bel ağrısı başka bişey yoktu
anladım canım allah yardımcınız olsun çok zor bende kullanıyordum bantı doktorum bırak dedi
Özel mesaj atmıştım ben <3listeye eklenmek isteyenler bilgilerinizi yazın ekleyeyim sayfa 1 de liste varrrrr
listeye eklenmek isteyenler bilgilerinizi yazın ekleyeyim sayfa 1 de liste varrrrr
bana dua edin inşallah değerim yükselmiştir kan verdim geldim 11buçukda çıkcak sonuç
listeye eklenmek isteyenler bilgilerinizi yazın ekleyeyim sayfa 1 de liste varrrrr
Hayırlı uğurlu oldun inş. Benm beşinci gününde. Bende Pazartesi pozitif aldım allahıma şükürler olsun. Üçüncü denemede. Birde aşılama olmuştum geçen yıl. Şimdi de üç defayı ard Arda denedk.
canım benim 5.denemem bahçeci fulya tüp bebek merkezi ve sorun endemotrum ve 2 tüpüm de yok alındı....
canım yükseldi şükürler olsun iki buçuk kat yükseltmiş bebişim:)))9
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın Allahım gönlüne göre versin
Allah seninde gönlüne göre versin. Sonuç mu bekliyor sun ne durumdasın
Canim ben sonuç bekleme aşamasını turkiyede agustos ayında geçirdim ne yazıkki negatif simdi tekrar 11 ayda burada deneyecegus adetinin baslamasiyla eger rahim kalın değilse Allahım herkesin gönlüne göre versin burada tedavi süreci biraz farklı tranferden sonra fazla durdurmuyolar 10 dak sonra eve gonderiyolar bilmiyorum artik nasip olduktan sonra hersekilde olur yeterki Rabbim ol desin ayrıca hamile olan arkadslarimiz sağlıkla kucaklarina alırlar inşallah buradaki herkesin son denemesi olur evlatlarına kavusurlar negatif sonuc alanlarda inşallah en kısa zamanda evlatlarına kucaklaruna alırlar sonuç bekleyenlede hayırlı haberlerle gelirler sevgiler
canım yükseldi şükürler olsun iki buçuk kat yükseltmiş bebişim:)))9
Canm nerde denecen. Allah herkese sabır versin yarabbim. Ben bi aşılama. Şimdi üçüncü tüp bebek denemesi kısmet oldu inş herşey yolunda gider hayırlısıyla kucağıma alırım. Herkese bu dualarım olsun inşallah
Canım iyi olur bide sonuçları da listelesek çok karışıyolisteye eklenmek isteyenler bilgilerinizi yazın ekleyeyim sayfa 1 de liste varrrrr
Benim de rahimimin ust tarafi biraz asagidaymis yani ust kisim duz degil asagi dogru ustten bastirilmis gibi ama doktor sorun degil dedi simdi allahin izniyle hamileyim insallah seninde hamile haberini aliriz korkma canim
yaa benimde aynen öyle. Ne güzel hamile kalmışsın darsı başıma inşallah.
Kaç haftalık hamilesin. Rahim erken açılmasına karşın çok dikkatli olmalısın.
Her doktora gittiğinde rahim boyunu mutlaka ölçtür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?