2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Evet çok erken biliyorum.insan beyni işte ...sürekli bir senaryo halinde.vucudumu fazla dinliyorum sanırım. Ben bi garip belirsiz bir boşluğun içindeyim.aslında bu dönemde psikolojik destek almak gerekiyor.tüm duygularım alt üst olmuş durumda ..hayırlısı .rabbim hayırlısını versin

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın Allahım gönlüne göre versin

Allah seninde gönlüne göre versin. Sonuç mu bekliyor sun ne durumdasın

Canim ben sonuç bekleme aşamasını turkiyede agustos ayında geçirdim ne yazıkki negatif simdi tekrar 11 ayda burada deneyecegus adetinin baslamasiyla eger rahim kalın değilse Allahım herkesin gönlüne göre versin burada tedavi süreci biraz farklı tranferden sonra fazla durdurmuyolar 10 dak sonra eve gonderiyolar bilmiyorum artik nasip olduktan sonra hersekilde olur yeterki Rabbim ol desin ayrıca hamile olan arkadslarimiz sağlıkla kucaklarina alırlar inşallah buradaki herkesin son denemesi olur evlatlarına kavusurlar negatif sonuc alanlarda inşallah en kısa zamanda evlatlarına kucaklaruna alırlar sonuç bekleyenlede hayırlı haberlerle gelirler sevgiler

Canm nerde denecen. Allah herkese sabır versin yarabbim. Ben bi aşılama. Şimdi üçüncü tüp bebek denemesi kısmet oldu inş herşey yolunda gider hayırlısıyla kucağıma alırım. Herkese bu dualarım olsun inşallah

Teşekkür ederim canim ben almanyada yasyorum burada essende deneyeceğizdaha öncekileri orda denedim ama negatif artik şaşırdım burada deneyen arkadaşlarımız türkiye ye giden hamile kaliyo bisse belki bende olurum diye bu izinde denedik ama olmadı nasip inşallah bu sefer olur çevremde herkesin çocuğu oluyo insan gördükçe içim yanıyo Allahım bu duyguları bana ve benim gibi evlat hasreti çeken herkese nasip et diye dua ediyorum Allah Allah herşeyin başı Allah o yeterki nasip etsin

Benim de rahimimin ust tarafi biraz asagidaymis yani ust kisim duz degil asagi dogru ustten bastirilmis gibi ama doktor sorun degil dedi simdi allahin izniyle hamileyim insallah seninde hamile haberini aliriz korkma canim

yaa benimde aynen öyle. Ne güzel hamile kalmışsın darsı başıma inşallah.
Kaç haftalık hamilesin. Rahim erken açılmasına karşın çok dikkatli olmalısın.
Her doktora gittiğinde rahim boyunu mutlaka ölçtür.

Canim benim bildigim sadece bebek asagida oluyomus o yuzden son aylarda oturmakta zor oluyomus yatmak durumunda kaliniyomus batma yapiyomus anneminde oyleymis ondan biliyorum, internetteki hesaba gore 4 hafta 4 gunluk ama daha doktora gitmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…