- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.521
Günaydın Kislar nasilsinis ilk önce pozitif sonuç alan arkafslarimiz sağlıkla kucaklarina alirlar inşallah negatif sonuc alanlarda Allah sabir versin Rabbim yüzünüzu guldursun bizde bugun ilaclari siparis ettik adetime var daha eger rahim kalın değilse baslicaz cooook üzülüyorum 7 deneme inşallah 8 gerek kalmadan bu tedavide hamile kalırım dua edin neolur belki aranisda duası makbul olan vardır Allaha emanet olun inşallah bende yazarım kocaman hamileyim diye sevgiler
Öğlene kadar yattım kalktım bişeyler yedim şimdi bakıyım dedim neler yapıyosunuz
canım inşallah rabbim bu sefer sizi daha fazla yormadan nasip eder inşallah....allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.... benimde bu 5. denememdi....çok yıpratıyor süreç iyi bilirim....sabah idrarda çift çizgiyi gördüm...yarında kanda baktıracağım.....umarım kanda da çıkar...ve devamı gelir inşallah.... veeee allah herkese tattırır bu duyguyu..... :)))
Allah yardımcın olsun kardeşim inşaAllah Rabbim bu denemenizde sağlıcakla nasip eder
Canım benimkiler 2-2-2 olmak üzere 3 tüp donduruldu 2 si kondu 4 kaldı allah nasip ederse hepsini de doğurmak istiyorum..Evet bende bunu duymuştum ve o yüzden dondurulumuşlara olan inancım güçlendi. Peki kaç embriyo transfer edildi sana? Benim 4 dondurulmuşum var doktor 2 tane vericem dedi. Bende merak ediyorum. Tutki kalan 2 si de çözülürken sağlıkl kaldı. Onlar nolcak heba mı olacak?
Allah razi olsun bu yolda yürüyen herkesin yüzünü guldursunnAllaha emanet olun canim benim
Cok teşekkür ederim canim sizleri böyleokudulca moral buluyorum birbirimizden dualarimiz esirgemeyelim inşallahsende kanda görürsün Allahım sağlıkla tamamına erdirsin senin ve tüm hamile arkafslarimin inşallah bende oduyguyu tadarım arkadaşım bu dememende ekstra bişey yaptinmi sormak isterim inşallah yarın guzel haberlerini bekliyoruz sevgiler Allaha emanet olun
Kızlar anldığım kadarıyla hepiniz tüp bebek tedavisi görmüşsünüz ben vaktiniz varsa rapor çıkarma sürecini anlatabilir mi?Kısacıkta olsa
mrb bayanlar..bende aranıza yeni katıldım,ama uzun zamandır bu formları takip ediyordum.benim yarın adetimin 3.günü ve tüp bebek için tedavimiz başlıcak.ilk denemem olacağı için de heyecanlı ve endişeliyim.ALLAH'IM çocuk sahibi olmak isteyen herkese bir an önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
hım pilise senide yoruyorum kusura bakma peki sen hangi hastaneden çıkarttın canım ben kan ,tiroid usg ve röntgeni çektirdim rahim filmi için hastalıktan sonraki zamana randevu verecekler birde smear ve kültür testi istiyorlar yarında eşim üroloğa gidicek iki taane farklı zamanlarda yapılmış sperm tahlilleri var ama bize hastaneden doğru düzgün yönlendiren kimse olmadı elimize bir kağıt verdiler şunları yaptır gel inan hastalar,hastalara yardım ediyor o yüzden bu kadar çok soru soruyorum galiba
mrb bayanlar..bende aranıza yeni katıldım,ama uzun zamandır bu formları takip ediyordum.benim yarın adetimin 3.günü ve tüp bebek için tedavimiz başlıcak.ilk denemem olacağı için de heyecanlı ve endişeliyim.ALLAH'IM çocuk sahibi olmak isteyen herkese bir an önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Aynen canim devlet hastanelerinin hemen hepsi oyle malesef ben sakaryada yasiyorum burdaki universitenin egitim arastirmasindan cikti, smear banada yapildi ama rapor icin degil herkese yapiyoruz bu testi dedi doktor
NasılsınıZ kızlar hala moralim çok bozuk neden daha çok dinlenmedim yok niye daha çok kendime dikkat etmedim yok niyeo kadar misafir ağırladım vs. vs.vs. Tabi yapacağım bişey ol Rabbimin ol demesini bekliyorum.. Ben ocağa kadar dinlenecem aklımdan bebekte tüptü embriyodu hepsini çıkartacam hem vucütta dinlensin orada yazık demiadet olmayı bekliyorum öğlen eve gittim baktım aha adet oldum dedim ama kesildi artık ne zaman başlar bilemiyorum
Bu arada hamile arkadaşları tekrar tebrik ediyorum Allah bebişlerini kucağına almayı nasip etsinbenim gibi negatif olan arkadaşlarada tez zamanda yüce Rabbim nasip eder inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?