2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

özlem nerelerdesinnn??? tabloyu yenile canımm ( bizim negatifleri ekle... ayrıca sen ne durumdasın merak ediyorummmm

Kizlar merhaba
29 ekimde test tarihimden 10 gun sonra keseye baktir demisti doktorum acaba diyorum 26 ekimde keseye baktirsam gorunur mu acaba 29 ekim hem tatil 26 ekimde ctesi rahat rahat gidip baktiriyim diyorum 3 gunde fark eder mi ku olusmamis mi olur napsam bilemedim meraktan catliyorum suan herkes 4+5 hamile oldugumu biliyor keske keseyi gordukten sonra bilmis olsalardı arada kaldim

Kızlar bu sabah hastaneden aradılar yumurtaların 3 günüydü 1 tanesi bölünmeyi durdurmuş 1 taneside orta kalite dediler oda her an bölünmeyi durdurabilir ( 2 tanesi kaldı. dondurulmuşlarım olacak eğer negatif olursa dondurulmuşlarımla tekrar denerim diyordum o şansım kalmadı

Ayni seylerden dert yaniyodum allaha sukur hamileyim bi de burdan bak bakalim hic dondurulmusum kalmamisti benimde

Ben telefondan girdigim icin kimsenin hamile takvimi gozukmuyo bende kendime yapsam onu da gormicem yani:)))

bende bazen tlf gırıyorum evet gozukmuyor ama sen yap aysegul yada kızlar yada ben sana bılgı verırız hem haftayıda takıp edersınız hem kım hamıs kım degıl karısmaz maglum yenıler karıstırıyor mesela ben

Veeee 11. Gun degerim 426, 29 allahim heyecandan telefonu elimde tutamiyorum allahim herkese nasip et rabbim herkese ver ya rabbim kimseyi aratma rabbim sukurler olsun

Canim tebrik ederim sende umut tup bebekte yaptirdin sanirim doktor testi 2 ta da 3 gun sonra tekrar yap dedi mi betayi?

Canım benimde 2 arkadaşımda bu durumdaydı hatta birinin kanaması o kadar çoktuki günlerce hastanede yattı. Çok şükür birinin kızı 3 aylık oldu diğeride aralıkta dünyaya gelecek ve şuan gayet sağlıklı :) Sakın kötü şeyler düşünüpte canını sıkma. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Ayni seylerden dert yaniyodum allaha sukur hamileyim bi de burdan bak bakalim hic dondurulmusum kalmamisti benimde

Canım bunada şükürler olsun hiçbiri gelişmeyebilirdi de benim sıkıntım ikinci kez deneyemeyeceğim ( benim bir oğlum var 11 yaşında Allahım öncelikle hiç olmayana nasip etsin eşimi ikna etmem zor oldu oğlum çokkkk istediği için kabul etti. 6 yıldır istiyoruz 2 defa kendiliğinden hamile kaldım bu sürede ama kalp atışlarını bile duymadan kaybettim eşimde olmuyor herşeyde bir hayır vardır bu ısrarın niye diyor. İlk hamile kaldığımda kardeşimin eşide 1 ay sonra hamile kaldı oğlu 4 yaşında ikinci hamile kaldığımda da benden 2 ay sonra hamile kaldı kızı 1 haftalık oğlumda anne kardeşlerim olsaydı bunlar kadar olacaktı dedi bugün onlara o kadar sevgiyle bakıyor o kadar ilgileniyorki içim acıyor ( İnşallah oğluma bir kardeş verebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…