- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.421
Evet canım mikroenjeksiyondu benim 2 gün embriyosu ile hamile kaldım
Canm ben. Kıbrıs'ta yaşıyorum üçüncü denemede oldu. Yaşam hastanesi kıbrıs halil ibrahim tekinselam arkadaslar bugun hayirli haber veren arkadaslar kacinci denemeleriniz nerde tedavi gordunuz yazabilirmisiniz
selam arkadaslar bugun hayirli haber veren arkadaslar kacinci denemeleriniz nerde tedavi gordunuz yazabilirmisiniz
canımmm kutlama yapmaya mı gittin yoksa kayboldunn
Benim olumsuz kızlar 11.4 den 9.3 olmuş inmiş ne yapayım kısmet değilmiş
Kizlarrrrr sonucum 126 çıktı.inanamiyorum 3 e katlamış .lutfen biri bana hamilesin desinin....
hımm bu terimlere uzağım ama öğrenicez bakalım tekrar hayırlı olsun İnşaAllah
yok canım yaa eve erken geldim kapıda komşumla karşılaşınca takıldım kaldım şimdi geldim daha eve
anladım canım hoşgeldinn
Mrb kızlar ben geldim.benimde 2 gun once degerim 14.5 cikmisti bugun test gunumdu zaten degerim 45.60 cikmis ne dersiniz kizlar umutlanim mi
canım bende ilk buralara gelip de okumaya başladığımda acaba 2. gün 3. gün embriyosu ne demek göbekten iğne nasıl yapılırkı diye düşünüyodum kara kara hatta iğnelerin göbek deliğinden yapıldığını filan sandım düşün yani ama Allaha şükür bi şekilde kolaylığını veriyo rabbim insallah sende hayırlı haberler alırsın tedavinin her aşmasında
Mrb kızlar ben geldim.benimde 2 gun once degerim 14.5 cikmisti bugun test gunumdu zaten degerim 45.60 cikmis ne dersiniz kizlar umutlanim mi
Amin Allah razı olsun göbekten iğne mi vuruluyor kusura bakma hiç bu konuda bilgim yok
Ayy inşallah yaa ins artarr bende gonul rahatligi ilee diyebilir im artik hamile yim die
canım tüp bebek tedavisine başladığın zaman göbek deliğinin 2 parmak uzaklıgına herhangi bir yere yumurtaları geliştirmek için iğne vuruyosun ama cok azıcık ve insülin iğnesi gibi incecik iğneler hiç canın yanmıyo adını duyarsın meşhuuuuur bi gonal-f var o ilaç :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?