- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.361
tebrik ederim canımallah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh bende bu sabah dayanamadım 9. günümdeyim testi perşembe yaptıracam idrar testi taptım evde ikinci çizgi silik belirdi inanamadım bende yaaaaaaaaaaaa cok mutluyum böyle olan varmı aranızda cok ümitlendim ben yaa [/QUOTE
saolasın canım benim darısı sana ve tüm isteyenleree
gunaydin arkadasim inşallah sende hamileler kervanına katilirsin guzel haberi verirsin bence sakinlikle test gününü bekle bazen sasirtici olabiliyor ana 5 gun embiriyosu 9 günde belli oluyomus diyolar ama bilmiyorum Allah gonlune göre versin MEVLAM neyler eyler en guzelini eyler sevgiler
Tebrikler canim inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririm Allahım sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip eder sevgiler
kızlarr hamileyimmm değerim 233
Tebrik ederim canim İnşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizede nasip olur böyle yazmak nasip olursa bende bu ay baslicam rahim kalın değilse Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin sevgiler
Ben de öyle düşünüyorum ama ne bileyim inşallah senin de son denemen olur canım protein ağırlıklı beslenmenin iy olduğunu söylüyorlar çok da bilgim yok bol bol dua edilm canım bol bol dua Allah hepimizi sevindirsin inşallah
kızlarr hamileyimmm değerim 233
ELVİNNUR sıra sende inşallah bi mutlu haber daha gelecek bugun
Canım seninde gözün aydın. Değerin kaç çıktı?Slm ark bende hamileyiiiiiiiiiim. Valla daha inanamıyorum. Darısı herkesin başına. Allah tüm isteyene versin inşallah
Slm ark bende hamileyiiiiiiiiiim. Valla daha inanamıyorum. Darısı herkesin başına. Allah tüm isteyene versin inşallah
hastaneyle konuştun mu ne dediler bana 15 gün sonra gel o zamana kadar ilaçalrın hiç birini birakma dediler jel ve iğnelerde dahil devam edecekmişim
Hayırlı olsun canm hayırlısıyla kucağına alırsın inş
Ark benm değerde 900 müş. İkiz olabilirmii
Ark benm değerde 900 müş. İkiz olabilirmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?