• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

benim daha çooook var çarşamba ya da perşembe yumoşlar toplanacak muhtemelen en erken haftaya pazartesi transfer sonra da zorlu bekleyiş ama şimdiden düşünüyorum ne yapsam diye namaz dua tesbih v.s

Meryem suresini okuyabilirsin ben fetih sureside okudum tefriciye okuduk 4444 tane yatsi namazindan sonra ara vermeden 313 tane ayete kursi okudum bi suru var boyle internette de , hemen hergun yasin okudum hala daha da okumaya calisiyorum

Meryem suresini okuyabilirsin ben fetih sureside okudum tefriciye okuduk 4444 tane yatsi namazindan sonra ara vermeden 313 tane ayete kursi okudum bi suru var boyle internette de , hemen hergun yasin okudum hala daha da okumaya calisiyorum
güzel fikir teşekkür ederim aslında böyle bir liste yapıp sürekli okuyabilirim hemde manevi olarak kendimi iyi hissederim

merhaba arkadaşlar öncelikle Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. benim 2 tane negatif denemem oldu. kasımda 3. denemeyi düşünüyorum. Bu zor bir süreç Rabbim hepimize kolaylık versin:)))

ayyy çok stesim git gide artıyor:( şimdi sonuç negatif olursa bide milletle uğraşcam herkes bildiği için yok şunun 4.denemesinde tutmuş üzülme yol bunun 7-8yıldır çocuğu olmuyor senin yaşın daha küçük üzülecek ne varr oofff bunları düşününce dahada bi geriliyorum kendi derdine bile yanamıyor insan:((((
Kimseye söylemedim ben sırf bu yüzden iyiki soylememisim negatif de olsa pozitif de olsa insanlar karşında sacmaliyo salak salak hiç tahammülüm yok bu isleri bilmiyolar tabi konuşuyolar oyle:) bizi ancak niz anlarız..
birde aklıma bişi takıldı..size sormak isterim. Ben dün transfer yaptırdım. şimdi normal regl takvimime göre 4 gün kadar sonra regl olmam gerekiyor...şimdi reğl olmazsam pozitif diye düşünebilirmiyim sizce ?
Hayır ilaçlara devam ettigin sürece adet olmazsın..arada kanama görebilirsin adet falan sanma yani ilaçlarını test gunüne kadar bırakma..

Kimseye söylemedim ben sırf bu yüzden iyiki soylememisim negatif de olsa pozitif de olsa insanlar karşında sacmaliyo salak salak hiç tahammülüm yok bu isleri bilmiyolar tabi konuşuyolar oyle:) bizi ancak niz anlarız..

Hayır ilaçlara devam ettigin sürece adet olmazsın..arada kanama görebilirsin adet falan sanma yani ilaçlarını test gunüne kadar bırakma..

Canım ilaçtan kastn ne bilmiyorum ama ben crinone jel kullanırken adet oldum.

iyi aksamlar kızlar. 12. gün degerim 576 çıkmıştı 14.gün 1630 birdaha test yaptırmadım. çaşamba günü doktora gidicem ancak bu bekleyiş daha sıkıntılıymış acaba kese gözükürmü,bir terslik varmı,değerim yükselmişmidir diye kendi kendimi yiyorum.bide bayram dolayısıyla herkes duydu inşaallah güzel haberler alırız hepimiz.. bu durumda bekleyen varmıııı?

Canim merhaba
12. Gun degerim 493 ulun bey tedavimi yapti bana testin tekrarlanmasina gerek olmadigini soyledi 29 ekimde kese gormeye gideceğiz.acaba beta ya tekrar baktirsammi artti mi diye neden bana betayi tekrarlatmadi ki:s

bende nette bos kese vs okudum dis gebelik vs moralim bozuldu ins bir sorun olmaz sağlıcakla keselerimiz gorulur

Ben transfer esnasinda sordum fotoyu ulun bey ole bisi veremiyoruz dedi cok sasirdim ilgincc fotomuz yok :(

Sende mi umutta yaptirdin bilmiyodum aynen ben sormadım aklima bile gelmedi zaten hastaneye gidince heyecandan salaklasiyodum hatta suleyman beye de dedim bi kere evde sorulari haZirliyorum buraya gelince unutuyorum o da güldü:))

Slm ark bende yarın kader anım. Bilmeyenlere söyleyim idrarda ikînci çizgi çıktı. Basmaya belli olarak. Ama koyü değildi. Hamilelik varmı sizce. Olacak olacak die aklıma takmıştım. Ama çıkta korkuyorum olmasa.ark bir ümid sizden. Yorum isterm

Son düzenleme:
Ya gördün mu benim iki kati dollenmis insallah sıkı sıkı tutunurlar sana da ah ah bosuna o kadar dert ettim kendime dersin :)) 2 tanecik diye esim uzulmesin diye uzulememistim bile allaha cok sukur simdi bizimle :))

Valla en fazla üç olgun çıkar dediklerinde üzüntüden ağlamıştım (bende eşime belli etmemiştim) çünkü döllenmeme ihtimalide vardı ama 4 döllenmişi duyunca sevinçten ağladım :)) Yarın 3 gün olacak sabahtan arayıp durumunu soracağım. Bişey sormak istiyorum tecrübelerinize dayanarak :) döllenen yumurtanın bozulma ihtimali varmı ? birde 5 gün embriyosu dahamı kaliteli oluyor?? kusura bakma o kadar heyecanlıyımki tahmin ediyorsundur :))

Slm ark bende yarın kader anım. Bilmeyenlere söyleyim idrarda ikînci çizgi çıktı. Basmaya belli olarak. Ama koyü değildi. Hamilelik varmı sizce. Olacak olacak die aklıma takmıştım. Ama çıkta korkuyorum olmasa.

Ayol nesine korkuyosun? Hadi gözün aydınnn:) Tebrikleri almaya başla sen:)

Valla en fazla üç olgun çıkar dediklerinde üzüntüden ağlamıştım (bende eşime belli etmemiştim) çünkü döllenmeme ihtimalide vardı ama 4 döllenmişi duyunca sevinçten ağladım :)) Yarın 3 gün olacak sabahtan arayıp durumunu soracağım. Bişey sormak istiyorum tecrübelerinize dayanarak :) döllenen yumurtanın bozulma ihtimali varmı ? birde 5 gün embriyosu dahamı kaliteli oluyor?? kusura bakma o kadar heyecanlıyımki tahmin ediyorsundur :))

Canım önce gözün aydın. Önemli bir aşamayı atlatmışsın. Şimdi 3. gün embriyosuda iyidir tabi. Ama en iyisi 5. gün embriyosu oluyor. Ama 3. gün embriyosuyla hamile kalanda yok değil. Önemli olan kalitesi. Burdaki mantık şu: Dış dünyada 5 gün yaşayan rahimde hayli hayli yaşar. BEnimki yaşamadı ama bu işler kısmet işi belli olmaz.

Ayol nesine korkuyosun? Hadi gözün aydınnn:) Tebrikleri almaya başla sen:)

Canım önce gözün aydın. Önemli bir aşamayı atlatmışsın. Şimdi 3. gün embriyosuda iyidir tabi. Ama en iyisi 5. gün embriyosu oluyor. Ama 3. gün embriyosuyla hamile kalanda yok değil. Önemli olan kalitesi. Burdaki mantık şu: Dış dünyada 5 gün yaşayan rahimde hayli hayli yaşar. BEnimki yaşamadı ama bu işler kısmet işi belli olmaz.

Senin 5.gun emriyosumuydu

Back