2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bozulma ihtimali her zaman var malesef dondurulmuslar bile çözülürken bozulabiliyo 5. Gun embriyosu her zaman tutacak diye bisey yok ama internette biraz arastirmistim ve diyoki embriyonun rahime tutunmadan bi önceki safhasiymis 5. Gun hali ama 3. Gun embriyosuyla hamile kalan da cok var, bana suleyman bey 5. Gunu bekleriz yumurtan cok dedi sevinmistim yumurta toplamadan once, yumurta toplandiktan sonra aradiklarinda 2. Veya 3. Gun yapacaz dediler cunku sadece 2 taneydi sonra 3. Gunun sabahi aradilar suleyman bey 5. Gunu bekleyelim dedi dediler arabadaydik nasil aglamistim asla unutamam aslina bakarsan nasip olacaksa her ihtimalde de olur

Selam kızlar benımre kasım da ılk deneme olucak yumurta rezervuar az olan varmı konusmak ıstıyorum

Himm neyse demek hayirlisi degilmis herseyin hayirlisi tabii yeni tedavi ne zaman sizin sebeb neydi

Aynen öyle canım. Yeni tedavi 2. siklusun 3. günü başlayacak. yani önümüzdeki ay. Sebep eşimin sayı ve hız problemi var. Ve doktorlar bişi demiyo ama bence bendeki kilo da sorun yaratıyo. Bu ay hızlı bi zekilde en azından 4-5 kilo vermeyi hedefliyorum tedaviye kadar.

Senin 5.gun emriyosumuydu

Canm bana mı sordun bilemedim Bende 5.gün embriyosu. Blaskosit hemde. Yani embriyoloğun dediği gibi diyorum birkaç gün önce e postadan embriyoluğıma sormuştum yoksa benm Dr maalesef çok detay vermiyor. Burda oluyorum. En don embriyoloğa sorayım dedim Bu arada bana iyi dilekte bulunan herkese Topikte olan herkese Allah hayırlısını versîn bizlere Herkese nasip etsin inş. Tek bi işaret var sanki midem hep kazınıyor erken açıklığımı farkettim dünden beri

Benimde sebebsiz isde yani sebebini bulamadik ilk tup oldugu icin cok korkuyorum asama asama ilerliyorum simdi saglikli bir sekilde yumurtalarin toplanmasi var senin kac yumurtan cikmisti

Senin kacinci gunun ?

Benimde sebebsiz isde yani sebebini bulamadik ilk tup oldugu icin cok korkuyorum asama asama ilerliyorum simdi saglikli bir sekilde yumurtalarin toplanmasi var senin kac yumurtan cikmisti

Senin kacinci gunun ?

Hiiiç korkma. Bak toplama işlemi anestezili olduğu için hiç ağrı sızı olmuyor. Sonrasında belki eve gelince oluyor biraz o kadar. Hiç öenli bi ağrı değil. Tedavinin en güzel kısmı transfer. Çünkü resmen hamile dönüyorsun eve. En zor kısım ise beklemen gereken 1o gün. benden 20 yumurta topladılar. 15 i olgun çıktı. 9 u döllendi. 8 i gelişti. Bunlardan 5 tanesi 5. güne ulaştı. birini transfer ettiler. 4ünü dondurdular. Şimdi bu dondurulmuşları denicez.

Korkumum sebebi bana yapilcaklar degil ya dollenmezse ya yumurta spremi kabul etmiyosa o kadar cok ya lar varki aklimda dusunmemeye calisiyorum senin hangi merkez

Korkumum sebebi bana yapilcaklar degil ya dollenmezse ya yumurta spremi kabul etmiyosa o kadar cok ya lar varki aklimda dusunmemeye calisiyorum senin hangi merkez
Ooo hayatım onları düşünecek olursak işin sonuna hiç varamayız. Sizdeki sorun neki bu kadar gerildin sen? Beylikdüzü medicana' da yaptırıyorum ben tedavimi.

Ooo hayatım onları düşünecek olursak işin sonuna hiç varamayız. Sizdeki sorun neki bu kadar gerildin sen? Beylikdüzü medicana' da yaptırıyorum ben tedavimi.
Bizde sebeb yok ondan yani herhangi bir sebeb bulunamadi ama 4 yildir hic hamile kalamadim dr belki tup bebek asamasinda sebebide bulabiliriz dedi o yuzden her asama acaba sebeb mi korkusuyla geciyor ilk yumurta buyucekmi dedik buyudu sonra rahimi biraz ince buldu ilac ictim kalinlasti simdi yumurtalar nasil cikcak sonra dollencekmi sonra yasicakmi diyee gidiyor benim is

Hee anladım. Sende bu yolda eskilerdensin anlaşılan. Ne bilim arkadaşım ya herkes takma kafana dedikçe bende sinir oluyorum. Deliriyorum. Gel benim yerimde ol da bakalım sen neler yapacaksın demek geliyor içimden ama diyemiyorum. Ben senin kadar detay düşünmedim hiç. Hatta tedavi başlarken kesin gözüyle bakıyodum. Masraf listesi bile oluşturdum ama olmayınca olmuyor işte...

Benim adet gecikmelerim oluyodu hep sonra hamile kalmayinca dr gittim hormonlar normal cikti klomenle basladik 1 tane yumurtam oluyordu hatta olmadigi aylarda oldu sonra catlatma ignesi falan artik cok yipranmustim mart ayinda zeynep kamile gittim onlarda hemen tup bebek raporu vermedi cunku testler hersey normal gozukuyordu orda gel zaman git zaman 2 asilama oldu taki ekim ayi tup bebege baslaya bildim raporum ciktida istanbul tup bebege gidiyorum dr hersey normal dedi kac yumurtan var dersen sormadim ama en az 10 tane var dr da cok umutlu cunku hersey yolunda gidiyor ama sanki bir yerde yolumu kesceklermis gibi korkuyorum
(bu arada bazi aylarda tsh yukseldi kist oldu tetesteronum yukseldii yani karmasigim ben)

Bende ne adet düzensizliği var ne bişi. Sadece kilom var. Eşimde sayı ve hareket azlığı var. 1 aşılama 1 tüp yaptık olmadı. önümüzdeki ay dondurulmuşlarla denicez bakalım...

Canım ilaçtan kastn ne bilmiyorum ama ben crinone jel kullanırken adet oldum.
Canım ben negatif aşılama yasadım 2 kez crinone bırakana kadar adet olmadım gerçi bende ilaca karşı tepkime fazla biraz ama senin durumun beni şaşırttı simdi:)
Evet var bazen dondurulunca çözülürken bile bozulabiliyor ama sen takma bunları kafana benim ilk denemem dondurulmusla oldu hamile kaldım.. yani bebegi veren allah tüp bebek de bi sebep , boyle duşun 5. Gun embriyosu daha cok bölündüğü büyüdüğü için şansı artıyo diuorlar ama hiç belli olmuyo 3. Gun tutarken 5. Gun tutmayabiliuor nasip kısmet.. Dua et..
Cok iyi bi karar vermişsin hem kendin yenilenirsin hemde vücut dengen degişir..dondurulmuş daha kolay oluyo iğne falan yok ya transfer olup geliyosun :) ins bu sefer bebislerin gelir canım:)

Gunaydin kizlar sonunda pazartesi gunune geldik hadi bakalim bol bol guzel haber bekliyorum hepinizden, ayseguuull heyecanli misin??

merakla girdim ama henüz sonuç yok ben kontrole gidiyorum merkez bize 2,5 saat uzaklıkta gelince alırım müjdeli haberleri inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…