2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Ikinci gun sadece farzlarini kildim kimi arkadaslar oturarak kiliyomus sonra burda baska biri bisey olmaz ayakta kilabilirsin demisti hatta o da hamile olmasi lazim su an bende kildim allaha sukur bisey olmadi sen bilirsin canim icin nasil rahat edecekse oyle yap

Sağol canım teşekkür ederim

kızlar bugün benım belim çok agrıyorr normal mi acabaa(bu arada dün degerim 14,5 du bu sbah idrar testi yaptım negatiff cıktı

Namazları direk kıldım ben farz sünnet hepsi..bi sıkıntı olmadı olacagını da sanmam..

Küstün mu bize iyisindir insallah canim merak ettim seni goremeyince
Yok tatlım olurmu siz canımsınız dün akşam aniden misafirim geldi şehir dışından yatılı kaldılar biraz öncede gittiler bizde düğüne gideceğiz akşam girer yazarım canım benim sabah herkes uyurken yine idrar yaptım dayanamadun yine nnegatif durumum ne onu bile bilmiyorum

benım salı gunu yumurta toplama ıslemım olcak

sızın transfer gunu rahım kalınlıgınız kactı hatırlayan varmı?:26:
tedavin hayırlı olsun benimde çarşamba günü toplanacak yumurtalarım yarın son kontrolüme gideceğim çok heyecanlıyım

kızlar birşey soracağım aranızda transferini anestezili olan varmı?

tedavin hayırlı olsun benimde çarşamba günü toplanacak yumurtalarım yarın son kontrolüme gideceğim çok heyecanlıyım

sagol tesekkur ederım senınde hayırlı olsun inş.son kont.ıyı gecer bende bu aksam catlatma ıgnemı vurucam belkı transfer gunumuz aynı olabılır haberleselım mutlaka

merhabalar..bende dün transfer yaptırdım.bugün karnım çok şişti feci gaz sıkıntısı çekiyorum. hamile kalan arkadaşlara soruyorum, transferden sonra bu türlü bir sıkıntı yaşadınız mı acaba ? ilaçlarmı yapıyor acaba ? sanırım böle yatmakta şişiriyor insanı.yarın işe gitmeyi planlıyorum.nasıl olsa masa başı iş.böyle evde beklemek çıldırtıcı :)...

sagol tesekkur ederım senınde hayırlı olsun inş.son kont.ıyı gecer bende bu aksam catlatma ıgnemı vurucam belkı transfer gunumuz aynı olabılır haberleselım mutlaka

inşallah aynı güne denk gelirde beraber gün sayarız:)

hayırlı olsun canım. hamilemiyim bilmiyorum:)ama benimde transferden sonra sanki beş aylık hamile gibiydim 3. günden sonra inmeye başlıyor

e2 değerini biliyormusun yani yumi toplamadan önce e2 değerine bakıldımı...
ohss denenen bir durum var aşırı yumurtalık uyarılması ile vücut sıvı topluyor...
nefes darlığı yaşarsan lütfen gece deme ve acile git...

PHepsi normal canım. Benimde öyle oldu. Hem transferin hem de ilaçların etkisi. AMan ha belirti sanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…