- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #8.241
canım son durumun ne epeydir haber alamadım senden![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e2 değerini biliyormusun yani yumi toplamadan önce e2 değerine bakıldımı...
ohss denenen bir durum var aşırı yumurtalık uyarılması ile vücut sıvı topluyor...
nefes darlığı yaşarsan lütfen gece deme ve acile git...
Bana e2 tedavi öncesi kaaç ay önce adetin 3. günü bakılmıştı. ama bu tedavi sırasında her kontrole gittiğimde kan verdim süzgece döndüm resmen. 4000 leri bile gördüm bilmesem ödüm patlardı valla. Yani kısacası e2 değerleri çok önemli OHSS açsından takip etmek zorundalar.benım de e2 bakılmadı doktor gerek gormedı herhalde :26: yoksa toplama gunumu bakıyolar:26:
benım de e2 bakılmadı doktor gerek gormedı herhalde :26: yoksa toplama gunumu bakıyolar:26:
Bana e2 tedavi öncesi kaaç ay önce adetin 3. günü bakılmıştı. ama bu tedavi sırasında her kontrole gittiğimde kan verdim süzgece döndüm resmen. 4000 leri bile gördüm bilmesem ödüm patlardı valla. Yani kısacası e2 değerleri çok önemli OHSS açsından takip etmek zorundalar.
canım ohss denen durum herkeste olmuyor bu vurduğumuz iğnelerin yan etkisi...
özellikle fazla yumurtası olanlar risk altında...
ohss yi ortaya çıkaran şey bhcg yani gebelik hormonudur...
ohss çatlatma iğnesini vurduktan sonraki günlerde ortaya çıkabilir transferden sonra ortaya çıkarsa gebelik var denebilir...
ama zor bir süreçtir vücut sıvı toplar ve şişmeye başlarsın ağır durumlarda vücuttan iğne ile su çekilir ben 4 gün hastanede yatırıldım bu sebepten...yumurtalarım toplandı ertesi gün ohss oldum bir saat içinde şiştim akşam dinlenirken ve bu durumu bildiğimden hemen acile gittim yatış verildi...herkes ohss olmuyor bu da şöyle belli oluyor toplama işleminden önceki e2 değerin önemli 5000 nin üzerinde ise ohss riski çok demektir aslında 3000 den sonrası tehlikeli oluyor...önemli bir durumdur dikkat edilmeli...
ayyy çok stesim git gide artıyorşimdi sonuç negatif olursa bide milletle uğraşcam herkes bildiği için yok şunun 4.denemesinde tutmuş üzülme yol bunun 7-8yıldır çocuğu olmuyor senin yaşın daha küçük üzülecek ne varr oofff bunları düşününce dahada bi geriliyorum kendi derdine bile yanamıyor insan
(((
ben tup bebegı raporla yaptırıyorum asılamalarda bakılmıstı e2 hormon tahlıllerımde de var da sımdı 10 taneye yakın yumurta var ve doktor bakalım demedı demek gerek gormedı :26: inş.ohss karsılasmam
bu arada tup bebegı özel ıstanbul tup bebek merkezınde yaptırıyorum orda tedavı goren varmı?
e2 değerini biliyormusun yani yumi toplamadan önce e2 değerine bakıldımı...
ohss denenen bir durum var aşırı yumurtalık uyarılması ile vücut sıvı topluyor...
nefes darlığı yaşarsan lütfen gece deme ve acile git...
kacıncı gunun ıns.tutmustur etrafı bosver bende sırf bu yuzden bebek ıstedıgımı bıle soylıyemıyorum cevreme kac yasındasın![]()
ben tup bebegı raporla yaptırıyorum asılamalarda bakılmıstı e2 hormon tahlıllerımde de var da sımdı 10 taneye yakın yumurta var ve doktor bakalım demedı demek gerek gormedı :26: inş.ohss karsılasmam
bu arada tup bebegı özel ıstanbul tup bebek merkezınde yaptırıyorum orda tedavı goren varmı?
Gaz ve hazm sorunları toplama ve transferden sonra olabiliyor. Muhtemelen korkacak birşey yoktur. Ama gene de doktorunu bi ara canımmerhaba ..e2 değerini duymamıştım daha öncesinde.nefes darlığı yok ama sanki bir sürü şey yemişim ve aşırı tokluk yaşıyorum.içimdede bir sürü gaz var gibi..ama doktorumu yarın arayacağım...teşekkürler
merhaba ..e2 değerini duymamıştım daha öncesinde.nefes darlığı yok ama sanki bir sürü şey yemişim ve aşırı tokluk yaşıyorum.içimdede bir sürü gaz var gibi..ama doktorumu yarın arayacağım...teşekkürler
insallah canım doktoruma cok guvenıyorume2 her tedaviye özel bakılır canım yani iğneleri vurduğun dönemde e2 nede bakılır bakılmıyorsa risk görmemişlerdir...
dediğim gibi herkes karşılaşmıyor bu durumla sende de sorun olmaz merak etme...
yarın 12.günüm büyük gün yani canım 25 yaşındayım 5 yıllıkda evliyim
birde aklıma bişi takıldı..size sormak isterim. Ben dün transfer yaptırdım. şimdi normal regl takvimime göre 4 gün kadar sonra regl olmam gerekiyor...şimdi reğl olmazsam pozitif diye düşünebilirmiyim sizce ?
birde aklıma bişi takıldı..size sormak isterim. Ben dün transfer yaptırdım. şimdi normal regl takvimime göre 4 gün kadar sonra regl olmam gerekiyor...şimdi reğl olmazsam pozitif diye düşünebilirmiyim sizce ?
insallah canım doktoruma cok guvenıyorumboyle bıseyı atlamaz sanırsam bakalım yasıyıp gorcez sagol tekrar
offf ıyı dayanmıssın 12.gune kadarbende dayanmak ıstıyorum :18: bende 27 yasındayım 6 yıllık evlıyım 4 yıldır ugrasıyorum ılk tup bebek denemem
![]()
Ben geldim igneydi jeldi derken ancak, aysegul panik yapma dicem ama bende panik yapiyorum ya artmamissa aksine dusmusse yarin ola hayrola
valla mecburluktan dayandım iledeyim tatilde kanda beta hcg bakmıyolar o sebeple:) bizde 3yıldır uğraşıyoz benmde ilk denemem son olur inşallah