• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kızlar mrb ben yeni katılıyorum aranıza cuma günü yapıldı transferim kafama takılan bir şey var büyük tuvaletimi yaparken bir iki kere ıkınmak zorunda kaldım bişey olur mu çok korkuyorum şimdi ıkınmayın falan yazmışlar ama bu ilaçlar düzen değiştiriyor ıkınmadan belki de kabız olucam sizde de oluyor mu bu ıkınma lütfen yardım😔😔😔
Bisi olmaz canim hayatımda ikinmadigim kadar transferden sonra ikindim bi sıkıntı yok..

Son düzenleme:
400 lü değerleri duyunca benimki bayaa bir düşük geldi.43.5 çok mu az kızlar 11. Gün için.var mı böle olup da değeri yükselen acaba.içim içimi yiyor.

Bisi olmaz canim hayatımda ikinmadigim kadar transferden sonra ikindim bi sıkıntı yok..

Banada surup verdi 2 gun ictim 3. Gun kustum igrenc bisi zeytinyagi gibi sonra buna alternatif hap sordum o hapta iyi surubu icemedim hatta gece 1 de fena oldum esim gitti fitil aldi o rahatlatti dedim esime hayatimda ilk kez wc ye cikiyorum diye mutluyum dedim :)
Cunku ikinsan bebege bisi olcak diye korkuyorsun tuvaletini yapamayinca bunye berbat oluyor o 2 gunum zor gectiydi nese atlattim allahim a sukur hic paniklemeyin kizlar herşeyin bi caresi var fitil hap kayısı komposto vs vs

Bende aynen 11.günüm yarın testimiz var seninde yarın demi canm inş bebelermz bizle inş. Ben n îdrarda çıktı ikinci çizgi test hala yanımda inanmıyorum açıkçası Burda ailede kimse kesin gözle idrara inanmadı çünkü ama ben inanmak istiyorum nese 24 saatimiz kaldı şurada canm benm üçüncü bu durumu yaşıyorum ve ard Arda. Her adette ara vermeden. İki negatif. Olduktan sonra însan inanası gelmiyo îşte. Nese sende iyiun haber al inşallah

Insallah canim guzel haberi beraber aliriz benim ilk denemem cok heycanliyin ve tedirginim yaptirsamda kurtulsam yaa

400 lü değerleri duyunca benimki bayaa bir düşük geldi.43.5 çok mu az kızlar 11. Gün için.var mı böle olup da değeri yükselen acaba.içim içimi yiyor.

Nette okumustum degeri artanlari icini rahat tut bu degerle zaten hamilesin yat dinlen hep dua et ve katlanacakk sen kafana boyle takarsan olmaz iyi dusun ! Iyi olsun... Ol diyen allahim olduracak ins

Banada surup verdi 2 gun ictim 3. Gun kustum igrenc bisi zeytinyagi gibi sonra buna alternatif hap sordum o hapta iyi surubu icemedim hatta gece 1 de fena oldum esim gitti fitil aldi o rahatlatti dedim esime hayatimda ilk kez wc ye cikiyorum diye mutluyum dedim :)
Cunku ikinsan bebege bisi olcak diye korkuyorsun tuvaletini yapamayinca bunye berbat oluyor o 2 gunum zor gectiydi nese atlattim allahim a sukur hic paniklemeyin kizlar herşeyin bi caresi var fitil hap kayısı komposto vs vs

Evet canım aslında panik yapmamak gerekiyor inş hayırlı sonuçlar alır tüm bekleyenler bol bol dua edelim birbirimize hamilelik haberi alanlarda hayırlısıyla dünyaya getirir bebeklerini inş

Teşekkür ederim çözdüm canım senin kaçıncı denemen nerde yaptırdın bu arada hayırlı olsun

Ilk denemem canim istanbulda umut tup bebekte oldu tedavimiz Aslinda bugun 10. Gunum ama meraktan 8. Gun yaptirdik test yarin tekrarlicam insallah senin nerde oldu tedavin?

Ilk denemem canim istanbulda umut tup bebekte oldu tedavimiz Aslinda bugun 10. Gunum ama meraktan 8. Gun yaptirdik test yarin tekrarlicam insallah senin nerde oldu tedavin?

Aaa benimde ilk dememem canım umut tüp bebek ulun bey doktorum çok heyecanlıyım bana ayın 30 una verdiler test gününü 27 yaşındayım inş bende olumlu sonuç alırım çok seviniyorum olumlu haberler duydukça senin doktorun kim

Nasıl gidio ark. Ben yarını iple çekiyorum. Bi yandan korkuyorum Bakalım ne olacak. Pozitif beklîyorum ama emin olmamak lazım sonra çok kötü oluyorum ölende şölede düşünüyorum. Ama tatbiki pozitif beklerkende herşeyde hazır olmak lazım die düşünüyorum

Nasıl gidio ark. Ben yarını iple çekiyorum. Bi yandan korkuyorum Bakalım ne olacak. Pozitif beklîyorum ama emin olmamak lazım sonra çok kötü oluyorum ölende şölede düşünüyorum. Ama tatbiki pozitif beklerkende herşeyde hazır olmak lazım die düşünüyorum

bende yarını iple çekiyorum ama çok da korkuyorum hazırlıklı olmak azım ama ben olamıyorum negatif alırsam çok kötü olacağım biliyorum:(((inşallah kimse negatifi görmez

kızlarr bgn transferimin 5. günüüü, geri kaldı 7 günü,,, ama çok zor geçiyor günlerrrrrrrr, nasıl beklenir ki 7 günnnn:52::52::52::52:
transferinin 5. gününde olannnlarr var mı başkaaa?..

Back