• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Transfer gününü de sayıyor musun benim cuma transfer günüm daha çokkkk

hımmm çarşamba oldum transfer. o günü saymıyorsakk o zaman 4. günü transferiminnnnnnn :D
yaaww sürekli kendimi dinliyorummmm....... evde oturunca hepten paranoyak oluyor insannn :18::18::18:

hımmm çarşamba oldum transfer. o günü saymıyorsakk o zaman 4. günü transferiminnnnnnn :D
yaaww sürekli kendimi dinliyorummmm....... evde oturunca hepten paranoyak oluyor insannn :18::18::18:

Sen de var mı belirti evet paranoyak gibi oluyo insan eşim de soruyo sürekli belirti var mı diye

Heyecandan mi uyuyo musun merak etme umutluyum senden insallah guzel olacak bak bugun burda hava da acti senin orda nasil bilmiyorum ama burda cok guzel burda olsan icin acilirdi :))

heycan mı korku mu bende bilmiyorum burda da açtı hava süper denemez ama güneş yüzünü gösterdi şükür bide ben umutlu olabilsem:(

benım salı gunu yumurta toplama ıslemım olcak

sızın transfer gunu rahım kalınlıgınız kactı hatırlayan varmı?:26:

Aaa benimde ilk dememem canım umut tüp bebek ulun bey doktorum çok heyecanlıyım bana ayın 30 una verdiler test gününü 27 yaşındayım inş bende olumlu sonuç alırım çok seviniyorum olumlu haberler duydukça senin doktorun kim

Canim ben suleyman tosun'a gittim cok da seviyorum doktoru :)) ulun bey hakkinda da hep iyi seyler duydum umut tup bebekte tedavi gorenler basliginda bi topic var orada var ulun bey'in hastalari insallag olumlu olur canim bol bol dua et

Bana en yavas sanki hic bitmeyen gunler gibi gelmisti 3-4-5. Günler sonrasi cabuk geciyo belirti arama canim bazen ayni belirtileri yasayan iki kisi bi pozitif biri negatif cikabiliyo belirtilerin cogu ilaclardan sanirim benim hep kasigim agridi hala agriyo insallah sonunda mutlu olursun genelde yat dinlen ama arada bi kalk evde dolas cok egilip kalkma yavas yavas yap namaz bile ayakta kildim ben ama cok yavas Allah hayitli evlat nasip etsin insallah

Canim ben suleyman tosun'a gittim cok da seviyorum doktoru :)) ulun bey hakkinda da hep iyi seyler duydum umut tup bebekte tedavi gorenler basliginda bi topic var orada var ulun bey'in hastalari insallag olumlu olur canim bol bol dua et
İnşallh canım âmin hepimize dua edelim Allah hayırlısıyla nasib etsin hepimize inş

merhaba kızlar bende inş kısmetse eylül ayında tüp bebeğe başlamak istiyorum
dr. süleyman bey olacak, umut tüp bebekte yapmayı düşünüyorum
eşimde hamdolsun sperm gördük eylüle kadar tedavimiz devam edicek ve nasipse eylülde başlarım diye düşünüyorum inşllh
bu ilk denemem olacak bi kere tüp bebeğe hazırlandım ama eşim ameliyat oldu sperm çıkmayınca iptal edildi
inş bundan sonra iptal olmaz hiç...:26:

canım sizde mi celalettin hocaya gidiyordunuz?.sizindemi hiç sperm yoktu.okuyorum hep yazdıklarınızı.bizde ölü yada canlı hiç sperm yok.2 testtede aynı sonuç çıktı.üstelik kanallar açık.daha yeni başlıcaz tedaviye.ama bizi neler bekliyor çok merak ediyorum.daha sebebini bile bilmiyoruz.haftaya cumartesi genarttan randevu aldım.çok heyecanlıyım yaaa:-(((rabbim yardım etsin hepimize.

Amin canim her namazimin sonunda her kuran okudugumda herkese dua ediyorum insallah olur canim
Canım sana tek embriyonı yoksa çift mi koydular bu arada namazda eğilip kalmak sıkıntı yaratır mı kaçıncı gün başladın kılmaya korkuyorum vesvese oluyor bana sanki bişey olacakmış gibi Allah dualarımızı kabul etsin çok zor bi durum

Back