- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.201
kızlarr bgn transferimin 5. günüüü, geri kaldı 7 günü,,, ama çok zor geçiyor günlerrrrrrrr, nasıl beklenir ki 7 günnnn
transferinin 5. gününde olannnlarr var mı başkaaa?..
Transfer gününü de sayıyor musun benim cuma transfer günüm daha çokkkk
Transfer gününü de sayıyor musun benim cuma transfer günüm daha çokkkk
yok canım sayılmıyor ayy çokmuş benim son günüm yarın test yaptırcam
hımmm çarşamba oldum transfer. o günü saymıyorsakk o zaman 4. günü transferiminnnnnnn
yaaww sürekli kendimi dinliyorummmm....... evde oturunca hepten paranoyak oluyor insannn :18::18::18:
O zaman benim ikinci günüm ne güzel gelmiş senin hayırlısı ya belirti olur mu şimdiden olmalı mı senin nasıldı
ne güzel benimde uykum var ama uyuyamıyorum
Sen de var mı belirti evet paranoyak gibi oluyo insan eşim de soruyo sürekli belirti var mı diye
Heyecandan mi uyuyo musun merak etme umutluyum senden insallah guzel olacak bak bugun burda hava da acti senin orda nasil bilmiyorum ama burda cok guzel burda olsan icin acilirdi :))
canlarım ben biraz yürüyeyim birazda kaynanamgilde vakit geçirip geleyim öpüldünüz çookkk
Tamam canım görüşürüz bende namaz gidicem insallah
Aaa benimde ilk dememem canım umut tüp bebek ulun bey doktorum çok heyecanlıyım bana ayın 30 una verdiler test gününü 27 yaşındayım inş bende olumlu sonuç alırım çok seviniyorum olumlu haberler duydukça senin doktorun kim
allah kabul etsin canım benim içinde dua et
hımmm çarşamba oldum transfer. o günü saymıyorsakk o zaman 4. günü transferiminnnnnnn
yaaww sürekli kendimi dinliyorummmm....... evde oturunca hepten paranoyak oluyor insannn :18::18::18:
İnşallh canım âmin hepimize dua edelim Allah hayırlısıyla nasib etsin hepimize inşCanim ben suleyman tosun'a gittim cok da seviyorum doktoru :)) ulun bey hakkinda da hep iyi seyler duydum umut tup bebekte tedavi gorenler basliginda bi topic var orada var ulun bey'in hastalari insallag olumlu olur canim bol bol dua et
İnşallh canım âmin hepimize dua edelim Allah hayırlısıyla nasib etsin hepimize inş
merhaba kızlar bende inş kısmetse eylül ayında tüp bebeğe başlamak istiyorum
dr. süleyman bey olacak, umut tüp bebekte yapmayı düşünüyorum
eşimde hamdolsun sperm gördük eylüle kadar tedavimiz devam edicek ve nasipse eylülde başlarım diye düşünüyorum inşllh
bu ilk denemem olacak bi kere tüp bebeğe hazırlandım ama eşim ameliyat oldu sperm çıkmayınca iptal edildi
inş bundan sonra iptal olmaz hiç...:26:
Canım sana tek embriyonı yoksa çift mi koydular bu arada namazda eğilip kalmak sıkıntı yaratır mı kaçıncı gün başladın kılmaya korkuyorum vesvese oluyor bana sanki bişey olacakmış gibi Allah dualarımızı kabul etsin çok zor bi durumAmin canim her namazimin sonunda her kuran okudugumda herkese dua ediyorum insallah olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?