- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.161
Bende allah izin verirse kasimin ilk haftasi basliycam ilk tüp bebek allahim isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin allah tedavimizi emegimizi bosa cikarmasin.
Cnm hamileymişsin ALLAH tamamına erdirsin çokkk sevindim :) benimde bugün belli oldu 7 tane toplandı 5 olgunmuş 4 ü döllenmiş :)
Tesekkur ederim canimm aminn inss saglicakla bebeklerimize kavusuruz ins
degerim cok mu yuksek ikiz hic aklımda yok acikcasi olursa esim havalara ucar eminim:) ayy bilemedim kizlarr . Keseye bakmaya gittigimizde belli olur sanırım ikiz diildir zannimca ama sizler böyle diyince aklimada takilmiyor degil hayirlisu bakalim saglikli olsun ya da olsunlar yeter
Canim bana da senin ikiz olabilir gibi geliyo cunku 12. Gun degeri 300 kusur cikinca bile bazi topiclerde aaa ikizmi filan diyolar senin 450 cikmis kese gormeye gittiginde belli olacak hakkimizda hayirlisi
Bugun 11.gunume uyandim insallah bebeklerim benimledir
Gunaydin canim
eminim bebisin seninle allahin izni ile dua et ve dinlen ve olumlu düşün supheye yer verme
493.32 cikti canim .. yaa cok sasiriyorum :)) degisik duygular icerisindeyim dun aksam esime dedim kizlar ikiz mi diye soruyorlar diye de yaaa olabilir neden olmasin gayette iyi olur diyor ama bilmiyorum tektir diye tahmin ediyorum evet kesede belli olacak hakkimizda hayirlisu saglikli olsunlarda ; )))
Ben ne giycem derdine dustum simdiden :))bankada calisiyorum guzel ve sik olmak istiyorum duz ayakkabi giymem lazım tedavi surecimden beri babet vs giyiyordum normalde tum ayakkabilarim topuklu neredeyse :))
Bi de catlaklar icin acibadem yagi almak lazimmis sanirim kendime bebegime iyi bakmam lazim
guzel bi magaza bulmam lazimmmm :)) tabi keseyi gormeli once
Kızlar mrb ben yeni katılıyorum aranıza cuma günü yapıldı transferim kafama takılan bir şey var büyük tuvaletimi yaparken bir iki kere ıkınmak zorunda kaldım bişey olur mu çok korkuyorum şimdi ıkınmayın falan yazmışlar ama bu ilaçlar düzen değiştiriyor ıkınmadan belki de kabız olucam sizde de oluyor mu bu ıkınma lütfen yardım😔😔😔
493.32 cikti canim .. yaa cok sasiriyorum :)) degisik duygular icerisindeyim dun aksam esime dedim kizlar ikiz mi diye soruyorlar diye de yaaa olabilir neden olmasin gayette iyi olur diyor ama bilmiyorum tektir diye tahmin ediyorum evet kesede belli olacak hakkimizda hayirlisu saglikli olsunlarda ; )))
Ben ne giycem derdine dustum simdiden :))bankada calisiyorum guzel ve sik olmak istiyorum duz ayakkabi giymem lazım tedavi surecimden beri babet vs giyiyordum normalde tum ayakkabilarim topuklu neredeyse :))
Bi de catlaklar icin acibadem yagi almak lazimmis sanirim kendime bebegime iyi bakmam lazim
guzel bi magaza bulmam lazimmmm :)) tabi keseyi gormeli once
günadınlarrrrrriyi pazarlarrrrr
Kızlar mrb ben yeni katılıyorum aranıza cuma günü yapıldı transferim kafama takılan bir şey var büyük tuvaletimi yaparken bir iki kere ıkınmak zorunda kaldım bişey olur mu çok korkuyorum şimdi ıkınmayın falan yazmışlar ama bu ilaçlar düzen değiştiriyor ıkınmadan belki de kabız olucam sizde de oluyor mu bu ıkınma lütfen yardım😔😔😔
Teşekkür ederim kızlar yani bir şey olmamıştır diyorsunuz sağolun hepimiz hakkında hayırlısı hamilelik haberleri alanlarA çok sevindim umarım hepimiz iyi haberler alırız bu arada size nasıl cevap vereceğimi bilemedim ortaya yazıyorum kusura bakmayın
Teşekkür ederim çözdüm canım senin kaçıncı denemen nerde yaptırdın bu arada hayırlı olsunOnemli degil canim iyi ol yeterki hangi yoruma cevap yazacaksan sag altta alinti ile cevapta varya ona tikla o zaman o yorumun altina yaziyo oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?