2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bende allah izin verirse kasimin ilk haftasi basliycam ilk tüp bebek allahim isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin allah tedavimizi emegimizi bosa cikarmasin.

Amin canim insallah bu donemde moralini yuksek tutmaya calis ignelerdrn korkma hicbiri can yakmiyo kendi kendine yapan bile var yumurta toplama transfer hicbiri zor degil herseye evladin ve esin için sabrettigini goreceksin allah hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Cnm hamileymişsin ALLAH tamamına erdirsin çokkk sevindim :) benimde bugün belli oldu 7 tane toplandı 5 olgunmuş 4 ü döllenmiş :)

Ya gördün mu benim iki kati dollenmis insallah sıkı sıkı tutunurlar sana da ah ah bosuna o kadar dert ettim kendime dersin :)) 2 tanecik diye esim uzulmesin diye uzulememistim bile allaha cok sukur simdi bizimle :))

Canim bana da senin ikiz olabilir gibi geliyo cunku 12. Gun degeri 300 kusur cikinca bile bazi topiclerde aaa ikizmi filan diyolar senin 450 cikmis kese gormeye gittiginde belli olacak hakkimizda hayirlisi

Canim bana da senin ikiz olabilir gibi geliyo cunku 12. Gun degeri 300 kusur cikinca bile bazi topiclerde aaa ikizmi filan diyolar senin 450 cikmis kese gormeye gittiginde belli olacak hakkimizda hayirlisi

493.32 cikti canim .. yaa cok sasiriyorum :)) degisik duygular icerisindeyim dun aksam esime dedim kizlar ikiz mi diye soruyorlar diye de yaaa olabilir neden olmasin gayette iyi olur diyor ama bilmiyorum tektir diye tahmin ediyorum evet kesede belli olacak hakkimizda hayirlisu saglikli olsunlarda ; )))

Ben ne giycem derdine dustum simdiden :))bankada calisiyorum guzel ve sik olmak istiyorum duz ayakkabi giymem lazım tedavi surecimden beri babet vs giyiyordum normalde tum ayakkabilarim topuklu neredeyse :))
Bi de catlaklar icin acibadem yagi almak lazimmis sanirim kendime bebegime iyi bakmam lazim
guzel bi magaza bulmam lazimmmm :)) tabi keseyi gormeli once

Kızlar mrb ben yeni katılıyorum aranıza cuma günü yapıldı transferim kafama takılan bir şey var büyük tuvaletimi yaparken bir iki kere ıkınmak zorunda kaldım bişey olur mu çok korkuyorum şimdi ıkınmayın falan yazmışlar ama bu ilaçlar düzen değiştiriyor ıkınmadan belki de kabız olucam sizde de oluyor mu bu ıkınma lütfen yardım😔😔😔

Banada ikiz gibi geliyor bebegin ne guzel bicir bicir :)tek derdin kiyafet olsun canim cok sik hamile kiyafetleri var hem

Hosgeldin canim korkma hepimizde oldu ama sen yinede fazla ikinma kaysi falan ye su tuket bolca allahin izniyle birsey olmanistir stres yapma

Canim hemen panik yapma hic olmadi diktirirsin ama 1 tane bebis de olabilir kendini ikiz diye sartlandirma mustela diye bi marka var gebelik ve sonrasi icin urunler satiyo iyi diye duydum benim niyetim onun ürünlerinden almak sende bi arastir istersen internetten

Bende transferden sonraki gun kabiz oldum merak etme nasibinde o bebis varsa bisey olmaz bana surup verdi doktor ismi duphalac cok iyi geliyo hatta ilk ictigimde tam tersi oldu wcden cikamadim:))

Teşekkür ederim kızlar yani bir şey olmamıştır diyorsunuz sağolun hepimiz hakkında hayırlısı hamilelik haberleri alanlarA çok sevindim umarım hepimiz iyi haberler alırız bu arada size nasıl cevap vereceğimi bilemedim ortaya yazıyorum kusura bakmayın

Onemli degil canim iyi ol yeterki hangi yoruma cevap yazacaksan sag altta alinti ile cevapta varya ona tikla o zaman o yorumun altina yaziyo oluyosun

Bugun 11.gunume uyandim insallah bebeklerim benimledir

Bende aynen 11.günüm yarın testimiz var seninde yarın demi canm inş bebelermz bizle inş. Ben n îdrarda çıktı ikinci çizgi test hala yanımda inanmıyorum açıkçası Burda ailede kimse kesin gözle idrara inanmadı çünkü ama ben inanmak istiyorum nese 24 saatimiz kaldı şurada canm benm üçüncü bu durumu yaşıyorum ve ard Arda. Her adette ara vermeden. İki negatif. Olduktan sonra însan inanası gelmiyo îşte. Nese sende iyi haber al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…