- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #8.101
Bu kez de olmadı kızlar, ß-hcg değeri 1,5 çıktı. Kasık ağrısı bende de oluyordu, bel ağrısı, sırt ağrısı falan. Ama olmadı işte. Ne diyelim hayırlısı olsun...
Kaderdaşm senin kaçıncı denemendi
Biraz önce aradılar 11.4 nasıl sizce kötü değilmi yada benmi erken yaptırdım bugün 9.günüm 3.güm embriyosu
canım sonuçta erken yaptırmışın bence umut vadediyor hakkında hayırlısı olsun
İnşallah zaten idrar testinde hazırlamıştım kendimi negatife
hemen umutsuzluğa kapılma canım bekle pazartesi değerin artmazsa o zaman üzülürsün şimdi bolca dua et değerlerin artsın bebeğin senle kalsın
Öyle yapıyorum zaten inşallah artar
Biraz önce aradılar 11.4 nasıl sizce kötü değilmi yada benmi erken yaptırdım bugün 9.günüm 3.güm embriyosu
Kan sonucum 0.100. en ufak bir gebelik imaresi bile yok.
Kızlar Allah sabır versin bi dahakine olur ins umudu kaybetmek yok..ins hepimiz anne olucaz..malesef gebelik aşısına rağmen olmadı 2.0:2:
Benimde olmadı. İlk deneme tek embriyo. Sırf bu hükümetin aptal yönetmeliği yüzünden gebelik şansımız düştü. Hem doğurun 3 tane 5 tane diyolar hem yönetmelikle embriyo kısıtlaması getiriyorlar. Doktorların hepsi gebelik oranlarının düşmesinden şikayetçi. Oldukça anlamlı bir şekilde oranlarımız düştü diyorlar. Taiki herşey ısmet ilk denemede tek embriyo ile hamile kalan yok mu? Var çok var. Ama negatifi gören daha çok var.
Sumeyye sen hangi aşamadasın ben bugün kontrole gittim pazartesi tekrar kontrole gidicem muhtemelen çarşamba yada perşembe yumurtalarım toplanacak tedavide 8. günüm 300 mg. gonal-f devam birde dün koldan iğneye başladım cedrodite birde folik asit içiyorum sende farklı birşey varmı ?
düğüne gidip tekrar gelcem özleyin beni ben sizleri özlicemmm:)))günler sonra dışarı çıkacağımda sevindirik oldum:)
Dönmüşsun dugundrn gozumuz yollarda kaldi nasil gecti bakalim
geldim canım geldim :)aman sıkldım yaa otur otur tek farklılık dışarı çıkmış oldum işte canım:)
Aynen evde otur otur zaman gecmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?