2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Hayırlı olsun aceleci anne:) allah sonuna kadar gitmeyi sağlıklara sıhhatle kucağına slmayı nasip etsin..

Tesekkur ederim allah razi olsun dun gece bi oksuruk tuttu beni sabaha kadar aklim cikti bisey olacak diye simdi yine yatiyorum insallah bisey olmamistir

Kızlar idrar testi yaptım maalesef tek çizgi bugün 9.günüm olsaydı kesin silik çıkardı artık umutlanmıyorum 3gün daha ümilenip hayal kırıklığından iyidir kısmet değilmiş

pazartesi yaptırcam canım aslında dün idrar testi yaptım çok silik çıktı ama emin değilim banada öyle gelmiş olabilir:)

Bence sana oyle gelmemistir daha once kac kere test yapmistm idrar testi o cizgi cikmayinca cikmiyo silik de olsa gorunuyosa allahin izniyle vardir biseyler :))

Kızlar idrar testi yaptım maalesef tek çizgi bugün 9.günüm olsaydı kesin silik çıkardı artık umutlanmıyorum 3gün daha ümilenip hayal kırıklığından iyidir kısmet değilmiş

Bence kalk git bi hastaneye kan testi yaptir en azindan kesin bisey olsun canim idrar testiyle hemen uzulme nolur 3 gun daha umitlenip demissin belki de 3 gun bosuna kendini harap edeceksin

NAsıl umudumu kaybetmemki. Benim tek umudum buydu. Aşılama tutmazsa tutmaz tüp bebek var nasılsa diyodum. şimdi o da uçtu gitti elimden... Ben neye dayanıcam şimdi?

NAsıl umudumu kaybetmemki. Benim tek umudum buydu. Aşılama tutmazsa tutmaz tüp bebek var nasılsa diyodum. şimdi o da uçtu gitti elimden... Ben neye dayanıcam şimdi?

Canim bu bi kerelik bisey degilki neden boyle dusunuyosun Allaha sigin canim kendini birakma tekrar dene bikmadan yilmadan degil mi ki yimurtalarin var esinde de allaha sukur sperm oldugu surece neden tek umudun olsun bak benim esim tek cocuk 12 sene kayinvalidem ugrasmis hemde ne tedavi ne tup bebek onlar nasil umutlarini kaybetmediler sende kaybetmiceksin bak ben hep diyodumki olmazsa aralik da tekrar denerim bi ay dinlenip simdi sen oyle de neden birakiyosunki annelik bu demek mi hemen yikilmak mi yoksa evladin icin ugrasmak mi?

malesef gebelik aşısına rağmen olmadı 2.0:2:

Benimde olmadı. İlk deneme tek embriyo. Sırf bu hükümetin aptal yönetmeliği yüzünden gebelik şansımız düştü. Hem doğurun 3 tane 5 tane diyolar hem yönetmelikle embriyo kısıtlaması getiriyorlar. Doktorların hepsi gebelik oranlarının düşmesinden şikayetçi. Oldukça anlamlı bir şekilde oranlarımız düştü diyorlar. Taiki herşey ısmet ilk denemede tek embriyo ile hamile kalan yok mu? Var çok var. Ama negatifi gören daha çok var.

Biliyorum doktor gel bi bakalım diycek. Duruma göre ya hemen ya da 1-2 ay sonra dondurulmuşlarla deneyelim dicek. Ama biliyorumki gene tek embriyo vericek ve benim dondrulmuşlarımda heba olacak. çünkü tek embriyo ile tutmicak. Gene benim tüp bebeğe sıfırdan başlamam gerekecek. O zaman 3. deneme diye 2 tane koyacaklar ve tutacak. Boşuna nerden baksan 7-8 milyar para giidicek. Umutlar gidicek yıkımlar olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…