• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kizlar bugun kan testi yaptirdim sonuc 93, 92 yani hamileyimmm allahima cok sukur rabbime isteyen herkese nasip olsun insallah bi arada bu 8. Gun degerim insallah pazartesi tekrar yaptircam artmis olur insallah simdi tek endisem bu insallah sorunsuz bi sekilde devam eder

:46::46:tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin inşş :16::16::16::16::16:benim de 8. gün değerim 85. çıktı canım senin ki güzel çıkmış inş katlamaya devam eder :21::21::21:

Kizlar bugun kan testi yaptirdim sonuc 93, 92 yani hamileyimmm allahima cok sukur rabbime isteyen herkese nasip olsun insallah bi arada bu 8. Gun degerim insallah pazartesi tekrar yaptircam artmis olur insallah simdi tek endisem bu insallah sorunsuz bi sekilde devam eder

canım yaaa hayırlı olsun nasıl sevindim anlatamam darısı başımaa

Bu benim 4. denemem.ilk deneme kimyasal olmuştu.ikinci ve üçüncüde değerler yükselmedi.bakalım sonuç ne olacak.kendimi dinleyip duruyorum.hiçbirşey hissetmiyorum.umut ve umutsuzlum birarada...

benim ilk denemem ama benimde bir tane kimyasal gebeliğim var bende senin gibiyim bi umutlanıyorum bir olmadı diyorum gel gitler yaşıyorum sürekli

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :nazar::nazar:yarın benim test günüm son 3 gündür gebelik testi yaptım malesef sonuç olumsuz umarım yarın ki beta kan testi olumlu olur

nasıl cesaret ettin yaa ne güzell cesaret etmek

:72:

Slm pilise
Kacinci gun embriyosuydu.kac tane transfer edildi.hic kanaman oldu mu????degerin 8. Gun icin cok güzel çıkmış.masallah diyelim. Tebrikler...

Kizlar bugun kan testi yaptirdim sonuc 93, 92 yani ha-mileyimmm allahima cok sukur rabbime isteyen herkese nasip olsun insallah bi arada bu 8. Gun degerim insallah pazartesi tekrar yaptircam artmis olur insallah simdi tek endisem bu insallah sorunsuz bi sekilde devam eder

Yay inanmıyorum canım benim hayırlı uğurlu olsun nasıl sevindim nasıl sevindim bilemezsin bende bugün idrar yapacaktım eczaneler kapalıymış alamadım üzüldüm senin adına çok sevindim tatlım benim:16::16::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bebişine dikkat et canım :49::49::49::49::49: tabi kendinede:52::52:

:46::46:tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin inşş :16::16::16::16::16:benim de 8. gün değerim 85. çıktı canım senin ki güzel çıkmış inş katlamaya devam eder :21::21::21:

Insallah canim cok tesekkur ederim senin ikiz miydi acaba yani benimde oyle bi ihtimal var mi sence?

nasıl cesaret ettin yaa ne güzell cesaret etmek

Valla canim kimisi erken yapmayin hic olmadi 12 gun hamileligin tadini cikarin filan yazmis ama bende dedimki yoksa eger hamile degilsem napalim ha 8. Gun ha 12. Gun bi de esim cok istiyodu idrar testi yapmaktansa kan tahlili yaptirayim dedim allaha sukur bebegim benimleymis insallah seninde oyledir

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :nazar::nazar:yarın benim test günüm son 3 gündür gebelik testi yaptım malesef sonuç olumsuz umarım yarın ki beta kan testi olumlu olur

Amin canim sagol idrar testine takilma insallah kan tahlilinde cikar canim insallah allahim isteyen herkese nasip etsin

:72:

Slm pilise
Kacinci gun embriyosuydu.kac tane transfer edildi.hic kanaman oldu mu????degerin 8. Gun icin cok güzel çıkmış.masallah diyelim. Tebrikler...

Canim 5. Gun embriyosuydu kanamam olmadi canim ama kiminin 8. Gun filan oluyomus ama benim olmadi insallah olmaz :)) insallah sana da nasip olsun canim

Valla canim kimisi erken yapmayin hic olmadi 12 gun hamileligin tadini cikarin filan yazmis ama bende dedimki yoksa eger hamile degilsem napalim ha 8. Gun ha 12. Gun bi de esim cok istiyodu idrar testi yapmaktansa kan tahlili yaptirayim dedim allaha sukur bebegim benimleymis insallah seninde oyledir

iyi yapmışın meraktan kurtuldun hem artık tadını çıkaracağın dokuzun ayın var sonrada hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini ne güzel

Yay inanmıyorum canım benim hayırlı uğurlu olsun nasıl sevindim nasıl sevindim bilemezsin bende bugün idrar yapacaktım eczaneler kapalıymış alamadım üzüldüm senin adına çok sevindim tatlım benim:16::16::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bebişine dikkat et canım :49::49::49::49::49: tabi kendinede:52::52:

Cok teşekkür ederim canim benim insallah senin de guzel haberini aliriz en kisa zamanda

Canım benim tebrik ederim. .. inşallah allah tamamına erdirir de bebeğine kavuşursun.... darısı başımıza. ..

Caniimmm napiyosun ne hissediyosun bakakim

Napiyim canim valla saskiniz tabi bu aksam kayinvalideme soyledim bizdeler zaten bizden cok onlar bekliyolardi aglamaya basladi sevincten :)) tabi simdi farkli bi heyecan var bisey olacak diye korkuyorum biraz kasik agrim var yine ama genel olarak iyiyim :)))

Back