• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Napiyim canim valla saskiniz tabi bu aksam kayinvalideme soyledim bizdeler zaten bizden cok onlar bekliyolardi aglamaya basladi sevincten :)) tabi simdi farkli bi heyecan var bisey olacak diye korkuyorum biraz kasik agrim var yine ama genel olarak iyiyim :)))

şaşkın olunmaz mı kendimi düşünemiyorum hele eşimi hiç düşünemiyorum:) elini karnına koy ayetel kürsüyü oku sürekli allahın izniyle bir şey olmayacak kucağına alacaksın inşallah

Napiyim canim valla saskiniz tabi bu aksam kayinvalideme soyledim bizdeler zaten bizden cok onlar bekliyolardi aglamaya basladi sevincten :)) tabi simdi farkli bi heyecan var bisey olacak diye korkuyorum biraz kasik agrim var yine ama genel olarak iyiyim :)))

Kasık agrını biraz tarif eder misin?göğüslerinde var mı ağrı sızı?ben de yarın öğrenicem sonucu.merak edip duruyorum işte.kendimde belirti arıyorum hep.kasıklarım midem bir tuhaf ama agrı gibi değil.kasıklarım sızlıyo gibi.aman ne biliyim işte anlatamıyorum...

Kasık agrını biraz tarif eder misin?göğüslerinde var mı ağrı sızı?ben de yarın öğrenicem sonucu.merak edip duruyorum işte.kendimde belirti arıyorum hep.kasıklarım midem bir tuhaf ama agrı gibi değil.kasıklarım sızlıyo gibi.aman ne biliyim işte anlatamıyorum...

Canim senin bekleme gunun az kalmis hepimizde durum ayni ha bire belurti ariyoruz yarin guzel haberlerini duyariz insallah

Canim adet olacak gibi kasiklarim da bi agri midem de agriyodu goguslerimde de hem sislik var hemde ozellikle sütyenimi cikarinca cok aciyolar ustune yatamicak gibi bazen ayaga kalkarken bicak gibi bi sanci giriyo son iki gundur hafif sari akintim var bazen su gibi akinti hatta bazen wc ye yavas gidiyorum diye kaciriyorum saniyodum

Kizlar bugun kan testi yaptirdim sonuc 93, 92 yani hamileyimmm allahima cok sukur rabbime isteyen herkese nasip olsun insallah bi arada bu 8. Gun degerim insallah pazartesi tekrar yaptircam artmis olur insallah simdi tek endisem bu insallah sorunsuz bi sekilde devam eder

Hayırlı olsun aceleci anne:) allah sonuna kadar gitmeyi sağlıklara sıhhatle kucağına slmayı nasip etsin..

Kizlar benimde p.tesi kontrolum olcakti ama 2 gun once adet sancisina benzer bi sancim oldu hastaneye gittim.sukur keseyi gorduk hatta daha cok erken olmasina ragmen kalp atislarinida kivilcim seklinde gorebiliyorum dedi doktor.bu arada 5+3 haftaydi bugun 5+5 bitirdik p.tesi kendi doktoruma randevum var inşallah sesini duyarim.

Back