- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #7.981
yok canım bana tek embriyo konuldu pzt keseye görmeye gidecem kısmet olursa inşşsana çift mi koyuldu canım
Canim iki tane embriyom vardu dondurulmus kalmadi dediler bende sormak aklima gelmedi heralde iki tane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım bana tek embriyo konuldu pzt keseye görmeye gidecem kısmet olursa inşşsana çift mi koyuldu canım
İlk deneme miydi canım?
Benim ilk denemem canim allah bi daha muhtac etmesin insallah
Benimde ilk deneme tek embriyo. Onun için çok korkuyorum tutmicak diye.
Napiyim canim valla saskiniz tabi bu aksam kayinvalideme soyledim bizdeler zaten bizden cok onlar bekliyolardi aglamaya basladi sevincten :)) tabi simdi farkli bi heyecan var bisey olacak diye korkuyorum biraz kasik agrim var yine ama genel olarak iyiyim :)))
Canim iki tane embriyom vardu dondurulmus kalmadi dediler bende sormak aklima gelmedi heralde iki tane
Napiyim canim valla saskiniz tabi bu aksam kayinvalideme soyledim bizdeler zaten bizden cok onlar bekliyolardi aglamaya basladi sevincten :)) tabi simdi farkli bi heyecan var bisey olacak diye korkuyorum biraz kasik agrim var yine ama genel olarak iyiyim :)))
Kasık agrını biraz tarif eder misin?göğüslerinde var mı ağrı sızı?ben de yarın öğrenicem sonucu.merak edip duruyorum işte.kendimde belirti arıyorum hep.kasıklarım midem bir tuhaf ama agrı gibi değil.kasıklarım sızlıyo gibi.aman ne biliyim işte anlatamıyorum...
Korkma canim bak benim tuttu insallah seninde olur allahin izniyle
Kasık agrını biraz tarif eder misin?göğüslerinde var mı ağrı sızı?ben de yarın öğrenicem sonucu.merak edip duruyorum işte.kendimde belirti arıyorum hep.kasıklarım midem bir tuhaf ama agrı gibi değil.kasıklarım sızlıyo gibi.aman ne biliyim işte anlatamıyorum...
Canim dune gore bir degisiklik var mi ki
Ya benim bu akşam tansiyonum çok düştü. Hem tuzlu hem tatlı yememe rağmen hem de..
onu yapıyorum o kesin de. Ben bu baş dönmeleri bayılamalar falan tansiyon düşüklüğünden olmasın sakın diye düşündüm bi an:)Stres mi yapiyosun kendine canim yaa o kadar sıkma kendini
Yok canim ayni bi farklilik hisssetmiyorum
onu yapıyorum o kesin de. Ben bu baş dönmeleri bayılamalar falan tansiyon düşüklüğünden olmasın sakın diye düşündüm bi an:)
Amin canim sagol idrar testine takilma insallah kan tahlilinde cikar canim insallah allahim isteyen herkese nasip etsin
Kizlar bugun kan testi yaptirdim sonuc 93, 92 yani hamileyimmm allahima cok sukur rabbime isteyen herkese nasip olsun insallah bi arada bu 8. Gun degerim insallah pazartesi tekrar yaptircam artmis olur insallah simdi tek endisem bu insallah sorunsuz bi sekilde devam eder